Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

SKA talants Marčenko noslēdz līgumu uz trīs gadiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

SKA talants Marčenko noslēdz līgumu uz trīs gadiem
Aleksejs Marčenko un Kirils Marčenko. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Sanktpēterburgas SKA noslēdzis jaunu līgumu uz trim sezonām ar 19 gadus veco uzbrucēju Kirilu Marčenko.

Marčenko šajā sezonā SKA rindās aizvadījis 14 spēles, kurās izcēlies ar trīs vārtiem un trīs piespēlēm. Pirmajos piecos mačos viņš palika bez punktiem, bet novembra vidū izcēlās divos izbraukuma mačos pēc kārtas, kopumā piecās spēlēs sakrājot piecus punktus. Pēc tam sausums ilga tikai vienu maču, jo duelī pret Rīgas "Dinamo" Marčenko tika pie piespēles.

Ņemot vērā pieaugošo interesi no Ziemeļamerikas, SKA nolēmusi nodrošināties pret Marčenko došanos prom. Lauzts līgums, kas bija spēkā līdz šīs sezonas beigām, tā vietā noslēdzot vienošanos līdz 2021./22. gada sezonas beigām.

Otrpus okeānam tiesības uz Marčenko pieder Kolumbusas "Blue Jackets", kas 2018. gada vasarā viņu Nacionālās hokeja līgas draftā izvēlējās otrajā kārtā ar 49. numuru.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2019/12/05/...

  +1 [+] [-]

, 2019-12-05 18:23, pirms 4 gadiem
Kam tas vispār interesē? 😂 jāuzcep raksts jo nav ko darīt?

     [+] [-]

, 2019-12-05 20:03, pirms 4 gadiem
the best11 rakstīja: Kam tas vispār interesē? 😂 jāuzcep raksts jo nav ko darīt?
Lasi virsrakstus ... neintresē nelasi !!!