Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Krosbijs noliedz, ka būtu aizrādījis pretiniekam par smirdošu elpu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krosbijs noliedz, ka būtu aizrādījis pretiniekam par smirdošu elpu
P. K. Subens un Sidnijs Krosbijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa finālā abu komandu spēlētāji pretiniekus cenšas iespaidot ne tikai ar gūtajiem vārtiem vai iespaidīgiem spēka paņēmieniem, bet arī ar vārdiem.

Pagājušā gada čempione Pitsburgas "Penguins" Stenlija kausa finālu sāka ar divām uzvarām savā laukumā, taču Nešvilas "Predators" trešajā mačā ņēma virsroku ar 5:1. Emocijas sita augstu vilni, abām komandām kopā nopelnot 70 soda minūtes.

Laukuma saimnieku aizsargs P. K. Subens, kurš vēl pirms mača apsolīja, ka viņa komanda izcīnīs uzvaru un kurš Pitsburgā sakāvās ar Jevgeņiju Malkinu, pēcāk norādot, ka viņš ir spēlējis kopā ar krieviem un pazīst viņu lamuvārdus, šoreiz ķērās pie "Penguins" kapteiņa Sidnija Krosbija.

Subens pēc uzvaras sacīja, ka spēles beigās, kad abi hokejisti saķērušies, Krosbijs pieslidojis pie viņa un teicis, ka aizsargam smirdot elpa. "Nu nezinu gan. Pirms spēles lietoju Listerine [mutes skalojamais līdzeklis – aut.]. Tāpēc nezinu, par ko viņš runā," pauda Subens.

"Viņš to izdomāja. Es to neteicu," nākamajā dienā, taujāts par hokejistu sarunu, teica Krosbijs. "Viņam patīk atrasties uzmanības centrā un tādas lietas. Ja viņš grib izdomāt lietas, ko esmu teicis, ko es varu padarīt?"

Sērijas ceturtā spēle norisināsies naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2017-06-05 11:54, pirms 7 gadiem
Cirks.

  +3 [+] [-]

, 2017-06-05 14:37, pirms 7 gadiem
KARLSRUHE rakstīja: Cirks.
Listerine reklāma, un Subanam vēl viens miljons kabatā!

  +1 [+] [-]

, 2017-06-05 15:51, pirms 7 gadiem
ja mes diskutējam .... viss notiek

  +3 [+] [-]

, 2017-06-05 21:41, pirms 7 gadiem
Vienam autoram Subbans, Otram Subans, tagad Subens
valodniekucentrs.com

     [+] [-]

, 2017-06-05 23:59, pirms 7 gadiem
Ceru, ka tas nēģeris par šādiem izteicieniem Simulantu kārtīgi samasēs!