Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Minskas "Dinamo" papildināsies ar bijušo NHL drafta 7. numuru

Juris Miņins
Juris Miņins

Minskas "Dinamo" papildināsies ar bijušo NHL drafta 7. numuru
Džeks Skilī
Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Minskas "Dinamo" jau tuvākajā laikā noslēgs līgumu ar bijušo Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāju Džeku Skilī.

Minskas "Dinamo" komanda jauno Kontinentālās hokeja līgas sezonu sāka pagalam neveiksmīgi, jo sešos mačos ir peidzīvoti seši zaudējumi, kas ir visu laiku sliktākais komandas sezonas sākums un otrs visu laiku sliktākais sezonas sākums visā KHL vēsturē. Loģiski, ka šobrīd Baltkrievijas galvaspilsētas komanda arī atrodas pēdējā vietā Rietumu konferencē.

Lai situāciju uzlabotu, kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, Minskas "Dinamo" ir ļoti tuvu tam, lai parakstītu līgumu ar bijušo NHL spēlētāju, 2005. gada NHL drafta septīto numuru Džeku Skilī.

30 gadus vecais uzbrucējs pēdējo sezonu aizvadīja Vankūveras "Canucks" rindās, kur 55 mačos guva piecus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles. Savā NHL karjerā, kuru viņš sāka Čikāgas "Blackhawks", bet turpināja Floridas "Panthers", Kolumbusas "Blue Jackets" un Kolorado "Avalanche", Skilī ir aizvadījis 368 mačus, kuru laikā guvis 43 vārtus un 41 reizi rezultatīvi asistējis, nopelnot 118 soda minūtes un lietderības koeficientu "-52".

Jāpiebilst, ka šobrīd Minskas komandā jau spēlē seši ārzemnieki, taču tikai zviedru vārtsargs Junass Enrots ir parādījis no sevis gaidīto sniegumu, laukuma spēlētāju produktivitāte uzbrukumā gan ir bijusi vāja, jo sešos mačos pieaicinātie ārzemnieki nav guvuši vairāk kā vienu punktu.

Izmantotie resursi:
Sports News, Opinion, Scores, Schedules | TSN

     [+] [-]

, 2017-09-05 10:41, pirms 7 gadiem
RD ar kaudzi leģionāru tik drusku labāk spēlē

     [+] [-]

, 2017-09-05 11:11, pirms 7 gadiem
MnD arī lēkā no viena grāvja otrā. Pēc pagājušās sezonas +/- normālā snieguma, izdomāja, ka jāliek uzsvars uz vietējiem, un atkal viss jāsāk no sākuma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-05 14:34, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: MnD arī lēkā no viena grāvja otrā. Pēc pagājušās sezonas +/- normālā snieguma, izdomāja, ka jāliek uzsvars uz vietējiem, un atkal viss jāsāk no sākuma.
Kā tu zini? Tu taču par KHL neinteresējies?