Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Visockim-Rubenim pirmā tikšanās ar "Ogri", Štelmaheram un Šķēlem spēle Jūrmalā

Emils Ozerinskis

Visockim-Rubenim pirmā tikšanās ar "Ogri", Štelmaheram un Šķēlem spēle Jūrmalā
Kaspars Bērziņš. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas līgā šodien norisināsies trīs spēles. Līgas čempione "Ventspils" tiksies ar pagarinājumā uzvarējušajiem ogrēniešiem, jūrmalnieki uzņems Igaunijas čempionvienību, bet "VEF Rīga" dosies izbraukumā uz Tallinu.

Artūra VIsocka-Rubeņa trenētā "Ventspils" sezonu sākusi ar graujošu sakāvi pār liepājniekiem, apspēlējot pretiniekus ar 51 punkta starpību. Šodien ventspilnieki aizvadīs pirmo mājas spēli, kurā komandas galvenais treneris tiksies ar savu bijušo vienību "Ogri". Pērnās sezonas līgas ceturtā labākā komanda šo sezonu sāka ar saspringtu pagarinājuma uzvaru pār jūrmalniekiem. Vienai no šīs spēles dalībniecēm tabulā būs jāieraksta pirmais zaudējums, kamēr otra dubultos savu izcīnīto uzvaru skaitu.

No Liepājas spēles statistikas par "Ventspils" spēlētāju lomām tālejošus secinājumus nevajadzētu izdarīt, bet bezintrigas Kurzemes derbijā produktīvākais ar 24 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām bija Ronalds Zaķis, savukārt Linardam Jaunzemam 18 punkti un deviņas izcīnītas bumbas. Nikolajam Mazuram atgriezties Latvijā ar uzvaru ļāva Kaspara Bērziņa 18 punkti un desmit izcīnītās bumbas.

Mārtiņa Gulbja vadītā "Jūrmala Betsafe" sezonas pirmajā cīņā piedzīvoja neveiksmi pagarinājumā, piekāpjoties pēdējo divu sezonu LBL bronzas sērijas pretiniekiem. Šodien jūrmalniekus gaida vēl nopietnāks pārbaudījums - pretī stāsies Igaunijas čempionvienība Tallinas "Kalev/Cramo". Igaunijas vienību trenē Latvijas valstsvienības galvenais treneris Roberts Štelmahers, bet viens no vadošajiem spēlētājiem laukumā ir Aigars Šķēle.

Jūrmalnieku rindās pirmajā spēlē rezultatīvs bija Kaspars Vecvagars, kurš izcēlās ar 20 sakrātiem punktiem. Taču savā ziņā Vecvagaram jāuzņemas atbildība par izlaisto panākumu, jo pamatlaika izskaņā aizsargs netrāpīja svarīgus soda metienus, kas iespējams maksāja jūrmalniekiem pirmo uzvaru. Jūrmalnieku rindās jāatzīmē arī lietuvieša Denisa Krestiņina izdarītais darba apjoms, īpaši aizsardzībā. Garā gala spēlētājs sezonas pirmajā mačā guva 14 punktus un izcīnīja 11 bumbas zem groziem. "Kalev/Cramo" pirmo spēli aizvadīja pret vienu no turnīra pastarītēm "Valgu-Valku". 24 punktus guva Igaunijas izlases basketbolists Martins Pāsoja, bet deviņi punkti Šķēlem.

Latvijas čempionvienība "VEF Rīga" dosies izbraukumā uz Igaunijas galvaspilsētu Tallinu, kur rīdzinieki tiksies ar aizvadītās sezonas Igaunijas čempionāta sudraba ieguvēju "Kalev/TLU". Rīdzinieki sezonu sākuši ar drošu uzvaru pār LU, savukārt Tallinas komandai, kuras rindās spēlē Mareks Jurevičus, nācās piekāpties "Avis Rapla" basketbolistiem.

Jāņa Gailīša vadītās komandas rindās pirmajā spēlē ar 15 punktiem rezultatīvākais bija horvāts Kristjans Kranja, bet 12 punktus savā debijas spēlē VEF rindās guva Latvijas jaunais talants Artūrs Kurucs. Pretējā nometnē rezultatīvi leģionāra gaitas Tallinā sāka Mareks Jurevičus, izceļoties ar 11 punktiem un deviņām izcīnītām bumbām, taču rezultatīvākais pirmajā spēlē Tallinas komandai bija pieredzējušais saspēles vadītājs Tanels Soks, izceļoties ar 16 punktiem.

5. oktobris

LaiksSpēleVietaTV
17:00Ventspils - OgreOC VentspilsBest4Sport TV
17:00Jūrmala Betsafe - Kalev/CramoJūrmalas VĢYoutube
17:00Kalev/TLU - VEF RīgaSole SCDelfi.ee

     [+] [-]

, 2019-10-05 12:00, pirms 4 gadiem
tātad skaidrs, Ventspils speli redzēt nevarēs..ceram uz lielisku Bērziņa spēli un Ogres uzvaru

     [+] [-]

, 2019-10-05 13:02, pirms 4 gadiem
coldasice rakstīja: tātad skaidrs, Ventspils speli redzēt nevarēs..ceram uz lielisku Bērziņa spēli un Ogres uzvaru
Man būs intresanti paskatities Jūrmalas spēli pret Igaunijas līderiem.

     [+] [-]

, 2019-10-05 14:13, pirms 4 gadiem
coldasice rakstīja: tātad skaidrs, Ventspils speli redzēt nevarēs..ceram uz lielisku Bērziņa spēli un Ogres uzvaru
bļin, shourtcut maksā smieklu naudu, nopērc un skaties

     [+] [-]

, 2019-10-05 17:03, pirms 4 gadiem
coldasice rakstīja: tātad skaidrs, Ventspils speli redzēt nevarēs..ceram uz lielisku Bērziņa spēli un Ogres uzvaru
Labāk Pacers - Kings paskaties internetā par brīvu

     [+] [-]

, 2019-10-05 21:06, pirms 4 gadiem
taspatspuisis rakstīja: Labāk Pacers - Kings paskaties internetā par brīvu
biju kapos taisīju soliņus,nebija laika..

     [+] [-]

, 2019-10-05 21:08, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: bļin, shourtcut maksā smieklu naudu, nopērc un skaties
lai maksā ,cik maksā,kur es tev to spraudīšu? man ir baltcom un viņiem standarta pakā tāda nav,tāpt rēķins ar visu elektrību sastāda 46€,vidēji...kautkādus lattelekom,tet tagad vai kam tas s.... pieder netaisos ņemt.