Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Derouzens: "Lai Toronto spēlētu finālā, man bija jākļūst par upurjēru"

Emils Ozerinskis

Derouzens: "Lai Toronto spēlētu finālā, man bija jākļūst par upurjēru"
Demārs Derouzens. Foto: AP/Scanpix

Dāvja Bertāna komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Sanantonio "Spurs" Demārs Derouzens izteicies, ka bez viņa Toronto "Raptors" šīs sezona sasniegumi nebūtu iespējami, jo Derouzenam bija jākļūst par upurjēru, lai Kanādas komanda spertu nākamo soli uz sasniegtu finālu.

"Kails Laurijs ir mans labākais draugs. Es, protams, jūtu līdz savam labākajam draugam un vēlos, lai viņam labi veicas un izdodas sasniegt to, ko centāmies abi panākt visus šos gadus. Šosezon viņam ir tāda iespēja. Daži Toronto komandas spēlētāji zina, ka fanoju par viņiem," atklāja deviņas sezonas Toronto komandas formastērpā pavadījušais Demārs Derouzens, kurš uzreiz pēc iekļūšanas finālā ar īsziņām apsveica savus bijušos komandas biedrus.

Pagājušajā vasarā Demars Derouzens tikai iekļauts maiņas darījumā, kurā Toronto "Raptors" no Sanantonio "Spurs" ieguva divus sākumsastāva spēlētājus - Kavai Lenardu un Deniju Grīnu. Tieši Lenards Austrumu konferences finālsērijas septītajā spēlē izdarīja uzvaru nesošo metienu, kas ievilka Kanādas komandu NBA finālā.

Derouzens izteicās: "Nedomāju, ka publiski to esmu kādam teicis, izņemot savus tuviniekus. Taču bez mana ieguldītā darba, nekas no tā ("Raptors" iekļūšana NBA finālā) nebūtu iespējams. Es cīnījos, es ziedojos un uzstūmu latiņu līdz tādam līmenim, ka man bija jākļūst par upurjēru. Man, paskatoties no malas, jāsaprot, ka esmu iemesls kādēļ tas viss ir iespējams. No "Raptors" viedokļa, viņiem bija jāskatās, ko darīt, lai sasniegtu nākamo līmeni."

"Kad mani aizmainīja no "Raptors" vairāk jutos sāpināts nekā dusmīgs. Biju pilnībā ieguldījies komandā no 19 līdz 28 gadu vecumam. Viss, ko iemācījos, bija no turienes. Palikt bez visa tā vienā acu mirklī bija negaidīti. Mēs visi esam cilvēki un tas noteikti man bija smags trieciens," teica Derouzens, kurš četras reizes kā Toronto spēlētājs iekļuvis NBA visu zvaigžņu spēlē, bet šosezon Teksasas komandas sastāvā aizsargam tādu godu saņemt neizdevās.

Šonakt pulksten 4:00 pēc Latvijas laika Oklendā tiks aizvadīta trešā NBA finālsērijas spēle. Pēc pirmajām divām spēlēm rezultāts starp Toronto "Raptors" un Goldensteitas "Warriors" ir neizšķirts 1-1.

Izmantotie resursi:
https://bleacherreport.com/

  +8 [+] [-]

, 2019-06-05 13:00, pirms 5 gadiem
Krīt uz nerviem visi šie zvaigznīšu izteicieni. Kretinē, kad spēlētāji domā, ka pasaule griežas ap viņiem. Tad kāpēc neiecēli Spurs finālā? Varonis atradies, latiņas licējs

     [+] [-]

, 2019-06-05 13:06, pirms 5 gadiem
Playoff enkurs

  -1 [+] [-]

, 2019-06-05 13:41, pirms 5 gadiem
Pareizi un Raptors izdarīja pareizu soli, lai iegūtu Leonardu. Atceros lielākā daļa SC.com eksperti komentēja, ka Kavai neaizvadīs nevienu spēli Raptors un uzreiz mūks prom. Ja tavs spēlētājs nevar vairākus gadus izdarīt un ja tev ir iespēja iegūt superzvaigznes spēlētāju, tad obligāti jāmaina prom.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-05 15:17, pirms 5 gadiem
Tak noskatāties pilno video interviju.Viņš pats ļoti labi saprot,ka vienam no viņiem bija jādodas prom

  +1 [+] [-]

, 2019-06-05 15:46, pirms 5 gadiem
Varbūt viņs vienkārši skatās Game Of Zones?
https://www.youtube.com/watch?v=cTU...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-05 16:24, pirms 5 gadiem
''Tieši Lenards Austrumu konferences finālsērijas septītajā spēlē izdarīja uzvaru nesošo metienu, kas ievilka Kanādas komandu NBA finālā.''

  -1 [+] [-]

, 2019-06-05 16:32, pirms 5 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Pareizi un Raptors izdarīja pareizu soli, lai iegūtu Leonardu. Atceros lielākā daļa SC.com eksperti komentēja, ka Kavai neaizvadīs nevienu spēli Raptors un uzreiz mūks prom. Ja tavs spēlētājs nevar vairākus gadus izdarīt un ja tev ir iespēja iegūt superzvaigznes spēlētāju, tad obligāti jāmaina prom.
Nu, lielais ekspert, kad jau pēc šīs sezonas Kawhi atstās Raptors, kurš tad būs ieguvējs šajā dīlā?
Pieļaujot, ka Raptors neuzvarēs finālu.
A?

     [+] [-]

, 2019-06-05 17:16, pirms 5 gadiem
kols00 rakstīja: Nu, lielais ekspert, kad jau pēc šīs sezonas Kawhi atstās Raptors, kurš tad būs ieguvējs šajā dīlā?
Pieļaujot, ka Raptors neuzvarēs finālu.
A?
1. Kawhi nopircis īpašumu Toronto.
2. Un kurš tad būtu ieguvējs? SAS? Dabūjot PO brik brotheru Derozanu?

  -1 [+] [-]

, 2019-06-05 17:24, pirms 5 gadiem
To ko Derozans sasniedza 10 gadu laikā, atnāca Kawhi un iznīcināj 8 mēnešos

  -1 [+] [-]

, 2019-06-05 17:37, pirms 5 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: To ko Derozans sasniedza 10 gadu laikā, atnāca Kawhi un iznīcināj 8 mēnešos
Būtu Lēbis palicis Cavs būtu tāds pats stāts,kā DD

     [+] [-]

, 2019-06-06 15:00, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: 1. Kawhi nopircis īpašumu Toronto.
2. Un kurš tad būtu ieguvējs? SAS? Dabūjot PO brik brotheru Derozanu?
iipashums arii LA. ko tagad ? divaas vai pat triis komandaas speelees ?

     [+] [-]

, 2019-06-06 18:13, pirms 5 gadiem
ventilators rakstīja: iipashums arii LA. ko tagad ? divaas vai pat triis komandaas speelees ?
Nu LA lai dzīvo viņa senči. Viņi tak no turienes laikam, ne?

Bet nu būtu jocīgi pirkt īpašumu iekš TOR, ja pēc 2 nedēļam domā nozust no turienes.