Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Krastam 49. vieta Eiropas junioru čempionātā velokrosā

Ints Megnis
Ints Megnis

Krastam 49. vieta Eiropas junioru čempionātā velokrosā
Alekss Krasts. Foto: lrf.lv

Latvijas jaunais riteņbraucējs Alekss Krasts pagājušajā nedēļas nogalē Nīderlandē izcīnīja 49. vietu Eiropas junioru čempionātā velokrosā.

Krasts šajā gadā sevi apliecinājis kā daudzpusīgs sportists, gūstot godalgas gan Latvijas čempionātā šosejas riteņbraukšanā, gan valsts čempionātos MTB XCO krosā un MTB maratonā. Jau vairākus gadus ogrēnietis piedalās arī dažāda mēroga velokrosa sacensībās, kas īpaši popularitāti iemantojušas Beļģijā, Nīderlandē un citās Rietumeiropas valstīs.

Aizvadītās nedēļas nogalē Krasts Hertogenbosas pilsētā izgāja uz starta Eiropas čempionātā velokrosā. Junioru konkurencē kopumā piedalījās 58 sportisti. Ogrēnietis startēja no noslēdzošās starta rindas. Distances laikā savas pozīcijas Krasts nedaudz uzlaboja un finišs tika sasniegts 49. vietā, četras minūtes un 36 sekundes aiz uzvarētāja.

Par Eiropas junioru čempionu kļuva nīderlandietis Pims Ronhārs, kurš trasi veica pēc 44 minūtēm un 53 sekundēm. 14 sekundes viņam zaudēja un sudraba godalgu ieguva beļģis Vitse Mēusens, bet par 21 sekundi atpalika vēl viens beļģis Tibo Nijss.

Izmantotie resursi:
Alekss Krasts finišē 49. vietā Eiropas junioru...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja