Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Kurbadam" Kontinentālajā kausā atkal jāspēlē pret "Donbass"

Andrejs Siliņš

"Kurbadam" Kontinentālajā kausā atkal jāspēlē pret "Donbass"
Aigars Kalvītis un Toms Bluks
Foto: HK "Kurbads"

Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausa izcīņā Latvijas čempionvienība "Kurbads" spēlēs C grupā, kur pretī stāsies spāņu vienība Sansebastjanas "Txuri Urdin", ukraiņu pazīstamais klubs Doņeckas "Donbass", kā arī pirmās kārtas uzvarētāja.

Lai gan IIHF mājaslapā vēl nav oficiālas ziņas par nākamā gada turnīru, Ukrainas līgas mājaslapā jau publicēta no IIHF saņemtā informācija. Tā liecina, ka "Kurbads" Kontinentālo kausu sāks no otrās kārtas, C apakšgrupā spēlējot pret 11 kārtējo Spānijas čempioni "Txuri Urdin", Ukrainas čempioni Doņeckas "Donbass", kā arī pirmās kārtas uzvarētāju.

Pirmajā kārtā turnīru izspēlēs Sofijas "Irbis-Skate", Stambulas "Zeytinburnu", islandiešu "Skautafelag" un izraēliešu "Bat". Pirmās kārtas turnīrs notiks no 28. līdz 30. septembrim, bet otrā kārta, kad turnīrā iesaistīsies "Kurbads", paredzēta no 19. līdz 21. oktobrim. Turklāt šobrīd ukraiņu rīcībā esošā informācija liecina, ka turnīrs tiks izspēlēts Rīgā.

C grupas uzvarētājai trešajā kārtā no 16. līdz 18. novembrim būs jāspēlē pret kazahu "Arian", baltkrievu "Gomel" un poļu "GKS Katowice". Finālturnīrs, kurā tiks noskaidrota čempione, paredzēts no 11. līdz 13. janvārim.

Aizvadītajā sezonā "Kurbads" jau spēlēja vienā grupā ar "Donbass", citu poļu vienību "Tichy" un Narvas komandu no Igaunijas. "Kurbads" turnīrā savās mājās izcīnīja uzvaras visās trīs spēlēs un tika trešajā kartā, kur gan izcīnīja vienu uzvaru trijos mačos un finālturnīrā netika.

Izmantotie resursi:
«Донбасс» узнал своих соперников по...

     [+] [-]

, 2018-06-06 09:28, pirms 6 gadiem
Jāsāk meklēt papildinājums, tik vai būs daudz gribētāju uz dažām spēlēm
Gan jau kādi vīri oktobrī vēl būs bez līgumiem

     [+] [-]

, 2018-06-06 11:10, pirms 6 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Jāsāk meklēt papildinājums, tik vai būs daudz gribētāju uz dažām spēlēm
Gan jau kādi vīri oktobrī vēl būs bez līgumiem
oktobrī jau papildinājums vēl īsti nebūs vajadzīgs - svarīgākās spēles būs novembrī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja