Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2668, Did:0, useCase: 3

Sprukta pauze…

Jānis Celmiņš

Sprukta pauze…
Jānis Sprukts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Katru reizi, kad uz pārbaudes spēlēm kopā sanāk Latvijas hokeja izlase, tiek vaicāts, kāpēc šoreiz nav piedāvāts izlases kreklu piemērīt vienam vai otram? Izlasē šoreiz ir Mārtiņš Cipulis, Jēkabs Rēdlihs un Roberts Bukarts, kuri šobrīd ir bez kluba, bet nav Jāņa Sprukta… Kāpēc? Beidzis karjeru? Slinko? Nevēlas pats? Nevēlas federācijas pārstāvji?

Jā, pēdējie pāris gadi Jāņa Sprukta karjerā nav bijuši tie veiksmīgākie, taču atskatoties uz iepriekšējiem sasniegumiem Latvijas hokeja izlasē viņš noteikti nav pelnījis tādu attieksmi, kāda tā šobrīd ir sabiedrībā. Pēdējais un spilgtākais moments, kas nāk atmiņā, ir Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs Rīgā, kad tieši Jānis pretinieku aizsardzības zonā apzaga Kazahstānas izlases naturalizēto „dūzi” Kevinu Dalmenu, un beigās šī epizode tiešā mērā sekmēja mūsu valstsvienības nonākšanu Sočos. Jā, pēdējais pasaules čempionāts tiešām Sprukta gadījumā bija maigi izsakoties pablāvs, taču dzīvē gadās visādi. Ja jau šī brīža izlases treneris (koordinators) Ēriks Miļuns saka, ka „Gandrīz ikviens hokejists uz kādu brīdi ir bezdarbnieks”, tad vēl jo vairāk…

No kolēģu šonedēļ rakstītā secinu, ka Spruktam pievienoties izlasei turnīrā Liepājā neesot piedāvāts, jo Jānis vēl neesot uzsācis aktīvus treniņus. Citi avoti gan liecina, ka Jānis pats izlases „bosiem” esot zvanījis ar jautājumu, cik liela ir iespēja uzkāpt uz ledus turnīrā Liepājā? Atbilde bijusi noraidoša. Gan jau patiesība ir kaut kur pa vidu, taču Jānis pats par situāciju runā izvairīgi. „Esmu paņēmis nelielu pauzi, taču trenējos… Šobrīd vairāk nodarbojos ar citām lietām, kam nav bijis laika iepriekš. Vēlos vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni, arī citi darbi sakrājušies,” teic hokejists.

Tiem, kuri domā, ka Jānis slidas varētu būt kāris vadzī, nedaudz jānomierinās. „Karjeru noslēdzis neesmu. Ik pa laikam ir kāds piedāvājums, taču nekā konkrēta. Sportiskajā formā sevi uzturu joprojām, arī uz ledus kāpju,” kodolīgs ir hokejists.

Nemetot akmeņus nevienā no dārziņiem un nevēloties kļūt par Sprukta lielāko aizstāvi, gribētos lūgt hokeja sabiedrību apdomāt, cik jauno Jāņu Spruktu klauvē pie izlases durvīm vai atver tās ar kāju. Vai tiešām viņu ir tik daudz? Nemētāsimies ar akmeņiem, draugi.

1 2 48 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2015-11-05 13:28, pirms 8 gadiem
Piekrītu, Sprukstiņam vajadzēja piedāvāt uzspēlēt. gan jau, ka nebūtu sliktāks par visādiem mareņiem un demiteriem ar zabjiem. Ko pavasarī čiepstēs LHF, kad nebūs kam spēlēt?

  +7 [+] [-]

, 2015-11-05 13:29, pirms 8 gadiem
Jā, nu tāda ir tā sabiedrība un fani. Kad met golus un piespēlē, tad ceļ Dieva kārtā, kad spēle neiet, tad noēd bez sāls un pipariem. Līdzigi ir bijis un ir ar Daugaviņu, Dārziņu, to pašu Girgensonu.. Apstākļi, kapēc spēle neiet vai iet ir daudz un dikti, zākāt sportistu par neveiksmēm, katra cēla fana rīcība

  +4 [+] [-]

, 2015-11-05 13:29, pirms 8 gadiem
Da labi! Kādi te akmeņi! Puika jau gadiem pats ar sevi galā nespēj tikt! nenosodu, katram dzīve gan jau gadās tādi periodi! Pasaules čempī jau arī- sūdīgi spēlē, bet intervijā steidz klāstīt cik maza konkurence un attīstība ir jaunatnes hokejā! tad jautājums?- ziepējies par funkcionāru vai ko vēlies pateikt!? Spēlē, nebrauc ar muti, un viss būs labi!
Lai izdodas atgriezties!

     [+] [-]

, 2015-11-05 13:37, pirms 8 gadiem
Cilvēkam sākumā jātiek galā pašam ar sevi, un tikai tad - izlase. Izlase nav bērnudārzs, kur auklēties. Ja sportista laiks ir pagājis, tad izlasē nav jāņem, tikai tādēļ, ka kādreiz labi spēlējis.

Sākumā jāuzspēlē kādā Latvijas čempionāta klubā, vismaz mēnesi, divus, tad treneri redzēs, un ja būs labs, paņems kandidātos!

  -1 [+] [-]

, 2015-11-05 13:39, pirms 8 gadiem
Calvin rakstīja: Piekrītu, Sprukstiņam vajadzēja piedāvāt uzspēlēt. gan jau, ka nebūtu sliktāks par visādiem mareņiem un demiteriem ar zabjiem. Ko pavasarī čiepstēs LHF, kad nebūs kam spēlēt?
no otras puses - atgādināšu cik blāvs Sprukts bija maijā PČ... lai vispirms parāda sevi kādā klubā, tad varēsim runāt par izlasi.

Marenim vēl ir 22, kamēr Spruktam jau ir 33 - vēl daži gadi un pensionēsies no PRO hokeja tāpat. Paldies par paveikto iepriekš, bet nu šoreiz diez vai Spruktu vajadzēja saukt uz Liepāju
p.s. Demiteru nevietā piesauci, viņš ir aizsargs.

     [+] [-]

, 2015-11-05 13:41, pirms 8 gadiem
Daži citē Miļunu, kurš esot piedāvājis Prizmā uzspēlēt, bet Jānis atteicies... virkne citu hokejistu šādu iespēju nesmādēja pirms aizbraukšanas uz ārzemju klubiem.

     [+] [-]

, 2015-11-05 13:46, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Daži citē Miļunu, kurš esot piedāvājis Prizmā uzspēlēt, bet Jānis atteicies... virkne citu hokejistu šādu iespēju nesmādēja pirms aizbraukšanas uz ārzemju klubiem.
tiesa gan, Masaļskis pirms gada no analoģiskiem piedāvājumiem atteicās...

  +3 [+] [-]

, 2015-11-05 13:51, pirms 8 gadiem
Par kādu akmeņu mētāšanu tagad tiek runāts? Rakstā minēts - Spruktam esot citas lietas darāmas, tad lai dara, kas aizliedz? Ir izlasē cilvēki bez klubiem, to tauta pieņem un pārvāra, bet kāpēc izlasē jābūt kādam, kurš īsti netrenējas un vēlas izdarīt lietas, ko gadiem nav paspējis sadarīt, cilvēks kurš šobrīd koncentrējas uz ārpus shokeja lietām? Izlases vadības izvairīgā nostāja ir pareiza, Sprukts nav trenējies ar izlases kandidātiem un tā saucamajos "bezdarbnieku" treniņos nepiedalījās. Visādi citādi viņam nekādi akmeņi netiek mesti, ceru ka nopietni netiek ņemti vērā interneta jociņi par "pastnieku" un "nogurumu". Visu cieņu Jānim par padarīto pagātnē, viņam ir pašām tiesības nolemt kā rīkoties ar savu dzīvi un turpmāko karjeru! Un neviens treneris nešaus sev kājā, ignorējot labā formā esošu Spruktu! Man liekas ar šo rakstu tiek celta neliela vētra ūdensglāzē.

     [+] [-]

, 2015-11-05 13:57, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: no otras puses - atgādināšu cik blāvs Sprukts bija maijā PČ... lai vispirms parāda sevi kādā klubā, tad varēsim runāt par izlasi.

Marenim vēl ir 22, kamēr Spruktam jau ir 33 - vēl daži gadi un pensionēsies no PRO hokeja tāpat. Paldies par paveikto iepriekš, bet nu šoreiz diez vai Spruktu vajadzēja saukt uz Liepāju
p.s. Demiteru nevietā piesauci, viņš ir aizsargs.
No Tevis sacītā, tad jau arī Cipuli nafigam saukt? Teju 35 gadi, vēljoprojām bez kluba, Latvijas čempī arī nespēlē, pēdējos gados, nu jau piecos, rezultativitāte arī strauji kritusies, pēdējā pasaules čempī tāds pats nespējnieks, kā pārējie , izņemot paši zinam kurus. Tāds pats bezspriģels ir Cipuļa izsaukšana, kā Sprukta neizsaukšana. Sprukts ir, tomēr, centrs, kuram vēl ir tikai 33. Jā var teikt, ka viņš ir bez kluba, jā var teikt, ka viņam attieksme klibo (varbūt salīdzinot ar to pašu Cipuli), bet 33 gadi nav daudz. Savas labākās sezonas pēc 33 ir aizvadījuši vēl virkne hokejistu. Arī, ja Sprukts vairs nespēlēs vadošās lomas izlasē, tad ar savu pieredzi 3-4 maiņā viņš būtu DĀUDZ derīgāks (manuprāt), par tiem pašiem mūžīgajiem talantiem Džeriņu, Bičevski un arī Pavlovu. Jā, varbūt, var cerēt, ka kāds no viņiem atvērsies un sāks spēlēt vadošās lomas, bet kāda cerība. Tiem džekiem ir 24-27 gadi, viņi nespēj vairāk pa 16 punktiem tajā pašā KHL samest un arī ņem pa piemēru: kamēr visi runā par DDD, tad man kautkā ēnā palika tas trešais D - Džeriņš, kamon, pie Daugavas un Darziņa rezultatīvās spēles (9 un 10 punkti), tomēr Džeriņš no čempja aizbrauca ar diviem (1+1), neteikšu ka viņš bija diži labaks par tiem pārējiem, kuri nespēja. Viņu vienkārši pavilka DD un laimējās ar to, ka nebija neviena cita jau ko likt tiem čaļiem pa vidu. Jā, mēs (izlases sakarā) varam cerēt uz centriem Girgensonu, Bļūgeru, Ābolu, bet viņi visi, kā vismaz izskatās (lielākā daļa) savas karjeras veidos ZA, kas nozīmē, ka tik bieži mums viņus neredzēt un vai mums ir centri, kas var šobrīd spēlēt pirmās vijoles izlasē? - Džeriņš, Pavlovs, Bičevskis? nesmīdi, nemaz nerunājot par Bērziņu. Gaidīt, cerēt ka kādam no ZA karjera neizdosies un viņi brauks uz Eiropu ir stulbi, tapēc nemaz jau mums nav to centru, ko likt vietā tajās vadošajās maiņās. Gaidīt, uz ko spējīgi būs Homjakovs, Golovkovs, Ābols? nu nezinu, redzēsim

     [+] [-]

, 2015-11-05 13:59, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: tiesa gan, Masaļskis pirms gada no analoģiskiem piedāvājumiem atteicās...
Nu, piemēram, Cipulis arī tā nedara, bet katrā ziņā tā ir iespēja gūt kaut kādu praksi. Spēlēt tomēr ir pavisam cita lieta, nekā tikai trenēties, pie tam bez treneriem.

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:02, pirms 8 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: No Tevis sacītā, tad jau arī Cipuli nafigam saukt? Teju 35 gadi, vēljoprojām bez kluba, Latvijas čempī arī nespēlē, pēdējos gados, nu jau piecos, rezultativitāte arī strauji kritusies, pēdējā pasaules čempī tāds pats nespējnieks, kā pārējie , izņemot paši zinam kurus. Tāds pats bezspriģels ir Cipuļa izsaukšana, kā Sprukta neizsaukšana. Sprukts ir, tomēr, centrs, kuram vēl ir tikai 33. Jā var teikt, ka viņš ir bez kluba, jā var teikt, ka viņam attieksme klibo (varbūt salīdzinot ar to pašu Cipuli), bet 33 gadi nav daudz. Savas labākās sezonas pēc 33 ir aizvadījuši vēl virkne hokejistu. Arī, ja Sprukts vairs nespēlēs vadošās lomas izlasē, tad ar savu pieredzi 3-4 maiņā viņš būtu DĀUDZ derīgāks (manuprāt), par tiem pašiem mūžīgajiem talantiem Džeriņu, Bičevski un arī Pavlovu. Jā, varbūt, var cerēt, ka kāds no viņiem atvērsies un sāks spēlēt vadošās lomas, bet kāda cerība. Tiem džekiem ir 24-27 gadi, viņi nespēj vairāk pa 16 punktiem tajā pašā KHL samest un arī ņem pa piemēru: kamēr visi runā par DDD, tad man kautkā ēnā palika tas trešais D - Džeriņš, kamon, pie Daugavas un Darziņa rezultatīvās spēles (9 un 10 punkti), tomēr Džeriņš no čempja aizbrauca ar diviem (1+1), neteikšu ka viņš bija diži labaks par tiem pārējiem, kuri nespēja. Viņu vienkārši pavilka DD un laimējās ar to, ka nebija neviena cita jau ko likt tiem čaļiem pa vidu. Jā, mēs (izlases sakarā) varam cerēt uz centriem Girgensonu, Bļūgeru, Ābolu, bet viņi visi, kā vismaz izskatās (lielākā daļa) savas karjeras veidos ZA, kas nozīmē, ka tik bieži mums viņus neredzēt un vai mums ir centri, kas var šobrīd spēlēt pirmās vijoles izlasē? - Džeriņš, Pavlovs, Bičevskis? nesmīdi, nemaz nerunājot par Bērziņu. Gaidīt, cerēt ka kādam no ZA karjera neizdosies un viņi brauks uz Eiropu ir stulbi, tapēc nemaz jau mums nav to centru, ko likt vietā tajās vadošajās maiņās. Gaidīt, uz ko spējīgi būs Homjakovs, Golovkovs, Ābols? nu nezinu, redzēsim
Man vispaar ir neizprotams, peec kaadiem kriteerijiem tika atlasiits shis sastaavs...

  +3 [+] [-]

, 2015-11-05 14:03, pirms 8 gadiem
Alen, ja Sprukts ir bez kluba - var ņemt, bet viņs tak praktiski netrenējoties....Cik Sprukts "neformā" ir labāks par "mūžīgo talanu" Džeriņu lieliski redzējām pēdējā PČ. Man nav nekas pret Spruktu, bet vajadzētu saprast, ka treneris nebūs ieinteresēts aicināt spēlētāju, kuram ir par tālu no Baltezera aizbraukt pie viņa uz treniņiem Volvo hallē. Ja tāda ir Sprukta izvēle, respektējam. Tāpat treneri izdara savu izvēli. Vari stāstīt cik slikti ir aizstājēji un ka vajag Spruktu, tik dabū viņu uz treniņiem un nešaubos ka Janka būs izlasē.

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:04, pirms 8 gadiem
Edijs taapat netiks nevienaa pasaules chempii sastaavaa, bet taapat spiitiigi tiek saukts gandriiz uz katru paarbaudes turniiru, tad vinja vietaa jau labaak kaadu jauno no LHV izsaukt.

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:06, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Edijs taapat netiks nevienaa pasaules chempii sastaavaa, bet taapat spiitiigi tiek saukts gandriiz uz katru paarbaudes turniiru, tad vinja vietaa jau labaak kaadu jauno no LHV izsaukt.
Edijam bija visas iespējas aizbraukt uz pēdējo, ja nenotraumetos

  -2 [+] [-]

, 2015-11-05 14:07, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Alen, ja Sprukts ir bez kluba - var ņemt, bet viņs tak praktiski netrenējoties....Cik Sprukts "neformā" ir labāks par "mūžīgo talanu" Džeriņu lieliski redzējām pēdējā PČ. Man nav nekas pret Spruktu, bet vajadzētu saprast, ka treneris nebūs ieinteresēts aicināt spēlētāju, kuram ir par tālu no Baltezera aizbraukt pie viņa uz treniņiem Volvo hallē. Ja tāda ir Sprukta izvēle, respektējam. Tāpat treneri izdara savu izvēli. Vari stāstīt cik slikti ir aizstājēji un ka vajag Spruktu, tik dabū viņu uz treniņiem un nešaubos ka Janka būs izlasē.
Bezdarbniekiem, manupraat, vispaar nevajadzeetu buut izlases sastavaa shajaa paarbaudes turniiraa, bet tas tikai mans viedoklis, kameer T. Andersons var rezultatiivi kapaat NLB un Jekikomovs Daanijaa, bet shie pat izsaukti nav. Pavlovam pietiek 2 speeles aizvadiit DR un vinjs jau izlasee ir...

  -1 [+] [-]

, 2015-11-05 14:09, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Edijam bija visas iespējas aizbraukt uz pēdējo, ja nenotraumetos
Beljavskis vai Baldonieks to kaut kur bija mineejis vai pasha izdomas?

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:10, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Alen, ja Sprukts ir bez kluba - var ņemt, bet viņs tak praktiski netrenējoties....Cik Sprukts "neformā" ir labāks par "mūžīgo talanu" Džeriņu lieliski redzējām pēdējā PČ. Man nav nekas pret Spruktu, bet vajadzētu saprast, ka treneris nebūs ieinteresēts aicināt spēlētāju, kuram ir par tālu no Baltezera aizbraukt pie viņa uz treniņiem Volvo hallē. Ja tāda ir Sprukta izvēle, respektējam. Tāpat treneri izdara savu izvēli. Vari stāstīt cik slikti ir aizstājēji un ka vajag Spruktu, tik dabū viņu uz treniņiem un nešaubos ka Janka būs izlasē.
Nu piekrist Tev te var, jā, bet vienīgais ko es apšaubu, cik ļoti Džera bija labāks PČ. Jā, es ļoti labi atceros PČ, kurā Spurkts tiešam bija lēns un lempīgs, bet abi spēlēja pirmajās divās maiņās( kuru tiešais uzdevums ir rezultāta veidošana), abu uzdevums bija gūt vārtus, vai vismaz izkārtot partneriem tos. Nu Sprukts ar savu tiešām, maigi sakot, sū*īgo spēli nopelnīja par vienu punktu mazāk, nekā starp "uguņojošajiem" DD spēlējošais trešais D. Lai gan statistikai tomēr nozīme ne vienmēr ir noteicošā, bet to varētu minēt, ja es salīdzinātu Spruktu ar Bērziņu..

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:11, pirms 8 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: Jā, nu tāda ir tā sabiedrība un fani. Kad met golus un piespēlē, tad ceļ Dieva kārtā, kad spēle neiet, tad noēd bez sāls un pipariem. Līdzigi ir bijis un ir ar Daugaviņu, Dārziņu, to pašu Girgensonu.. Apstākļi, kapēc spēle neiet vai iet ir daudz un dikti, zākāt sportistu par neveiksmēm, katra cēla fana rīcība
Sportista darba specifika, ja fani pēc neveiksmēm nekritizētu un pēc ieilguša krituma neprasītu pārmaiņas, tad jebkurā sporta veidā komandu un treneru sastāvs nemainītos gadus 20

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:11, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Bezdarbniekiem, manupraat, vispaar nevajadzeetu buut izlases sastavaa shajaa paarbaudes turniiraa, bet tas tikai mans viedoklis, kameer T. Andersons var rezultatiivi kapaat NLB un Jekikomovs Daanijaa, bet shie pat izsaukti nav. Pavlovam pietiek 2 speeles aizvadiit DR un vinjs jau izlasee ir...
Ideālajā pasaulē visiem vajadzēju būt ar klubiem Esmu jau pieradis ka ņem, jo šamie vismaz trenējas. Savulaik vecie buki nesmādēja amatierus, līdz dabūja kotraktu, atceros Ignatjevs vēl Agņos kapāja, u nar tik kādā novembrī darbu dabūja. bet es nesaprotu, ko vēlas pateikt Celmiņš, ja pats raksta Šobrīd vairāk nodarbojos ar citām lietām, kam nav bijis laika iepriekš. Vēlos vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni, arī citi darbi sakrājušies,” teic hokejists.

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:13, pirms 8 gadiem
Zheel arii, ka Punnenovs netika izsaukts, shim chaabiigi iet shosezon, vareeja paarbaudiit, vai tad tieshaam chalis neformaa ir... Protams, pilns kronis visam, ka izlasei nav galvenaa trenera

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:15, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Bezdarbniekiem, manupraat, vispaar nevajadzeetu buut izlases sastavaa shajaa paarbaudes turniiraa, bet tas tikai mans viedoklis, kameer T. Andersons var rezultatiivi kapaat NLB un Jekikomovs Daanijaa, bet shie pat izsaukti nav. Pavlovam pietiek 2 speeles aizvadiit DR un vinjs jau izlasee ir...
vēl jau ir pārbaudes spēles februārī. Būtu tikai normāli, ja tur būtu pilnīgi cits sastāvs nekā šonedēļ.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-05 14:15, pirms 8 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: Nu piekrist Tev te var, jā, bet vienīgais ko es apšaubu, cik ļoti Džera bija labāks PČ. Jā, es ļoti labi atceros PČ, kurā Spurkts tiešam bija lēns un lempīgs, bet abi spēlēja pirmajās divās maiņās( kuru tiešais uzdevums ir rezultāta veidošana), abu uzdevums bija gūt vārtus, vai vismaz izkārtot partneriem tos. Nu Sprukts ar savu tiešām, maigi sakot, sū*īgo spēli nopelnīja par vienu punktu mazāk, nekā starp "uguņojošajiem" DD spēlējošais trešais D. Lai gan statistikai tomēr nozīme ne vienmēr ir noteicošā, bet to varētu minēt, ja es salīdzinātu Spruktu ar Bērziņu..
Ko man pateikt - noskaties spēles, ja tur neredzi starpību tad....tad neko, paklusēšu

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:16, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Ideālajā pasaulē visiem vajadzēju būt ar klubiem Esmu jau pieradis ka ņem, jo šamie vismaz trenējas. Savulaik vecie buki nesmādēja amatierus, līdz dabūja kotraktu, atceros Ignatjevs vēl Agņos kapāja, u nar tik kādā novembrī darbu dabūja. bet es nesaprotu, ko vēlas pateikt Celmiņš, ja pats raksta Šobrīd vairāk nodarbojos ar citām lietām, kam nav bijis laika iepriekš. Vēlos vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni, arī citi darbi sakrājušies,” teic hokejists.
Es neesmu shokaa, ka Sprukta nav sastaavaa, vinjam tur nevajadzeeja buut, bet man interesee, kaa tika izveeleets shis sastaavs, jo man daudz neskaidriibu, es tagad nezaakaashu Miljuunu, jo vinjs hokjii tomeer ir lietprateejs, nevis kaa es, parasts liidzjuteejs, tachu man radushies vairaaki jautaajumi.

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:16, pirms 8 gadiem
Un arī, ko gribēju teikt:
Kam un kādēļ izlasē ir jāpārbauda Širokovi, Brahmanis un vēl liela verza to, kurus pārbaudīt. Jā, es ļoti labi saprotu, ka sezonas laikā spēlētājs var uzlabot attiecīgi savu sniegumu, kā arī, katram trenerim ir savs skatījums uz sastāvu un varbūt attiecīgajā gadījumā kāds no šiem varētu iederēties, BET : Brahmanis redzeslokā ir bijis pēdejos pāris gadus, vienmēr snaiperis Baltkrievijā, bet līdz izlasei nav aizniedzies, nu bet kas tad mainīsies tagad? Širokovi ir zināmi kadri, ar pieredzi un vecumu - Kāda jēga viņus izsaukt, ja tāpat pie optimālā sastāva, cerība ir tuvu 0, ka kāds no bračkām brauks uz PČ? Kāda jēga pārbadīt Cipuli? Kāds ķipa nezin ko viņš var, vai khm sen jau nevar? Te paši komentētāji saka, IZLASE NAV LABDARĪBAS KLUBIŅŠ. Kā arī vēl virkne tos, kuri sen zināmi un tā arī nav pietuvujušies izlasei un jau ar vecumu. Vot saprotu J. Rēdliha pārbaudīšanu, Latvijas Virslīgas džeku, (Ok, diemžēl VHL nav pauze šajā laikā), saprotu tos līderus, kuri atbrauc uz Latviju un paralēli papriecēs līdzjutejus, bet nesaprotu, kapēc Homjakovs nav uzaicināts? Vai mums ir daudzi džeki, kur ispēlē Francijas "Ligue Magnus" līmenī, un spēlē gana rezultatīvi? Kapēc nav Jekimovs, kurš pēdejos gados bija pagrimis, bet VARBŪT uz doto brīdi, pateicoties tam, ka spēj būt rezultatīvs Dānija ir atguvies un atkal izlasei derīgs? Vot kapēc nav Džeki kuri būtu jāpārbauda, bet ir visādi tūristi un tie kuri sen ir zināmi un tāpat nav liela cerība, ka aizbrauks, vot to es nesaprotu..

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:18, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Ko man pateikt - noskaties spēles, ja tur neredzi starpību tad....tad neko, paklusēšu
Nē, nē, es sapratu tavu mesidžu un piekrītu, tik saku par to rezultivitāti

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:19, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: vēl jau ir pārbaudes spēles februārī. Būtu tikai normāli, ja tur būtu pilnīgi cits sastāvs nekā šonedēļ.
Mans viedoklis, ka tieshi pret shiem pretiniekiem vareeja iemeegjinaat krietni eksperimentaalaaku sastavu, protams, daudzi liepaajnieki (un ne tikai), kuri apmeklees sho turniiru, vareetu man iebilst un buut apmierinaati, ka redzees vairaakus izlases liiderus

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:20, pirms 8 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: Un arī, ko gribēju teikt:
Kam un kādēļ izlasē ir jāpārbauda Širokovi, Brahmanis un vēl liela verza to, kurus pārbaudīt. Jā, es ļoti labi saprotu, ka sezonas laikā spēlētājs var uzlabot attiecīgi savu sniegumu, kā arī, katram trenerim ir savs skatījums uz sastāvu un varbūt attiecīgajā gadījumā kāds no šiem varētu iederēties, BET : Brahmanis redzeslokā ir bijis pēdejos pāris gadus, vienmēr snaiperis Baltkrievijā, bet līdz izlasei nav aizniedzies, nu bet kas tad mainīsies tagad? Širokovi ir zināmi kadri, ar pieredzi un vecumu - Kāda jēga viņus izsaukt, ja tāpat pie optimālā sastāva, cerība ir tuvu 0, ka kāds no bračkām brauks uz PČ? Kāda jēga pārbadīt Cipuli? Kāds ķipa nezin ko viņš var, vai khm sen jau nevar? Te paši komentētāji saka, IZLASE NAV LABDARĪBAS KLUBIŅŠ. Kā arī vēl virkne tos, kuri sen zināmi un tā arī nav pietuvujušies izlasei un jau ar vecumu. Vot saprotu J. Rēdliha pārbaudīšanu, Latvijas Virslīgas džeku, (Ok, diemžēl VHL nav pauze šajā laikā), saprotu tos līderus, kuri atbrauc uz Latviju un paralēli papriecēs līdzjutejus, bet nesaprotu, kapēc Homjakovs nav uzaicināts? Vai mums ir daudzi džeki, kur ispēlē Francijas "Ligue Magnus" līmenī, un spēlē gana rezultatīvi? Kapēc nav Jekimovs, kurš pēdejos gados bija pagrimis, bet VARBŪT uz doto brīdi, pateicoties tam, ka spēj būt rezultatīvs Dānija ir atguvies un atkal izlasei derīgs? Vot kapēc nav Džeki kuri būtu jāpārbauda, bet ir visādi tūristi un tie kuri sen ir zināmi un tāpat nav liela cerība, ka aizbrauks, vot to es nesaprotu..
Bajaruns, Mickevichs...

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:21, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Mans viedoklis, ka tieshi pret shiem pretiniekiem vareeja iemeegjinaat krietni eksperimentaalaaku sastavu, protams, daudzi liepaajnieki (un ne tikai), kuri apmeklees sho turniiru, vareetu man iebilst un buut apmierinaati, ka redzees vairaakus izlases liiderus
varbūt jā un varbūt nē. Februāris ir krietni saspringts mēnesis daudzās līgās (lai arī ir tā izlašu pauze)

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:24, pirms 8 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: Nē, nē, es sapratu tavu mesidžu un piekrītu, tik saku par to rezultivitāti
spēlētājus salīdzināt tikai pēc rezultativitātes dažās spēlēs... (sevišķi, ja vienam 1+1 un otram 0+1) ...nebūs pārāk objektīvi...

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:28, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: spēlētājus salīdzināt tikai pēc rezultativitātes dažās spēlēs... (sevišķi, ja vienam 1+1 un otram 0+1) ...nebūs pārāk objektīvi...
Nu taisnība, bet doma bija viena, ka Džeriņš esot starp līderiem neko neparādija gan ir fakts.

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:34, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: vēl jau ir pārbaudes spēles februārī. Būtu tikai normāli, ja tur būtu pilnīgi cits sastāvs nekā šonedēļ.
Cik var saprast, tā arī būs - droši vien ne pilnīgi cits, bet daļēji gan.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-05 14:37, pirms 8 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: Nu taisnība, bet doma bija viena, ka Džeriņš esot starp līderiem neko neparādija gan ir fakts.
Džeriņš nospēlēja kā Džeriņš, bet Sprukts nospēlēja vājāk kā Džeriņš

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:43, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Cik var saprast, tā arī būs - droši vien ne pilnīgi cits, bet daļēji gan.
nu re, tad jau viss ir štokos

  +1 [+] [-]

, 2015-11-05 14:46, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Bajaruns, Mickevichs...
Vo vo, talseniekus vajag likt izlasē! Vēl ir brāļi Āboliņu Zemgalē, Jasjonis Kurbadā, Freijs Francijā u.t.t.

     [+] [-]

, 2015-11-05 14:47, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: tiesa gan, Masaļskis pirms gada no analoģiskiem piedāvājumiem atteicās...
Vārtsargiem šādi piedāvājumi ir bīstami, jo, atšķirībā no uzbrucējiem, zemākās līgās reti izdodas sasniegt labu statistiku.
1 2 48 komentāri
restorāni Rīgā - saņem atlaides