Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vārtsargs FA kausa mača laikā kļūst par tēvu dvīnītēm

Ints Megnis
Ints Megnis

Vārtsargs FA kausa mača laikā kļūst par tēvu dvīnītēm
Džo Dejs ar ģimeni. Foto: Aneurin Bevan University Health Board

Laikā, kamēr Anglijas ceturtās līgas komanda "Newport" otrdien FA kausa ceturtās kārtas pārspēlē ar 2:0 pieveica "Championship" vienību "Middlesbrough", tās laukumā esošais vārtsargs Džo Dejs kļuvis par tēvu dvīņu meitenēm.

28 gadus vecais Dejs otrdienas vakarā uzreiz pēc spēles skrēja nost no laukuma un devās uz mašīnu, lai brauktu uz slimnīcu. Tikai pa ceļam viņš uzzināja, ka jau ir kļuvis par tēvu. Kā stāsta Dejs, viņš un sieva Lizija "vienmēr zinājuši, ka pastāv iespēja", ka viņai būs jādzemdē spēles laikā.

"Lizija atbalstīja mani un lēmumu aizvadīt maču padarīja vienkāršu," saka Dejs, kurš palīdzēja savai komandai izcīnīt milzīgu uzvaru, sasniedzot turnīra astotdaļfinālu, kurā tā spēkosies ar grandu "Manchester City". "Otrdien dienas pirmajā pusē nekas nenotika, tomēr, kad braucu uz maču, Lizija man piezvanīja, lai pateiktu, ka viņai nogājuši ūdeņi. Kad nokļuvu stadionā, viņa tika vesta uz dzemdību zāli, tomēr viņa man teica, lai koncentrējos spēlei."

"Kad spēles beigās skrēju nost no laukuma, nezināju, ka meitenes ir piedzimušas," saka vārtsargs. "Kad tur ierados, mani gaidīja divas apburošas, mazas meitenes."

"Viss vakars bija nedaudz sirreāls. Pieveikt "Middlesbrough" ar 2:0, iegūt iespēju FA kausa piektajā kārtā spēlēt pret "Manchester City", spēlēt maču, uzvarēt, piedzimt dvīņiem. Jūtos ļoti laimīgs un lepns par Liziju," saka vārtsargs.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/uk-wales-4...

     [+] [-]

, 2019-02-08 10:14, pirms 5 gadiem
Šis ir kādus 3 ja ne vairāk gadus vecs raksts !!