Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Šis ir labākais "Bayern" sastāvs kopš strādāju ar komandu"

Andrejs Siliņš

Gvardiola: "Šis ir labākais "Bayern" sastāvs kopš strādāju ar komandu"
Peps Gvardiola
Foto: AP/Scanpix

Pēc pārliecinošās uzvaras ar 5:1 pār Minhenes "Bayern" UEFA Čempionu līgas grupu turnīra spēlē Minhenes "Bayern" galvenais treneris Peps Gvardiola atzina, ka ir ļoti apmierināts ar komandas sniegumu, bet to arvien jāturpina uzlabot.

"Zaudējām Londonā, aizvadot labu spēli. Šo spēli uztvērām kā finālu. Spērām lielu soli pretī tam, lai tiktu ārā no grupas. Tagad jāuzvar mājās pret "Olympiacos", lai būtu pirmie grupā. Mūsu sastāvs ir ļoti meistarīgs, taču pirmajā puslaikā pārāk bieži zaudējām bumbu. Pēc pirmajiem vārtiem lietas sāka notikt vieglāk," sacīja "Bayern" treneris Gvardiola. "Man ļoti svarīga ir bumbas kontrole. Tas ir princips, jo ar bumbu tev ir vairāk iespēju kaut ko izveidot. Runa nav par skriešanu, runa ir par bumbas kontrolēšanu. Tāpēc arī neielaižam vārtus, bet paši gūstam daudz vārtus."

"Šis ir labākais "Bayern" sastāvs kopš esmu ar komandu. Šis mums ir jau trešais kopā pavadītais gads, un viens otru zinām daudz labāk nekā iepriekš. Esam uzlabojuši sniegumu un spējam sasniegt rezultātu, bet vēl ir tikai novembris un vēl neko neesam izcīnījuši. Nespēlējam perfekti, bet uzlabojam sniegumu soli pa solim."

Savukārt "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers rāja savu aizsardzību: "Visu cieņu "Bayern", bet mēs viņiem dzīvi padarījām vieglāku ar savu slikto sniegumu aizsardzībā. Ja šādi turpināsim, nekur nenonāksim. Šī spēle nepaliks atmiņā ne ar ko pozitīvu. Mums joprojām ir iespējas kvalificēties, bet tās ir minimālas. Ja spēlēsim šādi, nekvalificēsimies. Mums vēl ir iespēja, bet tagad jākoncentrējas Premjerlīgai. Mēs dzīvojam pasaulē, kur ir jāsadzīvo ar realitāti. Realitāte šovakar bija tāda, ka mūsu sniegums šim līmenim bija neatbilstošs."

Tikmēr cita Londonas komanda "Chelsea" vakar ar 2:1 izrāva uzvaru pār Kijevas "Dynamo". Angļu kluba galvenais treneris Žuzē Mourinju mierīgi uztvēra notikumus laukumā: "Lai kvalificētos, mums nebija nepieciešama uzvara, tāpēc pie 1:1 netaisījām drāmu. Labi, ka mācējām atbildēt uz negatīvo momentu. Iepriekšējās spēlēs rādījām labu sniegumu, taču šādi negatīvie brīži tika uztverti pārāk saasināti un neatguvāmies no tiem."

"Jāteic, ka "Dynamo" ir ļoti laba komanda. Šī ir daudz labāka komanda nekā tā, pret ko spēlēju ar "Inter" 2010. gadā. Pēdējos desmit gados Krievijas un Ukrainas komandas nav bijušas pārāk labas, bet tas tagad mainās," Austrumeiropas futbolu komplimentēja Mourinju.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-05 14:12, pirms 8 gadiem
Ja Robbens un Vidals nāk no maiņas un Riberī netiek pieteikumā, tad tā arī varētu būt.