Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kraiders un Fasts nokārto "Rangers" uzvaru

Andrejs Siliņš

Kraiders un Fasts nokārto "Rangers" uzvaru
"Rangers" pēc Jespera Fasta vārtu guvuma
Foto: AP/Scanpix

Svētdien Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Ņujorkas "Rangers" atspēlējās no 0:1 un ar rezultātu 4:3 savā laukumā pārspēja Kalgari "Flames".

Pēdējā laikā "Rangers" nebija īpaši veicies mājas spēlēs - viena uzvara sešos mačos, tāpēc šonakt izcīnītais panākums, lai arī grūtā cīņā, ienesa patīkamas vēsmas slavenajā "Madison Square Garden" arēnā. Sākums gan nebija patīkams, jo septītajā minūtē vairākumā "Flames" atklāja spēles rezultātu. Tomēr vien pāris minūtes vēlāk Riks Nešs vairākumā izlīdzināja, bet otrās trešdaļas sākumā jau mājinieki pirmo reizi pārņēma vadību.

Izšķirošas gan izrādījās trīs minūtes pēdējās trešdaļas vidū, kad pie neizšķirta (2:2) vispirms vadību savējiem atguva Kriss Kraiders, bet pēc tam, gūstot savus ceturtos vārtus sezonā, to nostiprināja zviedru aizsargs Jespers Fasts - 4:2. Vienus vārtus "Flames" atguva, saglabājot intrigu līdz pat mača beigām, tomēr neko vairāk, un "Rangers" svinēja otro uzvaru pēdējās septiņās mājas spēlēs (4:3).

Jau trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Monreālas "Canadiens", kas nespēja gūt vārtus un ar 0:1 pēcspēles metienos atzina Edmontonas "Oilers" pārākumu. Sausā palika arī Losandželosas "Kings", kas ar 0:5 piedzīvoja sagrāvi Vašingtonā, tiekoties ar līgas līderi "Capitals". Losandželosas komandai pārtrūka piecu uzvaru sērija, bet "Caps" vārtsargs Filips Grubauers atvairīja visus 38 losandželosiešu metienus.

NHL regulārā sezona, 5. februāris

SpēleRezultāts
Capitals - Kings5:0
Canadiens - Oilers0:1 PM
Rangers - Flames4:3

     [+] [-]

, 2017-02-06 11:08, pirms 7 gadiem
Autors jau pārspīlē. Drīzāk M.Grabners tieši nokārtoja panākumu gūstot vārtus un rezultatīvi asistēja 1+1.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-06 13:59, pirms 7 gadiem
Kur zina, par to ka pasaules vienam no labakajiem hokejistiem un labakajam vartu guvejam pasniedza zelta nuju