Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" nedienas turpinās: Neizdodas vienoties par spēlēšanu Adrijas līgā

"Olympiacos" nedienas turpinās: Neizdodas vienoties par spēlēšanu Adrijas līgā
Pirejas "Olympiacos". Foto: Euroleague.net

Grieķijas basketbola grands "Olympiacos" aktīvi meklē alternatīvas spēlēšanai vietējā čempionāta otrajā līgā. Tiekoties ar Adrijas līgas pārstāvjiem, trīskārtējai Eirolīgas čempionei neizdevās vienoties par spēlēšanu spēcīgajā līgā nākamajā sezonā.

Jau ziņots, ka "Olympiacos”, ko pārstāv arī Jānis Strēlnieks un šobrīd "Khimki" izīrētais Jānis Timma, par neierašanos uz Grieķijas līgas ceturtdaļfināla spēli pret "Panathinaikos" tika automātiski izslēgts no vietējā čempionāta. "Olympiacos" šādā veidā protestēja pret, viņuprāt, netaisnīgo tiesāšanu.

Grieķijas basketbola grands šobrīd meklē alternatīvas, jo nevēlās nākamo sezonu aizvadīt Grieķijas otrajā līgā. "Olympiacos" izteica vēlmi spēlēt Adrijas līgā, tomēr izredzes nav lielas. Grieķu kluba pievienošanās nozīmētu, ka pārējo Balkānu valstu čempionātiem, kuru klubi spēlē Adrijas līgā, vajadzētu veikt izmaiņas nākamās sezonas kalendārā, kas ir teju neiespējami.

FIBA visām līgām ir lūgusi, lai 2020. gada klubu sezona beigtos ne vēlāk kā 12. jūnijā. Iemesls tam ir gaidāmās Tokijas olimpiskās spēles un pirms olimpisko spēļu turnīri. Turklāt Serbijas basketbola līga paziņoja, ka nākamās sezonas kalendārā nav iespējams veikt papildu izmaiņas. Iespējams, ka "Olympiacos" nākamo sezonu varētu aizvadīt tikai Eirolīgā, tādējādi kļūstot par pirmo klubu, kas spēlē tikai šajā līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/aba/88...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-05 16:01, pirms 5 gadiem
Jāiet uz VTB. Tie 100% paņems.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-05 16:08, pirms 5 gadiem
Mord rakstīja: Jāiet uz VTB. Tie 100% paņems.
Nu, ja Kataras hokeja klubs taisās pievienoties KHL,
tad Olympiacos var pievienotis VTB!

     [+] [-]

, 2019-06-05 16:09, pirms 5 gadiem
Tā iet kašķupoļiem - tādus neviens negrib. Viens šejienes basketbola "experts" gan bija visai pārliecināts, ka Oly spēlēs Adrijas līgā.

  -1 [+] [-]

, 2019-06-05 16:28, pirms 5 gadiem
Mord rakstīja: Jāiet uz VTB. Tie 100% paņems.
Vtb sen pateica, ka neņems, dēļ lielā attāluma līdz tālākajai komandai. Vtb nav khl, vtb tomēr pārdomātāk ir

  -1 [+] [-]

, 2019-06-05 16:29, pirms 5 gadiem
Vispār oly teica, ka otrajā līgā spēlēs jaunieši. Pēc būtības, Oly viena sezona jānovelk kaut tik Eirolīgā un pēc tam atpakaļ uz augstāko līgu