Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Toronto aizsargs Mazins sērijā pret Kolumbusu vairs nespēlēs

Rolands Eliņš

Toronto aizsargs Mazins sērijā pret Kolumbusu vairs nespēlēs
Džeiks Mazins. Foto: AFP/Scanpix

NHL klubs Toronto „Maple Leafs” paziņojis, ka komandas aizsargs Džeiks Mazins pēc šonakt aizvadītās spēles tika nogādāts slimnīcā, no kuras gan ātri izrakstīts, taču sērijas pret Kolumbusas „Blue Jackets” turpinājumā nepiedalīsies.

Džeiks Mazins vakarnakt aizvadītajā spēlē cieta sadursmē ar Kolumbusas hokejistu un neveiksmīgi nokrita ar galvu pa priekšu, atstājot maču trešā perioda izskaņā, kad viņš tika novests no laukuma ar medicīniskā personāla palīdzību. Kā pavēstījusi Toronto komanda, Mazins pēc spēles tika nogādāts slimnīcā, jo, kā ziņo TSN, viņš neesot jutis savas kājas.

Par laimi, slimnīcā Mazins ātri esot atguvies un varējis to atstāt. „Maple Leafs” gan apstiprinājusi, ka sērijā pret latviešu vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvēto „Blue Jackets” komandu Mazins vairs nepiedalīsies. Viņš paliks karantīnā kopā ar pārējo komandu Toronto viesnīcā un cer atgriezties komandā vēlāk.

Sērijā starp Kolumbusas un Toronto komandām ir neizšķirts 1-1, sērija norisināsies līdz trim uzvarām.

Mazins ir svarīgs spēlētājs Toronto aizsardzības līnijā. Regulārajā sezonā viņš bija trešais rezultatīvākais aizsargs komandā, 53 spēlēs tiekot pie 23 punktiem (6+17). Viņš vidēji laukumā pavadīja 21:35 minūtes, kas bija trešais lielākais spēles laiks komandā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/jake-muzzin-back...

     [+] [-]

, 2020-08-05 20:44, pirms 4 gadiem
No vienas puses labi, ka nespēlēs, bet no otras lai veseļojas!