Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Nantes" pieprasa transfēra maksu par traģiski pazudušo futbolistu Salu

Ints Megnis
Ints Megnis

"Nantes" pieprasa transfēra maksu par traģiski pazudušo futbolistu Salu
Zem ūdens atrastais lidmašīnas vraks. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas klubs "Nantes" pieprasījis maksājumu no Anglijas vienības "Cardiff City", kas tam pienākas 15 miljonus mārciņu vērtās Emiliano Salas pārejas ietvaros.

Sala kopā ar pilotu Deividu Ibotsonu atradās "Piper Malibu N264DB" lidmašīnā, kas 21. janvārī pazuda no radariem, atrodoties virs Lamanša. 28 gadus vecais argentīniešu uzbrucējs bija visu laiku dārgākais pirkums Premjerlīgas vienībai "Cardiff".

Velsas klubs aizturēja pirmo paredzēto maksājumu. Kā noskaidrojis BBC, pilnu transfēra summu līgums nosaka samaksāt trīs gadu laikā. Tāpat BBC ziņo, ka "Nantes" komanda draudējusi vērsties tiesā, ja tā desmit dienu laikā nesaņems pirmo maksājumu.

Tikmēr informācijas avots "Cardiff" vienībā atzinis, ka komanda cienīs līgumu, bet tikai pēc tam, kad noskaidros "visus faktus". Nav publiski zināms vai vienība bija apdrošinājusi šo transfēru.

Tāpat "Cardiff" komandas pārstāvji neoficiāli pauduši "pārsteigumu", ka "Nantes" pieprasa naudu, kamēr notiek centieni atpazīt ķermeni, kurš atrasts lidmašīnā, kas veda Salu un Ibotsonu. Liela daļa lidmašīnas tika atrasta svētdien pēc divas nedēļas ilgiem tās meklējumiem. Zem ūdens atrastajā vraka daļā konstatētas viena cilvēka mirstīgās atliekas un pašlaik notiek mēģinājumi identificēt tur esošo.

Sala devās no Kārdifas uz Nanti, lai pēc pārejas līguma parakstīšanas atvadītos no saviem bijušajiem komandas biedriem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -4 [+] [-]

, 2019-02-06 22:07, pirms 5 gadiem
Dēļ šī Nantes ir pelnījusi globālu nosodījumu

     [+] [-]

, 2019-02-06 22:18, pirms 5 gadiem
Fascinejoši, ka spēja atrast šito mazo pirdienu (Cesnu vai vēl sazin ko), kamēr pirms gadiem pazudušais Boeing super laineris kā ūdenī iekritis... nu visdrīzāk tiešām ūdenī iekritis, bet domu gan jau sapratāt!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-06 23:06, pirms 5 gadiem
Emka953 rakstīja: Dēļ šī Nantes ir pelnījusi globālu nosodījumu
Muļķības, klubi par pāreju bija vienojušies, spēlētājs jau faktiski atradās Kārdifas rīcībā. Protams, ka jāmaksā. Pie tam, neatkarīgi no tā, vai atpazīs vai neatpazīs.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-06 23:22, pirms 5 gadiem
Bizness ir bizness un tur neko nepadarīs. Protams, no morālās ētikas viedokļa varbūt varēja naudu par transfēru nepieprasīt vispār. Bet Nantes nebūt nav bagātākais klubs, kurš var atļauties neiekasēt naudu par tādu transfēru.
Tieši tāpēc no viņu viedokļa - līgums ir, spēlētāja nāve nav mūsu vaina. Mums žēl, ka tā ir noticis, bet mēs gribam mūsu naudu, jo mums arī vairs nav šī spēlētāja.
Un neko jau īsti viņiem nevar pārmest.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-06 23:29, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Protams, no morālās ētikas viedokļa varbūt varēja naudu par transfēru nepieprasīt vispār.
Manuprāt, tieši pretēji, spēlētājs jau devās uz savu jauno klubu, no morāles un ētikas viedokļa Kārdifai bez ierunām jāmaksā. Ja es veikalā nopērku preci un pa ceļam uz mājām to sasitu, tad taču pat prātā nenāktu, ka tas ir uz veikala rēķina.

     [+] [-]

, 2019-02-06 23:49, pirms 5 gadiem
No vienas puses neētiski izrīkojas Nantes, bet no otras puses var saprast - tikai šī transfēra dēļ Nantei vairs nav ne sava līdera, ne arī plānotās naudas, bet klubs uz izkrišanas no Ligue 1 robežas. Turklāt laikum visu nelaimi savārīja angļu puse.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-06 23:56, pirms 5 gadiem
yankeezulu rakstīja: No vienas puses neētiski izrīkojas Nantes, bet no otras puses var saprast - tikai šī transfēra dēļ Nantei vairs nav ne sava līdera, ne arī plānotās naudas, bet klubs uz izkrišanas no Ligue 1 robežas. Turklāt laikum visu nelaimi savārīja angļu puse.
Nantes ir 15 vietā no 20 komandām. 17-19 vietas ir 6 punktu attālumā. Nav gluži uz izkrišanas robežas

https://www.ligue1.com/