Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bredija rekordspēlē "Patriots" izcīna uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Bredija rekordspēlē "Patriots" izcīna uzvaru
Foto: USA Today/Scanpix

Šodien pie savas 500. rezultatīvās piespēles Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētāja karjerā tika leģendārais Toms Breidijs, bet viņa Jaunanglijas "Patriots" ar 38:24 pārspēja Indianapolisas "Colts".

Šonakt pēc Latvijas laika tika dots starts Nacionālās futbola līgas piektajai regulārās sezonas nedēļai, kuru uzsāka Jaunanglijas "Patriots" un Indianapolisas "Colts".

Jāsaka, ka, lai arī sezonas ievads "Patriots" komandai nebija diez ko labs, jo pēc trim aizvadītajiem mačiem viņu uzvaru un zaudējumu bilance bija negatīva, Jaunanglija ne tuvu nav padevusies un pēdējie divi mači to arī pierādīja. Pēc pārliecinošās uzvaras pār uz to brīdi vēl nezaudējušo Maiami "Dolphins", nu pēdējo divu sezonu finālisti pieveica arī Indianapolisas "Colts".

Šajā spēlē, jāsaka, "Patriots" pilnībā kontrolēja mača gaitu un nevienā brīdī neradās šaubas par viņu pārākumu. Pirmajā puslaikā Toms Breidijs vispirms ar piespēli atrada Kordarelu Patersonu, bet tad pats nogādāja bumbu ieskaites zonā, savukārt vēl pirms došanās lielajā pārtraukumā Breidijs atkal prata rezultatīvi asistēt, šoreiz bumbu atdodot Džeimsam Vaitam.

Tādējādi puslaika pārtraukumā komandas devās pie rezultāta 24:3 par labu Jaunanglijas komandai.

Otrajā puslaikā Endrjū Laks mēģināja situāciju glābt un arī aizsardzībā viņam palīdzēja, tādējādi, pēc piespēlēm Erikam Ībronam un Erikam Svūpam, rezultāts kļuva 17:24, tiesa mača izskaņā Toms Breidijs atkal bija nepārspējams – piespēle Džošam Gordonam un rezultatīvs uzbrukums no Sonija Mišela puses, nokāva mača intrigu pirms tā bija iezīmējusies.

Jāsaka, ka Breidija piespēle Gordonam bija viņa 500. rezultatīvā asistēšana NFL karjerā. Iepriekš šo atzīmi bija spējuši sasniegt vien Peitons Menings (539) un Brets Fārvs (508). Tāpat šī Breidijam bija 226 uzvara, kurā viņš laukumā ir devies pamatsastāvā, kas ir pašreizējā rekorda atkārtojums. Interesanti, ka šajā rādītājā viņš ir panācis Adamu Vinatjeri, kurš iepriekš bija "Patriots" spēlētājs, bet šajā mačā izpildīja sitienus par labu "Colts".

Jāpiebilst, ka pats Vinatjeri šajā naktī arī neiztika bez kārtējā ieraksta rekordu grāmatā. Proti, viņš izpildīja 673. tiešo brīvsitienu, kas ir otrais visu laiku labākais sniegums. Šis sitiens gan lidoja garām vārtiem, jo bumba līdz viņam tika nogādāta ne pārāk precīzi.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-10-05 12:48, pirms 6 gadiem
Jā, pēc sezonas sākuma likās, ka tiešām patriotu noriets ir sācies, bet Belāčeks ir visu sakārtojis un patrioti braši soļo tālāk pēc uzvarām ar avokado saldējuma cienītāju Breidiju priekšgalā!
Redzēs vai delfīni turpinās iesākto un varbūt spēs šogad paņemt AFC East? Sezonas sākums jau labs!

     [+] [-]

, 2018-10-05 14:08, pirms 6 gadiem
EUcerin rakstīja: Jā, pēc sezonas sākuma likās, ka tiešām patriotu noriets ir sācies, bet Belāčeks ir visu sakārtojis un patrioti braši soļo tālāk pēc uzvarām ar avokado saldējuma cienītāju Breidiju priekšgalā!
Redzēs vai delfīni turpinās iesākto un varbūt spēs šogad paņemt AFC East? Sezonas sākums jau labs!
Maiami ar Tanehilu kopumā ir laba komanda, taču viņiem visu laiku kaut kas trūkst. Par paņemšanu vēl pāragri runāt, taču gan jau līdz pēdējām nedēļām cīnīsies par iekļūšanu playoff spēlēs.

     [+] [-]

, 2018-10-06 10:00, pirms 6 gadiem
Uzvara pret traumu nomocītajiem Coltiem īsti neļauj spriest par NE spēku. Taču gribētos cerēt, ka līdz ar Edelmana atgriešanos, kā arī arvien vairāk iespēlējoties Gordonam, Patersonam un Mišelam, Pats uzbrukums būs liels spēks. Nedaudz satraucošs, protams, ir RB paplānais sastāvs - ir tikai Mišels un Vaits. Jācer, ka vismaz Burkheds varēs atgriezties no IR sezonas otrajā pusē. Izskatās, ka pēc divām neveiksmēm aizsardzība un OL ir krietni pielikuši. Taču patiesais tests būs KC Chiefs, ne jau Colts