Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Vilmotss: "Ja mēs tik maz sistu pa vārtiem, beļģu prese mani apsūdzētu par nespēlēšanu"

Vilmotss: "Ja mēs tik maz sistu pa vārtiem, beļģu prese mani apsūdzētu par nespēlēšanu"
Marks Vilmotss
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa izcīņas pusfinālā šovakar iekļuva Argentīnas izlase, kas ar 1:0 pārspēja Beļģiju. Pēc spēles komentārus sniedza abu komandu pārstāvji.

Argentīnas izlases galvenais treneris Alehandro Sabella: "Šī bija mūsu labākā spēle. Mēs demonstrējām sabalansētu sniegumu. Komanda ir priecīga, un esmu laimīgs par savu ģimeni un visiem citiem cilvēkiem, kuri mani atbalstīja."

Darvas piliens Argentīnas uzvaras medus mucā bija Anhela di Marijas savainojums pirmajā puslaikā. "Di Marijas savainojums mums var dārgi maksāt. Redzēsim, cik tas būs smags," sacīja Sabella.

"Mesi aizvadīja lielisku spēli. Runa ir par bumbas kontroli, spēju piesaistīt pat trīs pretspēlētājus. Katrs viņa gājiens mums ir cerība. Viņa rīcība vienmēr ir izšķiroša, turklāt es nerunāju tikai par vārtu guvumiem. Viņš ir kā ūdens tuksnesī. Šodienas sausumā Mesi mums ļāva atviegloti uzelpot," savas komandas līderi slavēja Sabella.

Beļģijas izlases galvenais treneris Marks Vilmotss: "Grūti pateikt, kas šodien pietrūka. Argentīnieši demonstrēja savu pieredzi. Viņiem vajadzēja tikai 40 sekundes, lai veiktu izšķirošo triecienu, bet pārējā mača gaitā viņi uzmanījās, lai neizaicinātu tiesnesi. Mēs pieļāvām dažas nelielas kļūdas, bet daudz iemācījāmies. Mēs esam ļoti vīlušies, visi ir nomākti, taču es lepojos ar saviem puišiem. Mēs esam, iespējams, jaunākie ceturtdaļfināla dalībnieki, un nākotne mums izskatās pozitīva. Mums bija dažas vārtu gūšanas iespējas, tomēr tās nebija pilnībā netraucētas. Tiesa, argentīnieši man nelikās tik labi. Tā bija pavisam parasta komanda ar vienu neparastu spēlētāju."

"Vienmēr var gaidīt vairāk no savas komandas, bet mēs jau bijām iztērējuši daudz spēka pret ASV. Tiesa, cik tad daudz argentīnieši sita pa vārtiem? Ja es tā darītu, Beļģijas prese mani apsūdzētu par nespēlēšanu," piebilda Vilmotss.

"Beļģijai šis ir rūgts zaudējums," trenera vārdus apliecināja Beļģijas aizsargs Daniels van Buitens. "Mums trūka pieredzes. Šis ir ļoti nozīmīgs turnīrs, un pieredze šādos gadījumos palīdz. Protams, Argentīnai ir labi futbolisti, bet domāju, ka tāda komanda kā, piemēram, Vācija viegli tiktu ar viņiem galā."

Tikmēr beļģu kapteinis Vensāns Kompanī jau lūkojās četrus gadus tālā nākotnē: "Mēs izdarījām visu, ko varējām – tas ir svarīgākais. Varbūt pēc četriem gadiem Krievijā mums būs vēl viena iespēja. Nevajag aizmirst, ka mums ir turnīra jaunākā komanda. Varbūt Krievijā mums vairāk paveiksies, turklāt pieredzes mums noteikti būs krietni vairāk."

Izmantotie resursi:
Goal.com
France Football , toute l'actualité du football
ZDF.de - Startseite - ZDF.de
sporza

  -1 [+] [-]

, 2014-07-05 23:55, pirms 10 gadiem
Diez vai Vilmotsu Belgju prese kaut kaa vainotu ja Belgjija uzvareetu ar 1:0

  -1 [+] [-]

, 2014-07-06 00:20, pirms 10 gadiem
Nesapratu, spēli neredzēju. Var kāds paskaidrot, ko viņš bija domājis?

  +1 [+] [-]

, 2014-07-06 01:00, pirms 10 gadiem
ir jau lāb BEL
nevajag jau uzreiz nozibināt

  +1 [+] [-]

, 2014-07-06 05:10, pirms 10 gadiem
Vacija viegli tiktu gala ar Argentinu-
ne mani vardi bet van Buitena
Bet 1/2 bus loti interesanti!
Vacija- Brazilija!
Klasika!
Vacu taktika pret brazilu tehniku
Argentinas superuzbruceji pret Niderlandes balanseto speli...

  -2 [+] [-]

, 2014-07-06 13:10, pirms 10 gadiem
nemāk zaudēt, un tas arī viss.