Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2410, Did:0, useCase: 3

G.Kopitars: "Ugarova vārti mūs šokēja"

G.Kopitars: "Ugarova vārti mūs šokēja"
Gašpers Kopitars (nr.13) cīņā ar Baltkrievijas izlases uzbrucēju Aleksandru Kitarovu

Pēc šodienas agrajām pasaules hokeja čempionāta spēlēm starp Franciju un Austriju, kā arī Baltkrieviju un Slovēniju komentārus snieguši visu komandu pārstāvji.

Pēc Francijas izlases uzvaru pār Austriju ar 3:1 uzbrucējs Tims Bozons (Francija) īsi komentēja, ka tieši šīs spēles viņiem ir jāuzvar šajā čempionātā, tā kā Austrijas pieveikšana ir labs pirmais solis. Viens no Austrijas izlases līderiem Tomass Vaneks tikmēr vairāk izklāstīja zaudējuma iemeslus: "Francija šodien labi spēlēja aizsardzībā. Viņi ātri guva divus vārtus, un mēs vienkārši nebijām pietiekami labi, lai zaudēto atgūtu. Viņi izmantoja savas iespējas, bet mēs ne."

Savukārt Baltkrievija, pateicoties Alekseja Ugarova vārtiem nepilnas piecas minūtes līdz trešā perioda beigām, ar 4:3 pieveica Slovēnijas valstsvienību. Baltkrievu kapteinis Konstantīns Koļcovs norādīja, ka šī bija pavisam cita spēle kā ar Čehiju. "Mēs ļoti gribējām uzvarēt šo maču, lai pretinieki bija prasmīgi, un spēle – sarežģīta." Par Ugarova gūtajiem vārtiem uzbrucējs izteicās: "Šie bija ārkārtīgi svarīgi vārti, jo slovēņi tikko bija panākuši izlīdzinājumu."

Slovēņu uzbrucējs Gašpers Kopitars, kurš šodien asistēja pirmo vārtu guvumā, zaudējumu uztvēra filosofiski: "Šodien mūsu spēle bija labāka kā vakar, tomēr joprojām nepietiekami. Mums bija daudz iespēju trešajā periodā, tomēr nevari uzvarēt, ja negūsti vārtus. Pie tam tie uzvaras vārti mūs pamatīgi šokēja."

Francija un Baltkrievija savas nākamās spēles aizvadīs jau rīt – francūži spēlēs pret mājiniekiem somiem, bet Baltkrievija sacentīsies ar otriem turnīra saimniekiem zviedriem. Austrijas izlases nākamā spēle būs 7.maijā pret Latviju, bet slovēņi savu pirmo uzvaru centīsies izcīnīt otrdien, kad sacentīsies ar Dānijas izlasi.

Izmantotais avots:
Start

     [+] [-]

, 2013-05-05 19:31, pirms 11 gadiem
kur tad, interesanti, var redzēt to vārtu guvumu...
iihf?

     [+] [-]

, 2013-05-05 19:36, pirms 11 gadiem
nu vot Belarus - Slovenia 4-3 - YouTube
baigais malacis tas Ugarovs