Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" vārtus negūst un zaudē devīto reizi pēc kārtas

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

"Rīga" vārtus negūst un zaudē devīto reizi pēc kārtas
"Rīgas" hokejisti aizsardzībā
https://www.hkr.lv/

Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) čempionātā Latvijas vienība "Rīga" kārtējā spēlē uzņēma Sanktpēterburgas "MHK Dynamo" komandu. Ronalda Ozoliņa trenētie rīdzinieki cieta neveiksmi ar 0:3, piedzīvojot jau devīto zaudējumu pēc kārtas.

„Rīgas” šodienas pretinieki Sanktpēterburgas „MHK Dynamo” MHL Rietumu konferences kopvērtējumā ar astoņām uzvarām 12 aizadītajos mačos ieņēma septīto vietu. Rīdzinieki pēc astoņu zaudējumu sērijas ar 12 punktiem 14 spēlēs noslīdēja uz 14. pozīciju 17 klubu konkurencē.

Kā jau pēdējā laikā ierasts „Rīgas” spēlēs, pirmā trešdaļa aizritēja ar ievērojamu pretinieku pārsvaru. Sanktpēterburgas vienība krietni vairāk kontrolēja ripu, turot sasprindzinājumā laukuma saimnieku aizsardzību un regulāri traucējot vārtsargu Jāni Vori. Rīdziniekiem spēles pirmajās 20 minūtēs neko ievērības cienīgu pie pretinieku vārtiem izveidot neizdevās. Trešdaļas izskaņā rīdzinieki ielaida divus vārtus. Vispirms viesu uzbrukumu ar metienu no tuvās distances noslēdza Artjoms Černovs, panākot 0:1. Savukārt pusotru minūti pirms pārtraukuma Ņikita Diņaks viesu pārsvaru dubultoja (0:2). Pirmajā periodā rīdzinieki pa pretinieku vārtiem meta vien četras reizes, kamēr viesi izdarīja 16 metienus.

Spēles otrā trešdaļa bija asumiem un noraidījumiem, ik pa laikam hokejisti iesaistījušies attiecību skaidrošanā ar dūrēm. Trešdaļas septītajā minūtē noraidījumu uz 5+20 minūtēm saņēma „MHK Dynamo” spēlētājs Nikolajs Carjovs. Pateicoties ilgam skaitliskajam vairākumam, „Rīgai” izdevās līdzsvarot spēli un ilgu laiku pavadīt pretinieku zonā. Taču gūt vārtus rīdziniekiem neizdevās un otrajā trešdaļā rezultāts nemainījās.

Trešo trešdaļu „Rīga” sāka ar aktīviem uzbrukumiem un divas reizes bija tuvu vārtu guvumam, taču dabūt ripu pretinieku vārtos neizdevās. Savukārt sešas ar pusi minūtes pēc trešdaļas sākuma, Ronalda Ozoliņa trenētā komanda ielaida trešos vārtus – ripa no Artjoma Černova slidas, uzbrucējam kustību ar kāju neveicot, ielidoja vārtos un rezultāts kļuvis 0:3, kas „Rīgas” stāvokli padarīja pavisam bēdīgu. Černovam šis bija otrais vārtu guvums spēlē. Līdz mača beigām rezultāts nemainījās un rīdzinieki piedzīvoja devīto zaudējumu pēc kārtas.

Rīt Piņķos abas komandas tiksies atkārtoti.

Rīga – MHK Dynamo 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)

Vārti: 15:52 Černovs (Andrejevs, Vasiļjevs) 0:2, 18:30 Diņaks (Žabrejevs, Baranovs) 0:2, 46:37 Černovs (Vasiļjevs) 0:3.
Soda minūtes: 6:33..
Metieni: 18:33.
Vārtsargi: Jānis Voris – Kirils Ustimenko.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  +1 [+] [-]

, 2017-10-05 21:23, pirms 7 gadiem
SUKA Abi Rīgas klubi bomži. Tagad HK Rīga mēģinās pārspēt DR rekordu?

  +1 [+] [-]

, 2017-10-05 21:43, pirms 7 gadiem
Malači.Nedrīkst atpalikt no ģinamo pelavām.

     [+] [-]

, 2017-10-05 21:56, pirms 7 gadiem
Vai tik jaunie rīdzinieki nebūs iemesti vienos Islandes numuriņos kopā ar rižanku? Priekā!