Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam negaidīts zaudējums, Rakels spēlē pret "Chelsea" U23 komandu

Rolands Eliņš

Vaņinam negaidīts zaudējums, Rakels spēlē pret "Chelsea" U23 komandu
Deniss Rakels vakardienas spēlē
Foto: Dan Murphy/FC Reading

Latvijas izlases pamatvārtsargs Andris Vaņins kopā ar "Zurich" šovakar cieta neveiksmi Šveices otrajā līgā, ar 1:2 piekāpjoties Ženēvas komandai. Savukārt Deniss Rakels turpina gatavoties, lai pilnvērtīgi atgrieztos Anglijas Čempionātā, un vakar aizvadījis 65 minūtes "Reading" jauniešu spēlē pret "Chelsea" U23 komandu (0:2).

Andris Vaņins un "Zurich" Šveices otrajā līgā bija izcīnījuši septiņas uzvaras pēc kārtas, vēl vairāk nostiprinot savas līderpozīcijas un arvien drošāk piesakoties vietas izcīnīšanai Šveices Superlīgā. Šovakar izbraukuma mačā šī uzvaru sērija aprāvās pret Ženēvas "Servette".

Vaņins pirmoreiz tika pārspēts 66. minūtē pēc pretinieku aizsarga precīza sitiena uzreiz no gaisa pēc standartsituācijas izspēles, bet 84. minūtē "Servette" realizēja pendeli. Pašā spēles izskaņā "Zurich" vienus vārtus atguva, bet no zaudējuma 1:2 neizvairījās.

Vaņina komandas pārsvars kopvērtējumā pār tuvāko sekotāju "Xamax" tik un tā ir deviņi punkti. Savukārt "Servette", kas ir trešajā vietā, atpaliek no Cīrihes par veseliem 20 punktiem.

Deniss Rakels pamazām tuvojas brīdim, kad atgriezīsies "Reading" sastāvā Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā. Viņš smagas traumas dēļ nebija spēlējis kopš augusta, taču sācis atgriezties spēļu apritē dublieru komandā un vakar devās sākumsastāvā Premjerlīgas dublieru turnīrā pret "Chelsea U23" komandu. Ar vārtu guvumu 24 gadus vecajam uzbrucējam neizdevās izcelties un viņš tika nomainīts 66. minūtē, bet "Reading" dublieru komanda zaudēja ar 0:2.

"Reading" lielāks komandas nākamā spēle paredzēt sestdien savā laukumā pret "Barnsley". Jāpa Stama trenētā komanda šobrīd ieņem trešo vietu Anglijas Čempionātā, kas turnīra beigās garantēs vietu pārspēlēs par tikšanu uz Premjerlīgu. Lai uz Premjerlīgu tiktu bez pārspēlēm, jāiegūst vismaz otrā vieta.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-07 15:18, pirms 7 gadiem
"Reading" lielāks komandas nākamā spēle paredzēt sestdien savā laukumā pret "Barnsley". - domāju vai man ar latviešu valodu slikti vai kāds izmantojis google translate.