Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" izrāda interesi par "Sabres" sistēmā spēlējošo Lazāru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlija "Avangard" izrāda interesi par "Sabres" sistēmā spēlējošo Lazāru
Kērtiss Lazārs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard" interesējies par kanādiešu uzbrucēja Kērtisa Lazāra pieejamību.

24 gadus vecais Lazārs šajā sezonā aizvadījis sešas spēles Nacionālās hokeja līgas kluba Bufalo "Sabres" rindās, izceļoties ar vieniem vārtiem. Vēl 12 spēles viņš aizvadījis Ročestras "Americans", sakrājot 11 punktus. Iepriekš Lazārs spēlējis arī Otavas "Senators" un Kalgari "Flames".

Kā vēsta Krievijas mediji, tad Lazārs nonācis "Avangard" interešu redzeslokā. Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā komanda ieņem otro vietu Austrumu konferencē, atpaliekot tikai no Kazaņas "Ak Bars". Pagājušajā sezonā, kas Hārtlijam bija pirmā līgā, izdevās sasniegt Gagarina kausa finālu.

Lazārs 2013. gadā tika draftēts ar augsto 17. numuru. Viņš kopā ar Kanādas U20 izlasi kļuvis par pasaules čempionu, turklāt bija komandas kapteinis un ar pieciem vārtiem tika kronēts par turnīra labāko snaiperi. NHL viņš aizvadījis 252 spēles un guvis 52 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...