Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Diemžēl pieņēmām ne tos lēmumus, ko vajadzēja"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Skudra: "Diemžēl pieņēmām ne tos lēmumus, ko vajadzēja"
Pēteris Skudra. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv

Rīgas ''Dinamo'' piedzīvojusi otro neveiksmi pēc kārtas, viesos ar 2:4 piekāpjoties ''Sochi'' komandai. Pēcspēles preses konferencē komandas galvenais treneris Pēteris Skudra atzina, ka hokejistiem šis ir grūts periods, jo sezonas sākums izvērties ļoti saraustīts.

"Sākām neslikti. Mums bija vairākas iespējas spēlēt vairākumā, taču šajā elementā spēle nevedās,'' komentēja Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Pēteris Skudra. Treneris atzina, ka tieši vairākums bijis liels klupšanas akmens, ņemot arī vērā, ka mazākumā ''Sochi'' guva ceturtos vārtus, kas izšķīra mača likteni. "Labi sākām trešo periodu, bet arī pēc tam bija iespējas, kuras neizmantojām,'' pauda Skudra.

Uz Sportacentrs.com jautājumu, ar ko skaidrojamas kļūdas pretuzbrukumos, kad tika zaudēti divi vārti, treneris atbildēja: "Tās ir dažādas kļūdas, jo lēmumi, ko mēs brīžiem pieņemam uz laukuma, teiksim tā, nav tie labākie. Trešajā periodā sākām spēlēt daudz agresīvāk. Pie 0:2 mums vajadzēja vairāk iet uz priekšu - kaut kas sanāca, kaut kas nesanāca. Protams, divi goli pretuzbrukumos - vairākumā [nepareizs] lēmums uz zilās līnijas, arī četri uz četri diemžēl pieņēmām ne tos lēmumus, ko vajadzēja.''

''Es jau teicu, ka mēs saprotam - čaļiem ir diezgan pagrūti, jo sezonas sākums bijis ļoti saraustīts, kas ir atstājis savu iespaidu. Strādājam pie tā, bet ar to būs jāsadzīvo,'' noslēdza Skudra.

Rīgas ''Dinamo'' komandas uzbrucējs un kapteiņa asistents Genādijs Stoļarovs piebalsoja trenerim, runājot par neizmantotām iespējām vairākumā: "Zinājām, ka ''Sochi'' ir jauna un laba komanda, un ka viegli nebūs. Kopumā uzskatu, ka spēli zaudējām, jo neizmantojām savas iespējas vairākumā. Īpaši tad, kad spēlē piecatā pret trim vairāk nekā minūti, ir jāgūst vārti. Pašās beigās pie rezultāta 2:3 vairākumā zaudējām vārtus, un pēc tam iespēju vairs tikpat kā nebija.''

''Domāju, ka kopumā izdarījām soli uz priekšu, salīdzinot ar iepriekšējo maču. Spēlējām līdz pašām beigām, mums ir jauna komanda, kas vēl būvējas. Daudz spēlētāju iztrūkst, bet tad, kad viņi atgriezīsies, būs vieglāk,'' cerību pauž Stoļarovs, kuram ''Dinamo'' kreklā tā bija trešā spēle.

Komandas mājaslapa piedāvā arī pirmo vārtu autora, aizsarga Metjū Majones komentāru: "Manuprāt, visi ir vīlušies spēles rezultātā. Trešajā periodā spēlējām labi, rādījām atzīstamu sniegumu. Mums ir jāsasniedz labāks rezultāts vairākuma izspēlē. Mēs pārāk daudz izniekojam savas iespējas. Mēs varējām un mums vajadzēja šo spēli uzvarēt.”

"Jaunie puiši dara, ko var. Viņi tiešām palīdz, un ar savu aktivitāti dod mums labas iespējas. Spēlei ritot, protams, pienāk brīdis, kad pieredzējušajiem spēlētājiem, tajā skaitā man, būtu jādod pienesums, lai komanda uzvarētu,'' gados jaunāko komandas biedru paveikto uzteica kanādietis, kuram Rīgā šī ir trešā sezona.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  -1 [+] [-]

, 2020-10-05 23:46, pirms 4 gadiem
Skudra: "Diemžēl pieņēmām ne tos lēmumus, ko vajadzēja"

Kad?

  +8 [+] [-]

, 2020-10-06 00:59, pirms 4 gadiem
ainisainis rakstīja: Skudra: "Diemžēl pieņēmām ne tos lēmumus, ko vajadzēja"

Kad?
ap augustu... jūlija beigas...

     [+] [-]

, 2020-10-06 08:10, pirms 4 gadiem
Vieni vienīgi attaisnojumi... sūdīgs treneris esi, tas arī viss.. pirmā maiņa nekāda...
pilns sastāvs ar krieviem,kam viss dziļi pofigs un indrašim līdzīgiem, kas vispār necīnās...

  +3 [+] [-]

, 2020-10-06 09:39, pirms 4 gadiem
blondais18 rakstīja: Vieni vienīgi attaisnojumi... sūdīgs treneris esi, tas arī viss.. pirmā maiņa nekāda...
pilns sastāvs ar krieviem,kam viss dziļi pofigs un indrašim līdzīgiem, kas vispār necīnās...
Sākās atkal.Kad vienreiz fani sapratīs,ka galvenā vaina nav jāmeklē trenerī.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-06 10:05, pirms 4 gadiem
kadreiz man bija ciena pret so treneri,bet-diemzel-par vienu meslu vaboli vairak-neatgriezeniski-cekist-vacies prom,nelieti...

     [+] [-]

, 2020-10-06 10:43, pirms 4 gadiem
katru gadu vieni un tie paši tekskti: "mēs macamies" "pieņemam nepareizus lemumus" pofig kāds treneris. Cik ilgi var macīties un pieņemt nepareizus lēmumis?

  +1 [+] [-]

, 2020-10-06 10:58, pirms 4 gadiem
nav sastāva dziļums un tas arī viss

     [+] [-]

, 2020-10-06 11:38, pirms 4 gadiem
Nu kaut ko vajag darīt

  +1 [+] [-]

, 2020-10-06 13:39, pirms 4 gadiem
Ļoti vāja izskatās 1.maiņa,nevelk ne Dārziņš,ne Indrašis-vairākumi katastrofāli.5:3 vairākums vispār bija nekāds.

     [+] [-]

, 2020-10-06 15:08, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: ap augustu... jūlija beigas...

Es tieši par to!

  -1 [+] [-]

, 2020-10-06 16:38, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Sākās atkal.Kad vienreiz fani sapratīs,ka galvenā vaina nav jāmeklē trenerī.
Nekad. Viņi dzīvo ar apziņu, ka pie visa ir vainīgs treneris un atnāks jauns treneris un visu izmainīs. Neglābjami optimisti vai idioti, tāds ir jautājums.

     [+] [-]

, 2020-10-07 02:50, pirms 4 gadiem
Skudra nav sapratis vienu, tur kur spele latviesi tur ir zagi un s-di.