Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Kad sākām spēlēt vienkāršāk, parādījās pārliecība"

Ints Megnis
Ints Megnis

Ankipāns: "Kad sākām spēlēt vienkāršāk, parādījās pārliecība"
Maksims Tretjaks. Foto: ska.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēle uzlabojusies, kad hokejisti sāka darboties vienkāršāk, pēc pirmdien pārbaudes spēlē izcīnītās uzvaras pār spēcīgo Sanktpēterburgas SKA pauda vienības galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Sočos notiekošajā pārbaudes turnīrā Rīgas "Dinamo" aizraujošā mačā atspēlēja trīs vārtu deficītu un ar 6:5 pieveica Sanktpēterburgas SKA. Uzvaras vārtus 58. minūtē iemeta Kārters Eštons, kura kontā arī trīs piespēles.

"Jautrs mačs. Sākumā ļoti daudz kļūdījāmies, bet tad sākām spēlēt vienkāršāk, parādījās pārliecība, labi realizējām savas iespējas un uzvarējām," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns, atzīstot, ka mača sākumā hokejisti pārāk daudz kļūdījās. "Bija pārāk daudz brāķa ar ripu savā zonā, vajadzēja spēlēt vienkāršāk, lai Makss (vārtsargs Maksims Tretjaks) iegūtu pārliecību. Beigās panācām savu, Makss sajuta spēli un trešajā periodā pāris reižu mūs arī izglāba."

"Jādod viņam iespēju, paskatīsimies," Ankipāns teica par Tretjaku, kurš pagājušajā sezonā izgāja laukumā tikai vienā KHL spēlē un tika atbrīvots, bet šosezon atgriezies Rīgas "Dinamo" rindās.

"Pirmajos divos periodos bija laba spēle. Uzbrukumā spēlējām pareizi un agresīvi, bet savu vārtu priekšā zaudējām," teica SKA galvenais treneris Aleksejs Kudašovs, kurš vada arī Krievijas valstsvienību. "Esam izpildījuši daļu gatavošanās posma programmu, tagad labojam kļūdas, skatāmies, kas izdodas, kas neizdodas."

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs jau rīt, pulksten 15:00 tiekoties ar Jaroslavļas "Lokomotiv".

  -1 [+] [-]

, 2019-08-06 01:17, pirms 5 gadiem

     [+] [-]

, 2019-08-06 01:38, pirms 5 gadiem
Lehtere baigais vells.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-06 09:44, pirms 5 gadiem
Būs ok tikai labu vārtsargu gan vajag abi esošie ir 3+ ielaidēji spēlē,,,,,,