Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Gabova "Korona" atņem svarīgus punktus "Jagiellonia" cīņā par Polijas titulu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gabova "Korona" atņem svarīgus punktus "Jagiellonia" cīņā par Polijas titulu
Eduards Višņakovs
Foto: ruchchorzow.com.pl

Šovakar Polijas Ekstraklases futbola turnīrā Eduarda Višņakova Hožuvas "Ruch" mājās nospēlēja 1:1 ar Ļubinas "Zaglebie". Tikmēr vakara vēlajā mačā Vladislava Gabova Kjeļces "Korona" mājās slēdza mierizlīgumu 1:1 ar turnīra līderiem - Bjalistokas "Jagiellonia".

Vakara pirmajā spēlē, "zaudētāju" grupas ietvaros, Hožuvas "Ruch" uzņēma Ļubinas "Zaglebie".

Par spīti "Ruch" pārsvaram sitienos vārtu rāmī (6:0), vārtus mājinieki nespēja gūt. Tas izdevās otrajā puslaikā, kad Lukašs Moneta panāca mājiniekiem 1:0. Tomēr "Ruch" prieki bija īsi, jo Jakubs Tošiks pēc 11 minūtēm atjaunoja līdzsvaru uz rezultāta tablo - 1:1. Šādi arī spēle noslēdzās.

Eduards Višņakovs palika uz mājinieku rezervistu soliņa.

Hožuvas "Ruch" ar 17 punktiem 32 spēlēs dala 4. - 7. vietu "zaudētāju" grupā un kopā ar Pāvela Šteinbora Gdiņas "Arka" ir bīstami tuvu izkrišanai no Polijas Ekstraklases (pārējām komandām spēle rezervē).

Līdzīgs scenārijs bija vērojams arī spēlē starp Kjeļces "Korona" un Bjalistokas "Jagiellonia", kurā rezultātu mājinieki atklāja tikai otrajā puslaikā - 1:0 47. minūtē "Korona" labā panāca Serhijs Piļipčuks, kurš gan piespēles brīdī acīmredzami atradās aizmugures stāvoklī. Tomēr jau pēc nepilnām divām minūtēm lietuvietis Arvīds Novikovs ar lielisku tālšāvienu panāca 1:1.

Vladislavs Gabovs spēlei pieteikts netika.

Kjeļces "Korona" ar 21 punktu 32 spēlēs ieņem astoto vietu "uzvarētāju" grupā, uz Eirokausiem vairs nepretendējot. Turnīra galvgalī joprojām atrodas Igaunijas izlases snaipera Konstantīna Vasiļjeva Bjalistokas "Jagiellonia", kas par trīs punktiem apsteidz Poznaņas "Lech", bet par četriem - pēdējos gados Polijā dominējušo Varšavas "Legia" (abām pēdējām gan spēle rezervē).

Leģionāru šīs sezonas statistika (laukuma spēlētāji)

SpēlētājsKomandaSVRPMin
Eduards VišņakovsRuch1201419
Vladislavs GabovsKorona17001143

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa.org

     [+] [-]

, 2017-05-06 11:30, pirms 7 gadiem
Ja nu kas, tad virsraksts ir pilnīgi nepareizs. E.Višņakova "Ruch" spēlēja pret "Zaglebie", savukārt V. Gabova "Korona" spēlēja pret negaidīti pirmajā vietā esošo "Jagiellonija". Kārtējā SC haltūra.

     [+] [-]

, 2017-05-06 14:05, pirms 7 gadiem
Gabovs spēlei netika pieteikts, bet Višņakovs palika uz rezervistu soliņa. Par ko ir raksts?