Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Sabule IBU kausā vēlreiz ārpus piecdesmitnieka

Andrejs Siliņš

Sabule IBU kausā vēlreiz ārpus piecdesmitnieka
Kirils Matjuhins. Foto: Latvijas Biatlona federācija

Otro dienu pēc kārtas IBU kausa posmā Baltkrievijā latviešu biatlonistiem sprinta sacensībās neizdevās iekļūt starp labākajiem piecdesmit dalībniekiem - dāmu konkurencē Annija Sabule ieņēma 54. pozīciju, bet starp vīriem Kirils Matjuhins bija . vietā.

Vakar Sabule un Matjuhins ieņēma attiecīgi 58. un 53. vietu, bet šodien Baltkrievijā sportisti atkal sacentās sprinta disciplīnās. Dāmām 7,5 kilometrus garajā distancē Sabule ar vienu kļūdu (otrajā šaušanā) ieņēma 54. vietu 60 startējušo sportistu vidū, no uzvarētājs Ingelas Andešones atpaliekot četras minūtes un 40,4 sekundes.

Vīru konkurencē vienīgais Latvijas pārstāvis arī šodien bija Matjuhins, kurš desmit kilometrus garo distanci ar piecām kļūdām šaušanās veica vairāk nekā piecas minūtes vēlāk par uzvarētāju Sivertu Gutormu Bakenu no Norvēģijas. 18 gadus vecais Matjuhins ierindojās 60. pozīcijā 73 startējušo sportistu vidū.

Rītdien Minskā posms noslēgsies ar masu startiem gan dāmām, gan kungiem.

     [+] [-]

, 2020-03-05 14:15, pirms 4 gadiem
Šodien it kā sāksies PK posms Nove Mesto, bet SC raksta par to nav...

     [+] [-]

, 2020-03-05 15:23, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Šodien it kā sāksies PK posms Nove Mesto, bet SC raksta par to nav...
Kāds PK?! Porziņģis noplosījies vienā no savām apmēram 60-70 spēlēm sezonā!