Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāta labākais uzbrucējs pārgājis uz "Yunost"

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas čempionāta labākais uzbrucējs pārgājis uz "Yunost"
Ivans Ribčiks pēc Latvijas čempionāta labākā uzbrucēja balvas saņemšanas
Foto: Latvijas Hokeja federācija

Par pagājušās sezonas Latvijas hokeja čempionāta labāko uzbrucēju nosauktais baltkrievs Ivans Ribčiks pārgājis uz savas dzimtenes vienību Minskas "Yunost".

Nespējot nostiprināties dzimtenē, Ribčiks 2015. gadā devās uz Kazahstānu, bet 2016./17. gada sezonas beigu daļā pievienojās Latvijas komandai "Zemgale"/LLU. Jelgavas vienībā viņš pavadīja arī visu iepriekšējo sezonu, kurā 26 regulārās sezonas mačos izcēlās ar 14 vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, bet pēc tam regulārajā sezonā desmit mačos pievienoja vēl desmit (9+1) punktus, kļūstot par labāko vārtu guvēju.

Traumas dēļ viņš bija spiests izlaist vairākas regulārās sezonas spēles.

Pēc sezonas Ribčiks tika nosaukts par "Optibet" hokeja līgas labāko uzbrucēju.

Sekmīgais sniegums Latvijā Ribčikam devis jaunas iespējas dzimtenē un tagad viņš pievienojies "Yunost" komandai, kas šogad izcīnīja otro vietu Baltkrievijas čempionātā, finālā piekāpjoties Grodņas "Neman".

Izmantotie resursi:
Новости ЧБ: ЧБ: «Юность» подписала контракт с...

  +1 [+] [-]

, 2018-06-06 00:42, pirms 6 gadiem
Veiksmi! Komanda kā tāda labu laiku ir spēcīga, gūs vismaz kādus panākumus..