Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeividam četri vārti, "Oilers" satriec "Lightning"

Makdeividam četri vārti, "Oilers" satriec "Lightning"
Edmontonas "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās četras spēles. Par galveno pārsteigumu kļuva negaidīti viegla „Oilers” uzvara pār „Lightning” ar 6:2. Panākumu gandrīz vienatnē nodrošināja 21 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Konors Makdeivids, kurš guva četrus vārtus.

Anahaimas „Ducks” ar 4:7 piekāpās Toronto „Maple Leafs”. Pirmais periods nebija rezultatīvs, jo vienīgus vārtus tajā guva Ostons Metjūss, kuram tie bija jau 24. šosezon – 0:1. Otrajā trešdaļā katra komanda guva trīs vārtus – 3:4, bet pēdējā perioda sakumā „Ducks” uzbrucējs Rikards Rakels panāca izlīdzinājumu ar metienu no šaura leņķa – 4:4. Tomēr „Maple Leafs” spēja saņemties, gūt trīs vārtus pēc kārtas un pīles bija spiestas samierināties ar zaudējumu – 4:7. Visos četros „Ducks” vārtos piedalījās Korijs Perijs, kuram 0+4, savukārt Rikardam Rakelam 2+1. Ar diviem vārtiem un vienu piespēli „Maple Leafs” rindās izcēlās Ostons Metjūss un Viljams Nīlanders.

Nešvilas „Predators” papildlaikā pārspēja Ņujorkas „Islanders” - 5:4. Otrā perioda sākumā „Islanders” uzbrucējs panāca 2:4, taču 43 sekundes pirms mača pamatlaika beigām Raiens Johansens spēja izlīdzināt rezultātu – 4:4, bet papildlaikā Romans Josi saņēma piespēli uz tukšiem vārtiem un savu iespēju izmantoja, līdz ar ko „Predators” svinēja uzvaru – 5:4.

Mačā starp Ņujorkas „Rangers” un Dalasas „Stars” viss nebija tik rezultatīvi. Zvaigznēm pietika ar diviem vārtiem, lai pārspētu reindžerus ar 2:1. Pēc 40 nospēlētajam minūtēm rezultāts bija 1:1, savukārt trešā perioda piektajā minūtē Martins Hanzals pielika nūju vārtu priekšā pēc Juliusa Honkas metiena no zilās līnijas un pāradresēja ripu vārtos – 2:1. „Rangers” vairs nesanāca atspēlēties pat neskatoties uz vārtsarga Henrika Lunkvista 39 atvairītiem metieniem.

Negaidītu zaudējumu piedzīvoja viena no NHL līderēm Tampabejas „Lightning”, kas cieta sagrāvi pret vienu no līgas pastarītēm Edmontonas „Oilers” - 2:6. Četrus no sešiem uzvarētāju vārtiem guva Konors Makdeivids, kurš gan atklāja rezultātu, gan guva iemeta pēdējo ripu šajā spēlē. Šādu sniegumu uzbrucējs demonstrēja pirmo reizi savas NHL karjeras laikā. Edmontonai tā bija piektā uzvara pēdējos septiņos mačos.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 7. februāri ar 11 spēlēm. Maču starp „Flames” un „Blackhawks” būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā. Šī cīņa sāksies plkst. 3:30 pēc Latvijas laika.

NHL spēles, 6. februāris

SpēleRezultāts
Ducks – Maple Leafs4:7
Predators – Islanders5:4 PL
Rangers – Stars1:2
Lightning – Oilers2:6

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: playthegame

     [+] [-]

, 2018-02-06 10:15, pirms 6 gadiem
Spēcīgi, ļoti spēcīgi. Tomēr pagājušā gada lidojums vairs nesanāk. Visi jau zin, ko jāsedz.

     [+] [-]

, 2018-02-06 11:13, pirms 6 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Spēcīgi, ļoti spēcīgi. Tomēr pagājušā gada lidojums vairs nesanāk. Visi jau zin, ko jāsedz.
Vismaz punktu ziņā ir apmēram turpat, kur pērn. Tagad ir 61 punkts 51 spēlē, kas pārrēķinot būtu 98 punkti 82 spēlēs - pagājušogad bija 100 punkti

     [+] [-]

, 2018-02-06 11:33, pirms 6 gadiem
Kad pienaks Dinamiešiem tie laiki,
Ko citas komandas tagad redz!
Kad kaut viens jel iegūt spētu
1.5 punktu spēlē vidēji sezonā!

     [+] [-]

, 2018-02-06 12:21, pirms 6 gadiem
kā svētdienas vakarā TV pārraidē smaidīja Kreipāns ar Stepīti, cerības 01.05.18. CAN sastāvā Rīgā sagaidīt Konoru
vēl 31 spēle un 11 pt sīkums, ja laba sērija padodas
bet cerības ir