Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam divi punkti un pirmās zvaigznes gods, komandai pirmā uzvara sērijā

Agris Suveizda

Dzierkalam divi punkti un pirmās zvaigznes gods, komandai pirmā uzvara sērijā
Mārtiņš Dzierkals
Foto: http://orlandosolarbearshockey.com/

Vismaz par spēli sezonu paildzināja Orlando "Solar Bears", kas ECHL Kellija kausa izcīņas otrajā kārtā savā laukumā apspēlēja regulārās sezonas čempioni Floridas "Everblades" (5:3) un sērijā panāca 1-3.

Mārtiņš Dzierkals sestajā minūtē asistēja pirmo vārtu guvumā (1:0), bet komanda pēcāk atspēlējās no 1:2 un guva trīs vārtus pēc kārtas. 52. minūtē 4:2 panāca Dzierkals, gūdams savus pirmos vārtus izslēgšanas spēlēs. Lai arī vienam komandas biedram bija divi vārti, citam – trīs piespēles, viņu starp spēles trim labākajiem hokejistiem nebija, un pirmās zvaigznes gods tika tieši Dzierkalam.

Šodienas spēlē Dzierkalam arī četri metieni pa vārtiem un pozitīva lietderība +1, jo viņš atradās laukumā arī pirmajos ielaistajos vārtos. 21 gadu vecais latviešu uzbrucējs regulārajā sezonā 51 spēlē sakrāja 36 (15+21) punktus, bet izslēgšanas mačos viņam sešas spēles un trīs (1+2) punkti. Otrajā kārtā Dzierkals piedalījies visās četrās cīņās, bet pirmajā kārtā divus mačus izlaida.

Regulārajā sezonā Orlando "Solar Bears" ar 75 punktiem 72 mačos Dienvidu divīzijā ierindojās trešajā vietā, bet divīzijas uzvarētāja "Everblades" ar 112 punktiem bija arī visas regulārās sezonas čempione. Pirmajā kārtā Kellija kausā abas vienības uzvarēja četrās spēlēs. Otro kārtu ar trim pārliecinošām uzvarām bija sākusi "Everblades" (4:1, 5:1, 5:1).

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/stats/game-cen...

  +1 [+] [-]

, 2018-05-05 11:27, pirms 6 gadiem
Hm, Dzierkals ar varētu doties uz Pč, ja izkritīs komanda?! Nav dzirdēts, ka viņu gaida vai nē.

     [+] [-]

, 2018-05-05 11:51, pirms 6 gadiem
Banzai rakstīja: Hm, Dzierkals ar varētu doties uz Pč, ja izkritīs komanda?! Nav dzirdēts, ka viņu gaida vai nē.
Visas iespejas kad jā

     [+] [-]

, 2018-05-05 11:54, pirms 6 gadiem
Dzierkalu izlasē negaida, tīri fakta pēc, ka pērn junioru čempionāta laikā organizēja kodienu. Cik patiesi tas ir - nezinu, bet izlases kontekstā Dzierkala vārds neparādās, diemžēl arī ne LHF, ne Hārtlijs komentārus par Dzieri nav snieguši.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-05 11:59, pirms 6 gadiem
Daawux222 rakstīja: Dzierkalu izlasē negaida, tīri fakta pēc, ka pērn junioru čempionāta laikā organizēja kodienu. Cik patiesi tas ir - nezinu, bet izlases kontekstā Dzierkala vārds neparādās, diemžēl arī ne LHF, ne Hārtlijs komentārus par Dzieri nav snieguši.
Kodiens dažkārt ir svētīgs komandas saliedēšanai. Latvijas spēlētāju deficīta apstākļos būtu muļķīgi tāda sīkuma dēļ ignorēt talantīgu puiku.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-05 12:32, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Kodiens dažkārt ir svētīgs komandas saliedēšanai. Latvijas spēlētāju deficīta apstākļos būtu muļķīgi tāda sīkuma dēļ ignorēt talantīgu puiku.
Vinsh jau nav taads "Staars" lai kaut ko baigi gaidiitu. Vinam sliktaaka statistika kaa Rih.Bukartam un Jevpalovam savlaik shinii liigaa. Mees zinaam kas vini ir...

  +1 [+] [-]

, 2018-05-05 12:32, pirms 6 gadiem
Lai jau tiek pa priekšu AHL , tad var domāt par vecu grēku piedošanu un izlasi.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-05 14:56, pirms 6 gadiem
Jāņem ahl džekus izlasē! Khl dzeki galīgi nevelk!

  -1 [+] [-]

, 2018-05-05 16:22, pirms 6 gadiem
Вы вкуpcе чтo тeпepь что бы привeсти тeлo в пoрядок и подкачаться нe oбязатeльно хoдить в тpeнажopку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoтoрый нaкaчал тeлo дoмa с пoмощью спeциальногo поясa, я peшил попpобoвать и ужe чepез нeделю увидел рeзультат, а чeрез двe убpал пивной живoт и пpoявился прecc, подкaчaл pуки и cпину. Тeпеpь и жeна захотeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диeтах и ходить в cпоpт зал и цeнa вoпpоca копeeчнaяВoт cами пoчитайтe --- Блог Домашнего качка