Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Čempions Zverevs "ATP Finals" grupā ar Nadalu, Medvedevu un Cicipasu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Čempions Zverevs "ATP Finals" grupā ar Nadalu, Medvedevu un Cicipasu
2018. gada "ATP Finals" čempions Aleksandrs Zverevs. Foto: AFP/Scanpix

Otrdienas pēcpusdienā Londonā ar 45 minūšu nokavēšanos notika svētdien startējošā "ATP Finals" turnīra izloze, kur pagājušā gada čempions Aleksandrs Zverevs sevi ielozēja Andrē Agasi vārdā nosauktajā grupā ar Rafaelu Nadalu un diviem debitantiem Daniilu Medvedevu un Stefanosu Cicipasu.

"Nitto ATP Finals 2019" grupas

Agasi grupaBorga grupa
(1) Rafaels Nadals(2) Novaks Džokovičs
(4) Daniils Medvedevs(3) Rodžers Federers
(6) Stefanoss Cicipass(5) Dominiks Tīms
(7) Aleksandrs Zverevs(8) Mateo Berretīni

Zverevs ir tikai viens no trim iepriekšējo gadu čempioniem šī gada turnīrā un vienīgais savā grupā, kur būs bez finālturnīra trofejas arvien esošais Rafaels Nadals un divi no trim debitantiem – sezonas uzvaru līderis Daniils Medvedevs (59 uzvaras) un Stefanoss Cicipass.

Nadals, kurš vakar atgriezās ATP ranga 1. vietā, vēl nav ieradies Londonā, šodien paziņojot, ka plāno to darīt nedēļas otrajā pusē, kad mēģinās sagatavoties prestižajam turnīram. Spānijas tenisists sestdien vēdera savainojuma dēļ nevarēja spēlēt Parīzes "Masters" pusfinālā. Nadalam dots vēlākais iespējamais turnīra sākuma laiks – pirmdienas vakarā plkst. 22:00, kad viņam plānots mačs pret Zverevu.

Par izlozes uzvarētājiem noteikti uzskatāmi seškārtējais čempions Rodžers Federers un pieckārtējais uzvarētājs Novaks Džokovičs, kuriem kompāniju veido bez lieliem panākumiem esošais Dominiks Tīms (viena uzvara katrā no iepriekšējiem trim turnīriem) un trešais debitants Mateo Berretīni.

"ATP Finals" ceturto gadu pēc kārtas būs astoņu dažādu valstu pārstāvji, turklāt šogad ir pirmā reize turnīra vēsturē, kad visi finālturnīra dalībnieki pārstāv Eiropu. Federers ir ne tikai tituliem bagātākais spēlētājs finālturnīrā, bet arī vecākais čempions turnīra vēsturē, pēdējo no saviem sešiem tituliem iegūstot 30 gadu vecumā pirms astoņām sezonām.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-06 00:19, pirms 4 gadiem
Pēdējo 12 gadu lielā trijotne joprojām dominē! Bet viegli nebūs! toties aizraujoši gan!