Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Kalniņš par nozagto cimdu: "Ja zinātu, kā Ježovs izskatās, aizietu aprunāties"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kalniņš par nozagto cimdu: "Ja zinātu, kā Ježovs izskatās, aizietu aprunāties"
Jānis Kalniņš
Foto: Raimonds Volonts, Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" piedzīvojis pirmo zaudējumu 2018. gadā, savā laukumā ar 3:4 pagarinājumā piekāpjoties aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Ufas "Salavat Yulaev". Rīdzinieku vārtsargs Jānis Kalniņš kopš ceturtdienas ierauts cimdu sāgā, kas kulmināciju piedzīvoja šodien.

Pateicoties Ņikitas Jevpalova neatlaidīgajai cīņai vārtu priekšā, Rīgas "Dinamo" ātri ieguva vadību, tomēr prieki bija īsi – nepilnas trīs minūtes vēlāk savus pirmos vārtus sezonā iemeta viesu aizsargs Maksims Gončarovs. Turklāt viņš izcēlās ar metienu no laukuma centra. Vārtsargi reizēm mēdz kļūdīties vienkāršās situācijās, tomēr Jāni Kalniņu pievīla apstākļi, kurus viņš nespēj ietekmēt, lai kā to vēlētos.

"Ripa izlidoja cauri lavenei. Stiprinājums neizturēja," sacīja Rīgas "Dinamo" pirmais numurs. "Sapratu tikai tad, kad ieraudzīju ripu vārtos, jo cimds bija īstajā vietā. Pirms mača nebija nekādu aizdomu, citādi nebūtu gājis laukumā ar šo komplektu. Formulām uzsprāgst riepas, bet mani pievīla cimds."

Kalniņš norādīja, ka treniņos cimdam mēdz atsieties šņores, un līdz šim tās bijušas nopietnākās problēmas. "Jāpasmejas un jāspēlē tālāk, jo neko nevari padarīt. Protams, tajā brīdī sajūtas nebija pašas labākās, bet pēc iemetiena par to vairs nedomāju." Vārtsargs arī pauda, ka ar uzticēšanos jaunajam cimdam problēmas nav bijušas.

Iespējams, ka no centra ielaistais metiens paliktu bez plašākas ievērības, ja Kalniņš netiktu ierauts pamatīgā cimdu drāmā. Pēc ceturtdien izcīnītās uzvaras viņa cimdu pa kluso nočiepa Ņižņekamskas "Neftekhimik" vārtsargs Iļja Ježovs, kurš to iemeta līdzjutējos. Kādam izdevās tikt pie unikāla suvenīra.

"Pēc atsveicināšanās apgriezos riņķī un skatījos, ka cimda vairs nav. Domāju, ka kāds no mūsējiem ir paņēmis. Nebija. Tad cilvēki aizgāja un paskatījās kamerās, un apstiprinājās, ka Ježovs paņēmis," stāstīja Kalniņš. Viens cimds nozagts, otrs cimds neizturēja metienu no centra. "Abiem bija lemts pāragri beigt savu dzīvi," ar smaidu sacīja rīdzinieku vārtsargs.

Tomēr ceturtdienas vakarā Kalniņš nesmaidīja. "Biju dusmīgs. Nezinu, kā Ježovs izskatās, tāpēc negāju meklēt. Ja zinātu, tad gan aizietu aprunāties," uz notikumiem atskatījās Kalniņš. "Edža Masaļskis ir spēlējis kopā ar Ježovu un pastāstīja par viņa niķiem. Ne gluži par zagšanu, bet par to, ka dara lietas, kuras nav nepieciešamas. Neko konkrētāku gan neprasīju, kas tur bijis."

Kalniņš teica, ka lielas cerības cimda atgūšanas sakarā nelolo un ka pārāk nepārdzīvo, jo pretinieku komanda atvērusi maciņu un nopirkusi jaunu komplektu. Ježova niķis Ņižņekamskas "Neftekhimik" izmaksājis aptuveni 500 eiro. Lai ar jauniem cimdiem dotos laukumā spēlē, nepieciešams tos ievalkāt, un tam vajadzīgi četri pieci treniņi, lēsa Kalniņš.

Šajā sezonā Kalniņš četras un vairāk ripas vienā spēlē bija ielaidis tikai vienu reizi – 14. septembrī viesos piedzīvotajā zaudējumā ar 1:5 pret Sočiem. Ar 93,6% atvairīto metienu Kalniņš ieņem sesto vietu līgā, bet neviens no priekšā esošajiem nav spēlējis vairāk par viņu.

  +7 [+] [-]

, 2018-01-06 23:00, pirms 6 gadiem
Ulviš Broše, labs raksts

 +15 [+] [-]

, 2018-01-06 23:11, pirms 6 gadiem
KHL neuzliks sodu??? Profilaksei vajadzētu uzrakstīt iesniegumu. Video ar viss redzams. Klubam nē, bet Ježovam gan. Kādas 1-2 spēļu diskvalifikāciju un dažus tūkstošus sodu. Citādāk tā var kļūt par normu, tāda uzvedība.

  -3 [+] [-]

, 2018-01-06 23:24, pirms 6 gadiem
Un kur ta šajā gadījumā klubs būtu vainīgs? Ātri apjēdza, fiksi nomaksāja minimālo skādi un tiks lielais vaininieks cauri sveiki, jo klubs tomēr vainīgs!

  -1 [+] [-]

, 2018-01-06 23:29, pirms 6 gadiem
P.s. Gribu redzēt nākošajā sezonā Kalniņa-Ježova boksa maču!!! Un ja viņi vienā spēlē tiksies, domāju, ka tāds arī būs! Tikai baidos par tiem līnijtiesnešiem, gulsies uz ledus priekšā kā uz ambrazūras, lai tik šie nenonāktu savstarpējā kontaktā!
Slēpts komentārs: Skudriniekss
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +5 [+] [-]

, 2018-01-07 01:00, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Par cik man po vai KrHuLv uzvar vai zaudē, tad man tikai un vienīgi nāk smiekli par šo Ježova jociņu. Tāds nebija redzēts.
Nav gan tev vienalga. DR zaudējumi tavu sirdi silda.

  +7 [+] [-]

, 2018-01-07 01:05, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Par cik man po vai KrHuLv uzvar vai zaudē, tad man tikai un vienīgi nāk smiekli par šo Ježova jociņu. Tāds nebija redzēts.
liecies mierā, lepājas bomzi <c> hmb
ja 10 gadus pie katras spēles ziņas komentāros esi, vismaz vienreiz, atzīmējies, tad nu nevaram nepiekrist, ka mīli šo klubu.

     [+] [-]

, 2018-01-07 05:44, pirms 6 gadiem
neziniitis51 rakstīja: P.s. Gribu redzēt nākošajā sezonā Kalniņa-Ježova boksa maču!!! Un ja viņi vienā spēlē tiksies, domāju, ka tāds arī būs! Tikai baidos par tiem līnijtiesnešiem, gulsies uz ledus priekšā kā uz ambrazūras, lai tik šie nenonāktu savstarpējā kontaktā!
Lidz nakamajai sezonai vel janodzivo! Bet ja, pielauju, ka kaut kada attiecibu skaidrosana starp Janku un so Jezovu varetu but. Varbut ne gluzi boksa macs, bet tiesi attiecibu skaidrosana.
Slēpts komentārs: dzonis98

  +3 [+] [-]

, 2018-01-07 10:50, pirms 6 gadiem
dzonis98 rakstīja: A atsveicinoties ķipa neiegaumēji kā izskatās viņš? Tukša salmu kūlšana
"ķipa", "kūūūlšana", "Aatsveicinoties"... jā, patiešām, tukšu salmu kulšana.

  +3 [+] [-]

, 2018-01-07 11:54, pirms 6 gadiem
Ježovs tipisks urla. Par cilvēku tādu nevar nosaukt

  +4 [+] [-]

, 2018-01-07 12:12, pirms 6 gadiem
Gan jau Raitis Ivanāns zin kā jožiks izskatās. Lai tad arī Raiča ar viņu aprunājas. Priekā!

Un kolhozs nekādu sodu neuzliks, jo tā ir Krievijas norma -būt krimināliem visās izpausmēs. Vai tā ir Ukraina, vai tas ir Kalniņa cimds.

     [+] [-]

, 2018-01-07 12:26, pirms 6 gadiem
Šie nopirkuši Kalniņam cauru cimdu,ibio!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-07 13:34, pirms 6 gadiem
nu jau arī sport-express.ru no komiskā viedokļa apskata šo situāciju

  -1 [+] [-]

, 2018-01-07 14:25, pirms 6 gadiem
specha rakstīja: nu jau arī sport-express.ru no komiskā viedokļa apskata šo situāciju
Tas jau arī ir tikai un vienīgi prikols, un nekas vairāk. Viens no n-tajiem kad sportisti viens otru iznes cauri. Tā gadās, un pat ļoti bieži, kad komandas biedri iznes cauri, un nemaz nerunājot par pretinieku komandas spēlētājiem.
Vienīgi atsevišķi indivīdi šeit lieku reizi pierāda to par ko ārzemnieki saistībā ar mums šausminās u.t.i. latvieši pārāk reti smaida un ir ļoti drūmi.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-07 14:37, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Par cik man po vai KrHuLv uzvar vai zaudē, tad man tikai un vienīgi nāk smiekli par šo Ježova jociņu. Tāds nebija redzēts.
Nāc tak vienreiz ārā no skapja! Jebkuram ir skaidrs, ka bez Rīgas Dinamo nevari dzīvot!

  +3 [+] [-]

, 2018-01-07 14:50, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Nāc tak vienreiz ārā no skapja! Jebkuram ir skaidrs, ka bez Rīgas Dinamo nevari dzīvot!
No skapja jau tev ir jāiznāk, un visiem atklāti jāparāda, ka esi prasts Mīkstā Jura krancis.
Es jau sen esmu iznācis no skapja.

  -4 [+] [-]

, 2018-01-07 15:01, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: No skapja jau tev ir jāiznāk, un visiem atklāti jāparāda, ka esi prasts Mīkstā Jura krancis.
Es jau sen esmu iznācis no skapja.
Tātad tavuprāt visi tie tūkstoši Rīgas Dinamo līdzjutēji, kuri no sirds atbalsta komandu ir kranči? Londonas Chelsea Abramoviča kranči? Liepājas Metalurga-Zaharjina kranči? Prizmas līdzjutēji -Miļūna kranči? Kurbadieši-Pikāna kranči? Ja iepērcies Rimi, Šlesera kranči, ja dzīvo Latvijā, Vējoņa kranči?

  -3 [+] [-]

, 2018-01-07 15:04, pirms 6 gadiem
Un pats namejs-Brokas krancis jo ir teicis, ka skatās biatlonu!

  +2 [+] [-]

, 2018-01-07 15:24, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Tātad tavuprāt visi tie tūkstoši Rīgas Dinamo līdzjutēji, kuri no sirds atbalsta komandu ir kranči? Londonas Chelsea Abramoviča kranči? Liepājas Metalurga-Zaharjina kranči? Prizmas līdzjutēji -Miļūna kranči? Kurbadieši-Pikāna kranči? Ja iepērcies Rimi, Šlesera kranči, ja dzīvo Latvijā, Vējoņa kranči?
Savas jēlās atrunas vari citiem censties ieskalot!

  -1 [+] [-]

, 2018-01-07 15:28, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Savas jēlās atrunas vari citiem censties ieskalot!
Kādas atrunas? Atbilde balstīta uz tavu uzskatu bāzes.

     [+] [-]

, 2018-01-07 16:20, pirms 6 gadiem
Namejam ir mode nozust krūmos katru reizi kad nespēj saprotamā valodā izskaidrot pats savus skricelējumus. Šodien atkal ir tā reize, labākajā gadījumā izspļauj kādu provinciāļa rupjību un aste kājstarpē...

     [+] [-]

, 2018-01-07 17:25, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Tātad tavuprāt visi tie tūkstoši Rīgas Dinamo līdzjutēji, kuri no sirds atbalsta komandu ir kranči? Londonas Chelsea Abramoviča kranči? Liepājas Metalurga-Zaharjina kranči? Prizmas līdzjutēji -Miļūna kranči? Kurbadieši-Pikāna kranči? Ja iepērcies Rimi, Šlesera kranči, ja dzīvo Latvijā, Vējoņa kranči?
Kur tad ir tie tavi tūkstoši fanu? Arēnā, kur lielākā daļa atrodas vien tādēļ, ka darbā/skolā dabūjuši bezmaksas ielūgumus uzspēlēm, kurus djinamo dāvina visiem, kam nav slinkums pieteikties?

     [+] [-]

, 2018-01-07 17:33, pirms 6 gadiem
Slavenajiem krievu rakstniekiem Asam un Begemotovam bija romāns par to, kā vairojas ezīši un kā Štirlics sabotēja fašistu operāciju "Igel" (ezis vācu val.) Varbūt jāuzdāvina kādu grāmatas eksemplāru. Kalniņam būtu, no kā mācīties.

     [+] [-]

, 2018-01-07 17:44, pirms 6 gadiem
Un seit runa 89% gridas eksperti,....

Sasniedziet urlas dxuvr kko un tad parunajat ar Latviešiem...

  +2 [+] [-]

, 2018-01-07 17:52, pirms 6 gadiem
Ježov paņirgājās par Kalniņu. Ne jau nu neapzināti. Spēlējot Putina kūrētajā līgā ar to jārēķinās. Provokācijas ir čekistu metodes.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-07 18:14, pirms 6 gadiem
Vitok rakstīja: Šie nopirkuši Kalniņam cauru cimdu,ibio!!!
Nē, tas ko aizmeta bija atsitamais cimds

     [+] [-]

, 2018-01-08 07:58, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Par cik man po vai KrHuLv uzvar vai zaudē, tad man tikai un vienīgi nāk smiekli par šo Ježova jociņu. Tāds nebija redzēts.
Tik ļoti po, ka esi pusi mūža noziedojis tam lai ievemtu pie katra dinamo raksta? Autists, goda vārds.