Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deriks Viljamss: "Porziņģis man palīdz kļūt labākam"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Deriks Viljamss: "Porziņģis man palīdz kļūt labākam"
Lengstons Gelovejs, Lenss Tomass, Kristaps Porziņģis, Karmelo Entonijs un Deriks Viljamss
Foto: AFP/Scanpix

"Kristaps un es – treniņos mēs lielāko daļu laika sedzam viens otru. Mācāmies viens no otra un palīdzam viens otram kļūt labākam," sarunā ar Sportacentrs.com stāsta "New York Knicks" spēka uzbrucējs Deriks Viljamss (Derrick Williams).

Kalifornijas puisis ar drediem un Maikla Džordana numuru (#23) izrādās vienkāršs un draudzīgs sarunu biedrs. Kristapa Porziņģa prombūtnē viņš pirmo reizi dodas laukumā “Knicks” starta pieciniekā un gūst 10 punktus. Galvenais treneris Kurts Rembiss nosauc viņu par “enerģijas spēlētāju”, kurš spēj aktīvi izmantot sev atvēlētās minūtes.

Ko Tu domā par gaidāmo izbraukumu?
No Fīniksas līdz mājām ir tikai 40 minūšu lidojums, tāpēc varēšu apciemot ģimeni un satikt draugus. Faktiski man ir draugi visās Rietumkrasta pilsētās.

Kā Tev šķiet, vai augstuma starpības dēļ (Denvera atrodas 1600 metrus virs jūras līmeņa un tās iesauka ir “Mile High City” jeb “Pilsēta jūdzes augstumā”) būtu labāk sākt vai beigt izbraukumu Denverā?
Domāju, ka labāk ir sākt. Ja izbraukuma pēdējā spēle būtu jāaizvada lielā augstumā, uzkrātā slodze liktu par sevi manīt. Kā nekā, būsim pavadījuši divas nedēļas izbraukumā un, zinot, ka nākamo spēli ietekmēs augstuma radītās sekas, domāju, ka labāk tur aizvadīt pirmo spēli, kad mums vēl būs daudz enerģijas.

Sportacentrs.com jautājumi

Ar kādiem citiem izaicinājumiem jārēķinās sešu spēļu izbraukumā?
Tās ir divas nedēļas, draugs. Visu laiku jāpakojas. Izbraukumos jākoncentrējas, jādomā tikai par vienu spēli un nevar nenovērtēt nevienu divu nedēļu garumā. Dažreiz ir grūti saglabāt koncentrēšanos. Tev gribas atrasties mājās, gulēt savā gultā, nevis mainīt istabas katru nakti.

Kā Tev patīk treniņos spēlēt pret Kristapu Porziņģi?
Viņš ir apbrīnojams spēlētājs (amazing player). Treniņos lielāko daļu laika sedzam viens otru. Spēlēs viņam parasti jācīnās ar puišiem, kas ir manā augumā (2.03m) – sešas pēdas un astoņas vai deviņas collas gari. Cenšos pieliekties un aizskriet projām, bet viņš arvien retāk to atļauj.

Arī man Kristapa segšana nāk par labu. Ja puisis ar septiņu pēdu un divu vai trīs collu augumu var iemest vai nomānīt, izmest “fade-away” metienu (atkāpties no sedzēja un kustības laikā izdarīt metienu pa grozu), tas palīdz arī man kļūt labākam. Mēs mācāmies viens no otra un tas ir labi.

Ko Tev novēlēt šajā sezonā un pēc tās?
Palikt veselam. To pašu var novēlēt ikvienam. Bez labas veselības grūti gūt panākumus un kļūt labākam. Tā vajadzīga katrā reizē, kad izej laukumā. Līdz regulārās sezonas beigām palicis mazāk par 20 spēlēm, tādēļ ikviens grib pabeigt sezonu vesels. Novēli man panākumus un priecīgas sezonas beigas.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-06 18:30, pirms 8 gadiem
Porziņğis baigais "brother" (bračka)visiem uzradies.

  +7 [+] [-]

, 2016-03-06 18:31, pirms 8 gadiem
Ko Tu domā par gaidāmo izbraukumu?

No Fīniksas līdz mājām ir tikai 40 minūšu lidojums, tāpēc varēšu apciemot ģimeni un satikt draugus. Faktiski man ir draugi visās Rietumkrasta pilsētās.

Var just pēc atbildes ka čalis ar visām domām ir jau izbraukumā un ir gatavs.. apciemot draugus

  +4 [+] [-]

, 2016-03-06 18:33, pirms 8 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Porziņğis baigais "brother" (bračka)visiem uzradies.
Tie tak ir amerikāņi, nekad īsti nepateikt ko patiesībā viņi par tevi domā vismaz kas attiecas uz sportu viņiem ticēt nevar, cik nav dzirdētas šī zelta dir.šana pa šiem gadiem it sevišķi tas attiecas uz NHL

Vakarā NHL GM un treneris saka: Čalis ir supervecis, viņš ir NHL 1 maiņas spēlētājs.. un no rīta šis čalis saņem ziņu ka viņam jādodas kapāt AHL 4 maiņā

     [+] [-]

, 2016-03-06 18:42, pirms 8 gadiem
Kāds varbūt zin kāpēc Deriks nav sasniedzis to, uz ko viņu draftējo cerēja? Maiņas spēlētājs ar tik augstu drafta numuru tomēr nav tas labākais rādītājs.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-06 18:45, pirms 8 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Porziņğis baigais "brother" (bračka)visiem uzradies.
A kas cits viņam atliek? Ja viņš tur ir uz palikšanu, tad viņam ir jāatrod kopīga valoda ar komandas biedriem. Tikai tā veidojas saliedēta komanda.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-06 19:09, pirms 8 gadiem
Labāks ir kaut kas pavisam cits. Info: Deriks Viljamss, 11. gada draftā Otrais numurs aiz Kairija Irvinga. Toties kādas sejiņas pavīd aiz zeltainās ķēdītes - drediņa! Nr.42 nav jēgas pieminēt (Dāvis Bertāns), bet citi...
11. KLEJS TOMPSONS
15. KAVAI LENARDS
30. DŽIMIJS BATLERS

Aiz Derika Viljamsa palika šādi viņa pozīcijas spēlētāji:
brāļi Morisi (13. un 14.), Lenards, Kenets Farīds (22.), Mirotičs (23.)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-06 20:47, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Golovejs, Kalderons, Karmelo un tagat veel Wiliams. Kursh next?
ārons,droši vien.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-06 21:07, pirms 8 gadiem
Nu, sliktu jau viņi arī nedomā.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-06 21:35, pirms 8 gadiem
Atsauc atmiņā Biedriņa laikus NBA, kad bija SA speciālizdevums- 10 kopā ar Biedriņu, tur arī prasīja komandas biedriem viedokli par viņu un Ričardsons(ja nekļūdos, ja nē, tad Deiviss), teica par viņu tā- Debesis nebūs par augstu. Komandas biedri jau parasti centīsies uzsvērt labās lietas, jo īpaši, ja atbraukuši žurnālisti no spēlētāja valsts.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-06 22:12, pirms 8 gadiem
es varu iedomāties DW seju, ieraugot Māri

  -1 [+] [-]

, 2016-03-07 15:33, pirms 8 gadiem
Es varu iedomāties tavas radītājas seju ieraugot tevi

     [+] [-]

, 2016-03-08 11:33, pirms 8 gadiem
"Tās ir divas nedēļas, draugs."