Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kalderons: "Ar Porziņģi visu laiku runāju spāniski"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kalderons: "Ar Porziņģi visu laiku runāju spāniski"
Hosē Kalderons
Foto: AFP/Scanpix

"Kristaps Porziņģis vienmēr ieklausās sarunu biedrā un vienmēr smagi strādā. Ideāls komandas biedrs saspēles vadītājam," pasaules čempions un trīskārtējais Olimpisko spēļu dalībnieks Hosē Kalderons (Jose Calderon) sarunā ar Sportacentrs.com latviešu basketbolistam veltīja tikai labus vārdus.

Kalderons sestdien bija pirmais, kurš nokļuva žurnālistu jautājumu krustugunīs. Spēlē pret Detroitu viņš daudz pa grozu nemeta, taču pirmā puslaika beigās realizēja svarīgu tālmetienu un vairākas reizes atrada partnerus izdevīgās pozīcijās, nopelnot otro labāko +/- rādītāju komandā 16.

Hosē, tu trīs reizes esi spēlējis Olimpiskajās spēlēs. Vai plāno vasarā spēlēt Rio?
Jā, jā. Tās būtu manas ceturtās Olimpiskās spēles. Cerams, ka varēšu tur tikt. Skaidrs, ka man tā būs pēdējā reize, taču tas vienmēr ir īpašs notikums.

Pagājušajā gadā Spānijas valstsvienībā atgriezās Serdžo Skariolo. Vai tev patīk spēlēt pie viņa?
Man vienmēr ar treneri Skariolo bijušas labas attiecības. Starp citu, viņš martā gatavojas mani apciemot – faktiski tam jānotiek šajā mēnesī. Viņš vienmēr interesējas, kā Spānijas spēlētājiem klājas NBA un gaidu arī viņa ierašanos.

Tu esi pārstāvejis Toronto, Detroitu un Dalasu. Vai spēlēšana Ņujorkā izceļas?
Zini, katra vieta ir citādāka. Īstenībā ir jauki dažreiz pamainīt vidi. Tu satiec jaunus cilvēkus un tas vienmēr ir labi.

Vai komandā vēl kāds puisis runā spāniski?
(Pārlaiž skatu ģērbtuvei) Tikai Kristaps (Porziņģis). Viņš ir vienīgais, kurš tekoši runā spāniski. Patiesībā visu laiku ar viņu runāju spāniski.

Kā tu viņu raksturotu?
Lielisks puisis. Vienmēr ieklausās, vienmēr smagi strādā. Spēlēt kopā ar viņu ir tik labi, cik vien iespējams būt. Vai viņš ir labs partneris saspēles vadītājam? Vienmēr. Kristaps ir pazemīgs un stāv uz zemes.

  -2 [+] [-]

, 2016-03-06 08:56, pirms 8 gadiem
Nu malači, beidzot iekavās ir ielikts orģināls.... Nu tad beidzot..... Intervija gan gara un izsmeļoša...speciāli sportacentrs .com,,,ha ha ha

 +13 [+] [-]

, 2016-03-06 11:14, pirms 8 gadiem
Paldies Mārim par šīm nelielajām, bet interesantajām intervijām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-03-06 12:22, pirms 8 gadiem
markkomartins rakstīja: Nu malači, beidzot iekavās ir ielikts orģināls.... Nu tad beidzot..... Intervija gan gara un izsmeļoša...speciāli sportacentrs .com,,,ha ha ha
Oriģināls ir José Calderón, tas tā.

     [+] [-]

, 2016-03-06 12:25, pirms 8 gadiem
Interesanti, kurš ar Kristapu komandā runā latviski?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-03-06 12:59, pirms 8 gadiem
Māris Noviks ar šo ekskursiju uz Ņujorku un intervijām un blogiem būs pacēlis latiņu priekš pārējiem SC žurnālistiem.

  +3 [+] [-]

, 2016-03-06 13:04, pirms 8 gadiem
Noviks malacis, viesošanos Ņujorkā izmanto maksimāli.

     [+] [-]

, 2016-03-06 13:19, pirms 8 gadiem
HMB-4eva rakstīja: Karamele maacas, nopircis esot ENG,RUS,LV vaardnicu + regulaari klausaas Olas un censhas izprast dziesmas lirisko noziimi
Beidz muldēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-06 13:40, pirms 8 gadiem
Kādā valodā Noviks runāja ar Kalderonu?

"Kristaps ir pazemīgs un stāv uz zemes" (īpaši, kad es viņam nedodu bumbu )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-06 16:43, pirms 8 gadiem
USA*Alex rakstīja: Pieméram nekad nenoticéshu, ka U,Broze ir spéjígs mainíties. Kamér nebiju vinju redzéjis, vél ceréju. Kad ieraudzíju ekráná, viss skaidrs - galvaskausa forma, sejas áda, acis, mímika paráda cik nenormáli kompleksains un stúrgalvígs tas cilvéks ir. Táds nevar mainíties, tádu var tikai pienjemt káds vinsh ir.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-06 17:32, pirms 8 gadiem
Lieliski dzirdēt labas atsauksmes no komandas biedriem, ka stāv uz zemes un nelido pa mākoņiem, un arī super ka neaizmirst spēniski parunāt, paldies Novikam par intervijām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja