Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Pret Lietuvu mums pietrūka kvalitātes uzbrukumā"

Krišs Upenieks

Kazakevičs: "Pret Lietuvu mums pietrūka kvalitātes uzbrukumā"
Dainis Kazakevičs un Vladislavs Fjodorovs
Foto: LFF

Baltijas kausa izcīņas otrajā spēlē izbraukumā pret vienaudžiem no Lietuvas Latvijas U-21 futbola izlasei pozitīva rezultāta iegūšanai pietrūka kvalitātes uzbrukumā, uzskata valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

Latvijas U-21 izlase 4. jūnijā viesos ar 0:1 (0:0) atzina Lietuvas vienaudžu pārākumu, noliekot savas Baltijas kausa izcīņas čempionu pilnvaras un ierindojoties otrajā vietā aiz lietuviešiem.

"Neizdevās panākt sev pozitīvu rezultātu, lai arī komandas noskaņojums bija vērsts tikai uzvaras virzienā. Manā skatījumā spēles gaita vairāk atbilda neizšķirtam rezultātam, jo abām vienībām neizdevās radīt iespējas pie pretinieku vārtiem.

Visu izšķīra viens pārkāpums un 11 metru soda sitiens, pēc kura mums neizdevās lauzt spēles gaitu," pēc mača pauda Dainis Kazakevičs. "Salīdzinot ar iepriekšējo spēli pret Igauniju, mums neizdevās parādīt labu sniegumu vārtu tuvumā. Pietrūka agresīvas centra uzbrucēju darbības. Kā jau teicu pirms turnīra, šādos gadījumos bieži vien visu izšķir vieni gūti vārti. Mēs sapratām, ka mums šie vārti bija jāgūst, taču mums tas neizdevās."

"Turnīrā mūsu mērķis bija pirmā vieta, tāpēc tas nav vērtējams kā veiksmīgs, lai arī pirmā spēle pret igauņiem mums izdevās kvalitatīva gan no snieguma, gan rezultāta viedokļa. Divas dažādas spēles, divi dažādi sniegumi. Tiesa, spēlē pret lietuviešiem mūsu sniegums nebūt nebija katastrofāls, jo kopumā komanda bija disciplinēta un organizēta. Pietrūka kvalitātes uzbrukumā," piebilst treneris.

Izmantotie resursi:
Dainis Kazakevičs: Pietrūka kvalitātes...

  +4 [+] [-]

, 2018-06-05 09:39, pirms 6 gadiem
Mērķis nav izpildîts, līdz ar to atkāpies, Daini!

  +3 [+] [-]

, 2018-06-05 09:49, pirms 6 gadiem
Kā parasti - tukšu,skaistu frāžu savārstījums - acu aizmiglošanai.Tas viss ir priekš cilvēkiem,kuri futbolā ir ne pārāk kompetenti. Tādēļ ,ja ir treneris ,kurš nav spēlējis un neko nesaprot futbolā,nav par ,ko brīnīties,par šādu rezultātu. Bet spēlētāju žēl, jo viņu potenciāls ir daudz augstāks.

     [+] [-]

, 2018-06-05 10:16, pirms 6 gadiem
Nez, spēle vakar diezgan blāva. Tiešām nevarēja vismaz pa nullēm noturēt?
Spēlētājiem arī nebija tāda līdz galam motivācija- interesanti, ko cilvēkam priekš tā vajag? Izsaukums uz izlasi nepietiek?

     [+] [-]

, 2018-06-05 10:18, pirms 6 gadiem
Nekas. Kad izlasē būs vairāk no Metas, personīgi iešu visus strostēt.
Ceru, ka nebūs jāsāk ar treneri.

  +2 [+] [-]

, 2018-06-05 10:50, pirms 6 gadiem
Tu Kazakevič esi vienkārši nekompetents tāpēc arī rezultāta nav un nebūs. Tāds pamazināts Starkova variants.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-05 10:55, pirms 6 gadiem
edviins straume rakstīja: Tu Kazakevič esi vienkārši nekompetents tāpēc arī rezultāta nav un nebūs. Tāds pamazināts Starkova variants.
Kad viņš sāka ar "Jelgavu", bija ļoti perspetīvs treneris, līderis.
Bet izskatās, ka komforta zona viņam ir nospēlējusi par sliktu!

  +2 [+] [-]

, 2018-06-05 11:12, pirms 6 gadiem
Pēdējos 5 gadus visus procesus LFF vadīja slavenā trijotne - Starkovs, Mežeckis un Kazakēvičs. Tieši, pateicoties, tam mūsu futbols ir zemāks par zāli. 2 no šī trijotnes, jau ir out. Tomēr,viņiem pietiek nekaunības, vēl arvien, tirgoties un ņemties, par summu atbŗīvošanas gadījumā. Un arī Kazakēvičs pats neaizies. Nekādā gadījumā. Un turpinās savu, iepriekš minēto, biedru iesākto tirgošanās lietu. Plīvurs ir nokritis un atklājis šo darboņu patiesās sejas un nodomus. Ceru, ka beidzot šis jautājums tiks atrisināts par labu futbolam un Latvijas futbols varēs uzelpot.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-05 11:18, pirms 6 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Kad viņš sāka ar "Jelgavu", bija ļoti perspetīvs treneris, līderis.
Bet izskatās, ka komforta zona viņam ir nospēlējusi par sliktu!
Pašās beigās jau arī Jelgavā nebija nekādu rezultātu un kvalitatīvas spēles. Un visi bija vainīgi, izņemot, viņu.Spēlētāji bija iesaukuši - fizkultūras skolotājs. Arī tur,beigās nezināja kā atbrīvoties no šī,t.s.trenera.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-05 12:24, pirms 6 gadiem
Negribētos visu novelt uz treneri,galu galā ja spelētāji ir ar tik lielu potenciālu,meistarību utt., izejat laukumā un vinējat... Pie visas Kazakēviča apšaubāmās trenera kvalitātes,nedomāju,ka viņš aicina čaļus spēlēt slikti...
Cits jautājums ir par sastāva izvēli,komandas sagatavošanu,noskaņošanu,
taktikas izvēli utt
Bet vakar speli izsķīra individuālā kļūda,kautgan uzvaru arī nebijām pelnījuši!

     [+] [-]

, 2018-06-05 17:42, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка