Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

"Twitter" čalas: Porziņģis slavē treneri, ESPN žurnālists Žagaru salīdzina ar Dragiču

Rolands Eliņš

"Twitter" čalas: Porziņģis slavē treneri, ESPN žurnālists Žagaru salīdzina ar Dragiču
Foto: FIBA

Latvijas U18 basketbola izlase šovakar piedzīvoja zaudējumu Eiropas čempionāta finālā, kas notika Arēnā Rīga, taču Latvijas līdzjutēji, sportisti un sporta funkcionāri sociālajā tīklā „Twiter” tāpat nevilcinājās izteikt savus apsveikumus un prieku par puišu izcīnīto sudrabu, un vairākus komplimentus Latvijai un tās līderim Artūram Žagaram publiskajā telpā veltīja arī ārzemju basketbola apskatnieki un skauti.

Latvijas izlase finālā pret Serbiju saskārās ar ievērojamu pretinieku pārsvaru auguma ziņā, kas ļoti uzskatāmi atspoguļojās izcīnīto atlēkušo bumbu ziņā - Latvijai 24, Serbijai 55... Par spīti šim faktoram un arī tam, ka spēles gaitā Latvija vairākkārt nokļuva ļoti pamatīgos iedzinējos, spēles galotnē vēl izdevās pabojāt serbiem nervus un pietuvoties tik tuvu, lai līdzjutēji vēl pēdējā minūtē cerētu uz triumfu. Tas šoreiz tomēr nepiepildījās, taču vismaz sociālajā tīklā "Twitter" rūgtumu par zaudējumu lielākajā līdzjutēju daļā ātri vien nomainīja pozitīvās emocijas par turnīru kopumā un izcīnītajām sudraba medaļām.

Latvijas jauniešu izlasi apsveikt ar veiksmīgi aizvadīto turnīru nevilcinājās vairāki Latvijas sporta funkcionāri, bet neapšaubāmi vispopulārāko apsveikumu nodeva Ņujorkas "Knicks" superzvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš 330 tūkstošiem sekotāju norādīja, ka treneris Artūrs Visockis-Rubenis paveicis lielisku darbu. Jāpiemin, ka Porziņģis tāpat kā vairāki citi Latvijas pieaugušo izlases spēlētāji - Jānis Strēlnieks un Dāvis Bertāns - spēli vēroja klātienē.

Arī vairāki ārzemju žurnālisti un skauti savos "Twitter" profilos norādīja, ka spēli Rīgā vēro klātienē, un pauda atzinību Latvijas izlases cīņassparam, turoties pretim objektīvi tomēr spēcīgākajai Serbijas izlasei. Īpašu skautu uzmanību noteikti raisīja Artūrs Žagars, viens no turnīra rezultatīvākajiem spēlētājiem, un ESPN koledžu basketbola un starptautiskā basketbola apskatnieks Frans Frasčilla pat salīdzināja Žagaru ar Slovēnijas superzvaigzni Goranu Dragiču 18 gadu vecumā, tiesa, piebilstot, ka nevar paredzēt, ka arī karjeras turpinājums Žagaram sanāks tikpat lielisks.


Neiztrūka gan arī negatīvāku pieskaņu līdzjutēju viedokļos, un sociālajā tīklā "Twitter" savu neapmierinātību ar soģu rīcību norādīja arī bijušais basketbolists, tagad treneris Kristaps Valters, kamēr Arnis Ozols - pieredzējis basketbola tiesnesis, kurš soģu lēmumus šovakar droši vien izprata krietni objektīvāk - veltīja kritiku līdzjutējiem, kuri ar ūjināšanu sagaidīja tiesneša lēmumu par spēles apturēšanu, kad bija nepieciešams sniegt palīdzību serbu spēlētājam.

  +7 [+] [-]

, 2018-08-06 00:04, pirms 6 gadiem
Jā.. par sodiem var piekrist. Kā nekā serbi izpildīja 47 soda metienus, kamēr latvieši 14(Šī lielā sodu metienu atšķirība atgādināja spēli pret slovēņiem). Bet cepuri nost, ka pat neskatoties uz to čaļi spēja saglabāt intrigu līdz pat spēles pēdējām sekundēm

  -4 [+] [-]

, 2018-08-06 00:11, pirms 6 gadiem
LATVIJĀ DZĪVOJOŠS LATVIETIS rakstīja: Jā.. par sodiem var piekrist. Kā nekā serbi izpildīja 47 soda metienus, kamēr latvieši 14(Šī lielā sodu metienu atšķirība atgādināja spēli pret slovēņiem). Bet cepuri nost, ka pat neskatoties uz to čaļi spēja saglabāt intrigu līdz pat spēles pēdējām sekundēm
Stulbi ir sūdzēties par sodiem, ja paši spēle'tikai uz 3pt metieniem un pretējā komanda spēlē uz grozu apakšu! 22 uzbrukuma bumbas ir atbilde kādēļ ir šāda sodu attiecība.
Kautkā, kad spēles izskaņā pret Turkiem nenosvilpa 2 100% piezīmes neredzēju nīdam pa piezīmēm!!
Uzvarēja stiprākā komanda, samierinies, nevis vaino tiesāšanā!

 +18 [+] [-]

, 2018-08-06 00:14, pirms 6 gadiem
Ja es būtu reģistrējies twitterī, tad par to"fair play" pajautātu: tad kāda velna pēc servi paši varēja uzbrukt un neapturēt spēli, bet kad mūsējie pie bumbas, tad svilpe. Paši viņi redzēja, ka savējais guļ un bija po***.
Mūsējie malači, cīnījās līdz galam.
P. S. NEREDZU nevienu serbu nākotnē kā Top spēlētāju, paņēma tīri uz augumu, ko līdz u-20 vēl var izdarīt. Modernajā basī vajag garo, kurš spēj kontrolēt bumbu un spēj iemest trīspunktnieku. Nevienam no viņiem nebija šīs īpašības.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-06 00:20, pirms 6 gadiem
pinkainis rakstīja: Stulbi ir sūdzēties par sodiem, ja paši spēle'tikai uz 3pt metieniem un pretējā komanda spēlē uz grozu apakšu! 22 uzbrukuma bumbas ir atbilde kādēļ ir šāda sodu attiecība.
Kautkā, kad spēles izskaņā pret Turkiem nenosvilpa 2 100% piezīmes neredzēju nīdam pa piezīmēm!!
Uzvarēja stiprākā komanda, samierinies, nevis vaino tiesāšanā!
Nu čīkstēšana vai nē, bet tiesāšanas maniere serbiem jebkurā gadījumā bija parocīgāka - protams, žetons viņiem, jo to arī labi izmantoja savā labā. Ja ļautu spēlēt brīvāk un tik skrupulozi nesvilptu un soda metienu attiecība būtu, piemēram, 35 vai pat 40 pret 14 (tāpat nospiedošs pārsvars), tad spēle varēja izvērsties savādāk. Bet nu tas tā - nekādā gadījumā pie zaudējuma nevainoju tiesnešus. Serbu garais gals bija nospiedoši spēcīgāks un serbi arī pietiekami taktiski gudri šo savu pārsvaru zem groza arī izmantoja.

 +14 [+] [-]

, 2018-08-06 00:32, pirms 6 gadiem
Ozol! Tu esi dau nis? Runā Tu tāpat kā tiesā!
Pasaki, kādēļ tiesneši neapturēja spēli serbu uzbrukuma laikā, kad tas nabags tur gulēja?!
Un līdzjutēju ūjināšana bija tiesnešu virzienā.

  -3 [+] [-]

, 2018-08-06 01:05, pirms 6 gadiem
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом - https://elbo.in/vdoh Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypилa 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросилa без физический и моральных усилий за 1 день!

 +11 [+] [-]

, 2018-08-06 01:11, pirms 6 gadiem
Tas Ozols ir pats stulbs ! Kāpēc tad tieneši ātrāk spēli neapturēja ( vai Serbu spēlētāji ) ?! Nu Ozola tvīts mani nenormāli nokaitināja !

     [+] [-]

, 2018-08-06 02:16, pirms 6 gadiem
Tiesāja normāli. Pareizi saka Kehris, jāmācās atbloķēt. Nu nedrīkst tā savu grozu zaudēt...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-06 08:10, pirms 6 gadiem
FIBA lapa, oficiālā statistika, LV 28bumbas, SER 62... tiešām rakstu autori nespēj kaut protokolā aci iemest!?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-06 08:14, pirms 6 gadiem
balts rakstīja: Tiesāja normāli. Pareizi saka Kehris, jāmācās atbloķēt. Nu nedrīkst tā savu grozu zaudēt...
Piezīme Kurucam, kad Serbija taisīja sāna iemetienu!? Jap, loģiska! Šteinbergam tā pat divas tika izdomātas! Nerunāsim par nepielūdzamo statistiku kā tādu, piezīmes 32/17...
Kaut 4-5 svilpes, kur FINĀLĀ-un MĀJINIEKIEM tā NEKUR citur nesvilptu-un intriga līdz pēdējām sekundēm būtu garantēta!
Un par guļošo serbu, tieneši tik ļoti aizrāvās, ka nepamanīja, bet acīm redzot arī komandas biedriem bija pie kājas...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-06 09:46, pirms 6 gadiem
Asnātiņš rakstīja: Ja es būtu reģistrējies twitterī, tad par to"fair play" pajautātu: tad kāda velna pēc servi paši varēja uzbrukt un neapturēt spēli, bet kad mūsējie pie bumbas, tad svilpe. Paši viņi redzēja, ka savējais guļ un bija po***.
Mūsējie malači, cīnījās līdz galam.
P. S. NEREDZU nevienu serbu nākotnē kā Top spēlētāju, paņēma tīri uz augumu, ko līdz u-20 vēl var izdarīt. Modernajā basī vajag garo, kurš spēj kontrolēt bumbu un spēj iemest trīspunktnieku. Nevienam no viņiem nebija šīs īpašības.
Nu ja Eirokausos spēlējot 12 min - 10 mačos savāc 4 pt un 3 reb 18. gados nav perspektīvs uz TOP spēlētāju, tad mums nebūs neviena pat viduvēja spēlētāja no šīs izlases!

  +5 [+] [-]

, 2018-08-06 10:08, pirms 6 gadiem
Prieks par džekiem, malači!!!
Bet mazliet mīkstmiesīgi spēlēja groza apakšā, bija jāuzsit kāds rupjāks sods. Ķilps labi ievilka ar elkoni. Jā rupji, bet kaut kā ir jālauž spēle. Serbi tur groza apakšā darīja ko gribēja, labi nav auguma cm, bet izstumt ārā ta var, pielikt muguru, atbloķēt!!! Viena daļa no tām serbu uzbrukuma bumbām bija ka viņus neviens neatbloķēja. Bija jāiet kaulā, jāstumj, jāgrūsta, jāparāda, ka davai nākiet paņemiet. Nevar protams kauties visu spēli, bet tādu Berķi varēja uzlaist, lai skalda, tas bija miesās lielākais izlasē. Būtu pāris agresīvākas aizsardzības un paskatītos ko serbi darītu. Man liekas, ka mazais Žagars ir ar vislielāko krampi, tas iet kaulā, nebaidās. Citi tur tādi baltiem cimdiem, ja iedeva postā bez maz padevās, jo serbs lielāks. Nu ir jābūt agresīvākiem, dabūtu pāris sodus, bet vismaz kaut ko mainītu iespējams.
Otra lieta, kas krita acīs, ka šķiet bija divi spēlētāji, kuri nebija priecīgi pēc spēles - Žagars un Vēveris. Manuprāt kaut tu dabon sudrabu, vienalga tās ir medaļas zaudētā spēlē, tātad tas ir zaudējums. Tie divi čaļi gribēja uzvarēt un tas dauz parāda. Tā ir uzvarētāju mentalitāte.

Bet kopumā šo visu nedomāju ar sliktu, malači džeki un kapāja līdz galam. Bumbās zaudēja divreiz vairāk, tie spieda uz apakšu, bet tāpat 2min līdz beigām bija iespējas vēl. Cepuri nost!!!

     [+] [-]

, 2018-08-06 10:21, pirms 6 gadiem
pinkainis rakstīja: Nu ja Eirokausos spēlējot 12 min - 10 mačos savāc 4 pt un 3 reb 18. gados nav perspektīvs uz TOP spēlētāju, tad mums nebūs neviena pat viduvēja spēlētāja no šīs izlases!
Tu māki lasīt? Pārlasi manu P. S. Vēlreiz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-06 10:33, pirms 6 gadiem
Es māku! Bet tev ar redzi ir kā ir, ja Pecarskim neesi pamanijis šīs īpašības!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-06 10:58, pirms 6 gadiem
KobeB24 rakstīja: Prieks par džekiem, malači!!!
Bet mazliet mīkstmiesīgi spēlēja groza apakšā, bija jāuzsit kāds rupjāks sods. Ķilps labi ievilka ar elkoni. Jā rupji, bet kaut kā ir jālauž spēle. Serbi tur groza apakšā darīja ko gribēja, labi nav auguma cm, bet izstumt ārā ta var, pielikt muguru, atbloķēt!!! Viena daļa no tām serbu uzbrukuma bumbām bija ka viņus neviens neatbloķēja. Bija jāiet kaulā, jāstumj, jāgrūsta, jāparāda, ka davai nākiet paņemiet. Nevar protams kauties visu spēli, bet tādu Berķi varēja uzlaist, lai skalda, tas bija miesās lielākais izlasē. Būtu pāris agresīvākas aizsardzības un paskatītos ko serbi darītu. Man liekas, ka mazais Žagars ir ar vislielāko krampi, tas iet kaulā, nebaidās. Citi tur tādi baltiem cimdiem, ja iedeva postā bez maz padevās, jo serbs lielāks. Nu ir jābūt agresīvākiem, dabūtu pāris sodus, bet vismaz kaut ko mainītu iespējams.
Otra lieta, kas krita acīs, ka šķiet bija divi spēlētāji, kuri nebija priecīgi pēc spēles - Žagars un Vēveris. Manuprāt kaut tu dabon sudrabu, vienalga tās ir medaļas zaudētā spēlē, tātad tas ir zaudējums. Tie divi čaļi gribēja uzvarēt un tas dauz parāda. Tā ir uzvarētāju mentalitāte.

Bet kopumā šo visu nedomāju ar sliktu, malači džeki un kapāja līdz galam. Bumbās zaudēja divreiz vairāk, tie spieda uz apakšu, bet tāpat 2min līdz beigām bija iespējas vēl. Cepuri nost!!!
Nu kur vēl agresīvāk...tā jau visu 4/4 tur bezmaz visa komanda ar 4 piezīmēm bija spiesta spēlēt. Vienmēr jau var teikt, ka vajadzēja tā un šitā, bet ja pretinieks ir meistarīgāks, tad viņš tevi apspēlē...un serbu garais gals bij krietni meistarīgāks par mūsu. Mūsu džekiem respekts - darīja ko varēja, rokas nenolaida nevienā brīdī, kapāja līdz galam neskatoties uz situāciju.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-06 11:20, pirms 6 gadiem
killo2000 rakstīja: Nu kur vēl agresīvāk...tā jau visu 4/4 tur bezmaz visa komanda ar 4 piezīmēm bija spiesta spēlēt. Vienmēr jau var teikt, ka vajadzēja tā un šitā, bet ja pretinieks ir meistarīgāks, tad viņš tevi apspēlē...un serbu garais gals bij krietni meistarīgāks par mūsu. Mūsu džekiem respekts - darīja ko varēja, rokas nenolaida nevienā brīdī, kapāja līdz galam neskatoties uz situāciju.
Piezīmju skaits neraksturo agresivitāti. Daudzas piezīmes bija tur noglaudot zem groza metiena brīdī. Vajadzēja uzklapēt kādu reizi riktīgi.
Es saprotu kas un kā tur notiek, bet ja tev puslaikā ir mīnusi, reboundi pamatīgos mīnusos un šie spiež apakšā, tad kaut ko jāpamaina mazliet vai jādara kaut kādas mazliet netīras lietas. Tas nenozīmē maukt pa seju, bet agresīvāk atbloķēt, pastumdīt, pagrūstīt tos garos, lai tie ar sāk nervozēt mazliet.
Nu tās manas domas. Reizēm likās, ka serbi iedod apakšā un mūsējie jau saprot, ka būs 2p. Tad jau lekt vair ir tikai laimes spēle - moš izdosies nobloķēt, patraucēt. Bet serbi meta 2+1 vai vāca atlekušo. Bija jāspiež ārā, nedrīkstēja ļaut ieņemt vietu tik viegli. Jā pēc kara visi gudri, bet ja tev ir mīnusi, pretinieks turpina spēlēt tāpat, tad kaut kas jāmēģina. Ne tā? Uzklapētu kādu reizi tā riktīgāk tam nobindētajam moš samīztos mazliet. Es vēlreiz saku - mūsējie MALAČI! Bet kad tev nav ko zaudēt tad jāmēģina viskas.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-06 12:20, pirms 6 gadiem
KobeB24 rakstīja: Prieks par džekiem, malači!!!
Bet mazliet mīkstmiesīgi spēlēja groza apakšā, bija jāuzsit kāds rupjāks sods. Ķilps labi ievilka ar elkoni. Jā rupji, bet kaut kā ir jālauž spēle. Serbi tur groza apakšā darīja ko gribēja, labi nav auguma cm, bet izstumt ārā ta var, pielikt muguru, atbloķēt!!! Viena daļa no tām serbu uzbrukuma bumbām bija ka viņus neviens neatbloķēja. Bija jāiet kaulā, jāstumj, jāgrūsta, jāparāda, ka davai nākiet paņemiet. Nevar protams kauties visu spēli, bet tādu Berķi varēja uzlaist, lai skalda, tas bija miesās lielākais izlasē. Būtu pāris agresīvākas aizsardzības un paskatītos ko serbi darītu. Man liekas, ka mazais Žagars ir ar vislielāko krampi, tas iet kaulā, nebaidās. Citi tur tādi baltiem cimdiem, ja iedeva postā bez maz padevās, jo serbs lielāks. Nu ir jābūt agresīvākiem, dabūtu pāris sodus, bet vismaz kaut ko mainītu iespējams.
Otra lieta, kas krita acīs, ka šķiet bija divi spēlētāji, kuri nebija priecīgi pēc spēles - Žagars un Vēveris. Manuprāt kaut tu dabon sudrabu, vienalga tās ir medaļas zaudētā spēlē, tātad tas ir zaudējums. Tie divi čaļi gribēja uzvarēt un tas dauz parāda. Tā ir uzvarētāju mentalitāte.

Bet kopumā šo visu nedomāju ar sliktu, malači džeki un kapāja līdz galam. Bumbās zaudēja divreiz vairāk, tie spieda uz apakšu, bet tāpat 2min līdz beigām bija iespējas vēl. Cepuri nost!!!
Par to asumu un agresiju noteikti var piekrist, bet ko lai dara, mums tur visi tādi pozitīvie un gaišie. Un jā, ņemot vērā to briesmīgo pārsvaru, mēs tāpat visu spēli bijām līdzās, tā ka nebija slikti, respekt puikām, treneriem. Arī uzbrukumā trūka to, kas var iet uz kontaktu, saasināt. Ja sitām piezīmes pret serbiem, vajadzēja iziet uz to, lai viņi arī sit

  +1 [+] [-]

, 2018-08-06 13:16, pirms 6 gadiem
pinkainis rakstīja: Es māku! Bet tev ar redzi ir kā ir, ja Pecarskim neesi pamanijis šīs īpašības!
Tak ar kepkām strīdēties nav jēgas Pecarskis līdzīgs Veselijam, ja pieliks 3pt, tad jau var tēmēt uz NBA vai eirolīgu

  +3 [+] [-]

, 2018-08-06 13:41, pirms 6 gadiem
Patika mūsu džeku azarts, vēlme un koncentrēšanās uzbrukumā, kas viennozīmīgi bija fināla cienīga. Tajā pat laikā aizsardzība nebija fināla līmenī - jā, serbi bija lielāki, stiprāki utt., taču nevar noliegt - agresivitāte, pašatdeve, azarts un koncentrēšanās savā laukuma pusē prasījās vēl labāk.

Ozola komentārs - kamoon! Neviens jau nesvilpa par serbu kurš nokrita. Svilpa par tiesnešīem un pārējiem serbu spēlētājiem, kuri nevienā brīdī neapturēja spēli, skaidri redzot, ka čalis tur vismaz 20 sekundes gulēja. Arī tad, kad mūsējie dabūja bumbu, spēle netika apstādināta - tika apstādināta tika tad, kad mūsējie jau bija uzbrukuma zonā. Visu cieņu, taču tas nebija forši! Vēl jo vairāk uz kopējā fona, kad mūsējiem svilpoja sodus, no kuriem, viens otrs bija pilnīgs kosmoss, kamēr serbi i mugurā grūda, i ar elkoņiem spēlēja, i pa rokām uzšāva.

     [+] [-]

, 2018-08-06 14:35, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Par to asumu un agresiju noteikti var piekrist, bet ko lai dara, mums tur visi tādi pozitīvie un gaišie. Un jā, ņemot vērā to briesmīgo pārsvaru, mēs tāpat visu spēli bijām līdzās, tā ka nebija slikti, respekt puikām, treneriem. Arī uzbrukumā trūka to, kas var iet uz kontaktu, saasināt. Ja sitām piezīmes pret serbiem, vajadzēja iziet uz to, lai viņi arī sit
Gribēju piebilst …. Trenerim jāmāca ir arī '' netīrā spēle '' tā saucamā , pareizi iegrūt mugurā , uzsist , iebakstīt ''netīšām ar elkoni'' iebraukt pretiniekam pa seju , pa vēderu utt … kā arī kad un kā atbildēt uz pretinieka rupjo spēli !!! Dienžēl saskaroties pārsvarā ar dienvidnieku rupju un brīžiem nesportisku spēli mēs tiekam ''salauzti''... Ar ''baltiem cimdiem '' uzvarēt var tikai klasi zemāku pretinieku .

     [+] [-]

, 2018-08-06 14:46, pirms 6 gadiem
juings rakstīja: Gribēju piebilst …. Trenerim jāmāca ir arī '' netīrā spēle '' tā saucamā , pareizi iegrūt mugurā , uzsist , iebakstīt ''netīšām ar elkoni'' iebraukt pretiniekam pa seju , pa vēderu utt … kā arī kad un kā atbildēt uz pretinieka rupjo spēli !!! Dienžēl saskaroties pārsvarā ar dienvidnieku rupju un brīžiem nesportisku spēli mēs tiekam ''salauzti''... Ar ''baltiem cimdiem '' uzvarēt var tikai klasi zemāku pretinieku .
Jā, te nu ir dienvidnieku vecā skola, paši spēlē lielākoties visai netīri, bet ikvienu pārkāpumu pret sevi vienmēr parāda ļoti uzskatāmi, tiesa gan, šie konkrētie puikas serbiem nebija tie netīrākie, bet vienalga, visur gāja maksimāli uz kontaktu un parādīja, ja tiek taisīta piezīme. Te ir runa par gudru kontrolētu agresiju un rupjību, tā lai izsistu pretinieku no līdzsvara, nevis pats norautos no ķēdes

     [+] [-]

, 2018-08-06 15:01, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Jā, te nu ir dienvidnieku vecā skola, paši spēlē lielākoties visai netīri, bet ikvienu pārkāpumu pret sevi vienmēr parāda ļoti uzskatāmi, tiesa gan, šie konkrētie puikas serbiem nebija tie netīrākie, bet vienalga, visur gāja maksimāli uz kontaktu un parādīja, ja tiek taisīta piezīme. Te ir runa par gudru kontrolētu agresiju un rupjību, tā lai izsistu pretinieku no līdzsvara, nevis pats norautos no ķēdes
Par to jau es runāju mums ir vajadzīgi Artūri Bērziņi , vienīgais kas Latvijā daudz maz pieprot šo spēles sastāvdaļu !!!! Kas pretiniekam iegrūž mugurā ,pasaka kādu skarbāku vārdu un beigās izved no pacietības ,kā rezultātā atbild un dabā piezīmi un pazaudē spēles ritmu ! Šeit nav džentelmeņu klubs, gudri un savlaicīgi pielietojot ''netīras spēles '' elementus īstenībā daudz ko var panāk , ja neiet pašiem, tad vismaz panāk to ka pretiniekam arī neiet un tad jau spēles beigās kuram vairāk paveiksies !!!!

     [+] [-]

, 2018-08-06 15:42, pirms 6 gadiem
juings rakstīja: Par to jau es runāju mums ir vajadzīgi Artūri Bērziņi , vienīgais kas Latvijā daudz maz pieprot šo spēles sastāvdaļu !!!! Kas pretiniekam iegrūž mugurā ,pasaka kādu skarbāku vārdu un beigās izved no pacietības ,kā rezultātā atbild un dabā piezīmi un pazaudē spēles ritmu ! Šeit nav džentelmeņu klubs, gudri un savlaicīgi pielietojot ''netīras spēles '' elementus īstenībā daudz ko var panāk , ja neiet pašiem, tad vismaz panāk to ka pretiniekam arī neiet un tad jau spēles beigās kuram vairāk paveiksies !!!!
Varu tikai piekrist, šādi spēlētāji, vienmēr labāk, ja tie ir Tavā komandā. Gan Bērziņš, gan Ate ir noderīgi komandai

     [+] [-]

, 2018-08-06 15:43, pirms 6 gadiem
Nu es nepiekritīšu par tīšu rupjību, sišanu, bakstīšanu un elkoni sejā. Es vairāk biju domājis sportisko agresiju - nostāties pretīm, stumt ārā no soda laukuma, neļaut ieņemt nemaz vietu, pagrūstīties tādā veidā. Arī piezīmes ja sist, tad tā kā Jānis Laksa! Cik serbiem bija 2+1 un tas sods bija nekāds, ka iemeta bumbu grozā.
Nekad neesmu piekritis rupjai spēlei, tīšām ko darīt, ir jāspēlē kā večiem, agresīvi, bet godīgi. Man vairāk krita acīs ka serbs saņem pie groza bumbu, pagriežas un met iekšā. Mūsējais stāv un noskatās. Tur ir jāuzsit piezīme, kā Helmanis teiktu - tādu, ka otrreiz padomās vai nāks apakšā. Labi dabūtu nesportisko, bet mīkstāks spēlētājs padomās vai līst tur.
Pietrūka sportiskais niknums aizsardzībā. Būtu "koduši kājās serbiem" būtu lielāks kapiņš.

Bet kā jau teicu malači jebkurā gadījumā, nepadevās! U19 čempī iespējams būs apzinājušies, ka var kaut ko sasniegt un būs cita aršana. Ja nevar kādu vinnēt, tad sasist vismaz var Nobriedīs prāta ziņā ar, neskries pa galvu un kaklu kaut kur un netaisīs muļķīgas kļūdas.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-06 15:45, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Varu tikai piekrist, šādi spēlētāji, vienmēr labāk, ja tie ir Tavā komandā. Gan Bērziņš, gan Ate ir noderīgi komandai
Ate ir krampis aizsardzībā, tādus vajag. Bērziņš ir ļureklis, pats sitienu netur un tādus glumekļus gan nevajag. Man tāda nostāja. Ir jāmāk uzvarēt visiem līdzekļiem, bet nu kaut ko runāt, bakstīt un tad pašam krist zemē, tas nav labs variants.

     [+] [-]

, 2018-08-06 15:47, pirms 6 gadiem
KobeB24 rakstīja: Nu es nepiekritīšu par tīšu rupjību, sišanu, bakstīšanu un elkoni sejā. Es vairāk biju domājis sportisko agresiju - nostāties pretīm, stumt ārā no soda laukuma, neļaut ieņemt nemaz vietu, pagrūstīties tādā veidā. Arī piezīmes ja sist, tad tā kā Jānis Laksa! Cik serbiem bija 2+1 un tas sods bija nekāds, ka iemeta bumbu grozā.
Nekad neesmu piekritis rupjai spēlei, tīšām ko darīt, ir jāspēlē kā večiem, agresīvi, bet godīgi. Man vairāk krita acīs ka serbs saņem pie groza bumbu, pagriežas un met iekšā. Mūsējais stāv un noskatās. Tur ir jāuzsit piezīme, kā Helmanis teiktu - tādu, ka otrreiz padomās vai nāks apakšā. Labi dabūtu nesportisko, bet mīkstāks spēlētājs padomās vai līst tur.
Pietrūka sportiskais niknums aizsardzībā. Būtu "koduši kājās serbiem" būtu lielāks kapiņš.

Bet kā jau teicu malači jebkurā gadījumā, nepadevās! U19 čempī iespējams būs apzinājušies, ka var kaut ko sasniegt un būs cita aršana. Ja nevar kādu vinnēt, tad sasist vismaz var Nobriedīs prāta ziņā ar, neskries pa galvu un kaklu kaut kur un netaisīs muļķīgas kļūdas.
Redz, tur jau brīžiem pat grūstīties baigi neļāva, serbi uzreiz rādīja piezīmi un tiesneši uzreiz svilpa, kā arī vairākas reizes serbs mākslīgi radīja iespaidu, ka tiek turēts aiz rokas, momentā tika svilpts

     [+] [-]

, 2018-08-06 15:51, pirms 6 gadiem
Es tieši pirms spēles noskatījos leišu spēli, tie bija riktīgi malači, no spēles sākuma brīža sāka pārķert bumbas pie saspēles un serbiem zem spiediena vēl vairāk kļūdas

     [+] [-]

, 2018-08-06 15:51, pirms 6 gadiem
Tādas 'piezīmes , kā savulaik sita pa rokā Jānis Laksa vai Helmanis ….tagad ir nesportiska piezīme !!!

     [+] [-]

, 2018-08-06 15:52, pirms 6 gadiem
juings rakstīja: Tādas 'piezīmes , kā savulaik sita pa rokā Jānis Laksa vai Helmanis ….tagad ir nesportiska piezīme !!!
Nu jā, tas arī tiesa.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-06 15:57, pirms 6 gadiem
KobeB24 rakstīja: Nu es nepiekritīšu par tīšu rupjību, sišanu, bakstīšanu un elkoni sejā. Es vairāk biju domājis sportisko agresiju - nostāties pretīm, stumt ārā no soda laukuma, neļaut ieņemt nemaz vietu, pagrūstīties tādā veidā. Arī piezīmes ja sist, tad tā kā Jānis Laksa! Cik serbiem bija 2+1 un tas sods bija nekāds, ka iemeta bumbu grozā.
Nekad neesmu piekritis rupjai spēlei, tīšām ko darīt, ir jāspēlē kā večiem, agresīvi, bet godīgi. Man vairāk krita acīs ka serbs saņem pie groza bumbu, pagriežas un met iekšā. Mūsējais stāv un noskatās. Tur ir jāuzsit piezīme, kā Helmanis teiktu - tādu, ka otrreiz padomās vai nāks apakšā. Labi dabūtu nesportisko, bet mīkstāks spēlētājs padomās vai līst tur.
Pietrūka sportiskais niknums aizsardzībā. Būtu "koduši kājās serbiem" būtu lielāks kapiņš.

Bet kā jau teicu malači jebkurā gadījumā, nepadevās! U19 čempī iespējams būs apzinājušies, ka var kaut ko sasniegt un būs cita aršana. Ja nevar kādu vinnēt, tad sasist vismaz var Nobriedīs prāta ziņā ar, neskries pa galvu un kaklu kaut kur un netaisīs muļķīgas kļūdas.
Ja tu esi meistarības ziņā vājāks nekā pretinieks nav daudz variantu kā tu viņu apstādināsi . Manā skatījumā jāņem palīgā citi elementi arī ''netīrā spēle'' ja māk !!!
Nevis sportiskais niknums , bet meistarības pietrūka centriem .

     [+] [-]

, 2018-08-06 16:02, pirms 6 gadiem
KobeB24 rakstīja: Ate ir krampis aizsardzībā, tādus vajag. Bērziņš ir ļureklis, pats sitienu netur un tādus glumekļus gan nevajag. Man tāda nostāja. Ir jāmāk uzvarēt visiem līdzekļiem, bet nu kaut ko runāt, bakstīt un tad pašam krist zemē, tas nav labs variants.
Var patikt vai nepatikt šādi spēlētāji un viņu piekoptais spēles stils , BET viņi var mainīt spēles gaitu , kā jau te teica labāk lai tāds spēlē manā , nevis pretinieku komandā !

     [+] [-]

, 2018-08-07 13:11, pirms 6 gadiem
juings rakstīja: Tādas 'piezīmes , kā savulaik sita pa rokā Jānis Laksa vai Helmanis ….tagad ir nesportiska piezīme !!!
Ja atklāti zvetē pa rokām, tad iedos nesportisko, bet tāpēc ir jāmāk uzsist. Ja tu vispār nespēlē bumbā, tad protams nesportiskā.

     [+] [-]

, 2018-08-07 13:12, pirms 6 gadiem
juings rakstīja: Var patikt vai nepatikt šādi spēlētāji un viņu piekoptais spēles stils , BET viņi var mainīt spēles gaitu , kā jau te teica labāk lai tāds spēlē manā , nevis pretinieku komandā !
Nu ko viņi tur daudz mainīs spēli, Bērziņu visi zin kā raibu suni un ko viņš dara. Vairs jau tādi triki neiet cauri. Ir jāņēm ar agresīvu spēli. Ja tu vienkārši pagrūdīsi un kaut ko pateiksi, beigās pats tehnisko dabūsi Tiesneši arī daudz zin, redz un saprot. Turklāt tiesneši arī skauto pirms spēles spēlētajus, dod viņiem informāciju.