Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Tenisiste Kirilovska sasniedz pasaules senioru čempionāta finālu

Ints Megnis
Ints Megnis

Tenisiste Kirilovska sasniedz pasaules senioru čempionāta finālu
Vlada Kirilovska un Nitens Kirtane. Foto: sportstarlive.com

Latvijas tenisiste Vlada Kirilovska pagājušajā nedēļā sasniedza finālu ASV notikušā pasaules jauno senioru čempionāta finālu jauktajās dubultspēlēs, kamēr individuāli Latvijas labākais rezultāts bija Agneses Krūmiņliepas iekļūšana ceturtdaļfinālā.

Individuāli dāmām Krūmiņliepa startēja grupā 35+, kur vispirms guva divus panākumus, bet ceturtdaļfinālā ar 2-6, 3-6 piekāpās vācietei Kristīnei Kraupai.

Tikmēr grupā 40+ Kirilovska bija izlikta ar ceturto numuru, bet zaudēja savā pirmajā cīņā, kamēr grupā 45+ pirmajā cīņā zaudēja Inese Viljamsone (Zverģe).

Dāmu dubultspēlēs savā pirmajā cīņā, kas uzreiz bija ceturtdaļfināls, 35+ grupā zaudēja Krūmiņliepa un meksikāniete Erika Domingesa-Oropesa, kamēr 40+ grupā līdzīgi veicās ar pirmo numuru izliktajām Kirilovskai un vācietei Štefanijai Kolarai, bet 45+ grupā vienu uzvaru guva, bet arī ceturtdaļfinālā zaudēja Viljamsone un vāciete Klaudija Hofmana-Tīma.

Savukārt jauktajās dubultspēlēs 40+ grupā līdz pat finālam tika Kirilovska un indietis Nitens Kirtane, kuri bija izlikti ar otro numuru. Pāris vispirms guva trīs ļoti pārliecinošas uzvaras, bet finālā ar 6-7 (13:15), 2-6 piekāpās turnīra pirmajam pārim Kolarai un Markusam Hilpertam no Nīderlandes.

"Vlada sieviešu dubultspēļu ceturtdaļfinālā smagi savainoja potīti. Es aicināju viņu spēlēt, neskatoties uz traumu, un viņa piekrita. Esmu ļoti laimīgs, ka mums gāja tik labi," portālam sportstarlive.com paudis Kirtane, kurš 1992. gadā pārī ar vēlāk titulēto Mahešu Bupati spēlēja Vimbldonas zēnu turnīra finālā.

Vēl grupā 35+ vienu uzvaru guva, bet ceturtdaļfinālā laukumā neizgāja Krūmiņliepa pārī ar amerikāni Gregoriju Levi, bet 45+ grupā jau pirmajā kārtā neveiksmi cieta Viljamsone un ASV pārstāvis Vladi Cipeņuks.

Pirms tam pagājušajā nedēļas nogalē notika pasaules komandu čempionāts, kurā 40+ grupā vīriešiem Latvijas komanda (Andrejs Koļesins, Stanislavs Bardins, Kaspars Kulbergs un Jānis Millers) guva 12. vietu, bet 45+ sievietes (Anzela Zguna, Inese Viljamsone un Dace Koļesina bija desmitās.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-05 23:43, pirms 5 gadiem
Cik saprotu tad te startē amatieri. Jo profos vēl 35 gados daudzi turpina karjeru un ja iedomātos arī daudzas bijušās uzspēlēt tādā turnīrā tad izredzes šiem būtu nekādas

     [+] [-]

, 2018-11-06 13:08, pirms 5 gadiem
Tas būtu interesanti.
35+ grupā pēkšņi Federers parādās