Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marejs vēlas ņemt piemēru no Lebrona Džeimsa

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Marejs vēlas ņemt piemēru no Lebrona Džeimsa
Endijs Marejs
Foto: AP/Scanpix

Redzot, kā Lebrons Džeimss un viņa pārstāvētais klubs Maiami ''Heat'' triumfē NBA čempionātā, Britu labākais tenisists Endijs Marejs guvis iedvesmu un cer, ka arī viņam izdosies pārvarēt izšķirošo notikumu spriedzi tenisa laukumā un beidzot uzvarēt prestižajās Vimbldonas meistarsacīkstēs.

Ar 4. numuru izliktais britu tenisists, kurš savas karjeras laikā jau piedzīvojis trīs neveiksmes ''Grand Slam'' turnīru finālos [divreiz - Austrālijas ''Open'', vienreiz - ''U.S. Open''], trešdien ceturto reizi četru gadu laikā iekļuva Vimbldonas turnīra pusfinālā, četros setos uzveicot ar 7. numuru izlikto spāni Deividu Fereru (6-7, 7-6, 6-4, 7-6).

Pirms gaidāmā pusfināla Marejs, kurš ir liels basketbola fans, velk paralēles starp sevi un NBA superzvaigzni Lebronu Džeimsu. ''Arī viņš diezgan bieži bija ļoti tuvu lielām uzvarām, un es pieņemu, ka atrodos līdzīgā situācijā. Vairākas reizes esmu bijis tuvu triumfam, bet uzvarējis neesmu. Jāturpina cīnīties un jācenšas sevi nostādīt labākajā iespējamajā situācijā,'' sacīja Marejs, kuram pusfinālā pretī stāsies atraktīvais francūzis Žo-Vilfrīds Tsonga.

''Daudzi cilvēki nevēlējās, lai viņš [Džeimss] uzvar. Daudzi teica, ka viņš to neizdarīs nekad un kritizēja Džeimsu par viņa nespēlēšanu finālos vai ceturtajās ceturtdaļās. Šogad mēs visi redzējām, kā viņš cīnījās ''play-off'' mačos. Dažreiz ceļš līdz uzvarai ir ilgāks nekā plānots,'' tā Marejs.

Marejs centīsies kļūt par 1. britu, kam izdevies triumfēt Vimbldonā kopš 1936. gada, kad turnīra trofeju virs galvas cēla Freds Perijs. ''Saprotams, ka spiediens eksistē... Ja domā par to pārāk daudz un lasa avīzes, skatās televīziju, tad tas ir par daudz. Bet, ja veiksmīgi izdodas no tā visa norobežoties un klausīties uzticamos cilvēkos, tad to par paciest.''

Izmantotie resursi:
Washington Post: Breaking News, World, US, DC...

  -1 [+] [-]

, 2012-07-05 15:56, pirms 12 gadiem
nu nu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-05 16:23, pirms 12 gadiem
stabils top 5 pleyers, bet priekš grandslama ir jābūt izcilam un viņš tāds nav. Agri vai vēlu varbūt pacels, bet uz zāles toč nē, ne šogad.

  -3 [+] [-]

, 2012-07-05 16:26, pirms 12 gadiem
sandis444 rakstīja: Viņš būtu to pelnījis!
pelnījis ir tikai un vienīgi džokovičs un vismazāk šis te britu sesks

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 16:29, pirms 12 gadiem
Šogad tieši ir izdevība, arī saturs pagaidām neliek vilties. Kā jau esmu pieminējis, arī man liekas, ka pirmoreiz pacels uz hard korta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-07-05 19:01, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: James labaakais, paraudiet bostonas/lakers faninji!! Go Heat!!
Tu esi apbrīnojams. Tu paspēj iebezdēt pat tenisa sadaļā. Bravo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja