Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lavārs Bols: "Lamelo vislabāk iederētos Ņujorkas "Knicks""

Andrejs Siliņš

Lavārs Bols: "Lamelo vislabāk iederētos Ņujorkas "Knicks""
Lamelo Bols. Foto: hawks.com.au

Bijušais amerikāņu futbolists, fitnesa treneris un biznesmenis Lavārs Bols pavēstījis, ka viņa jaunākais dēls Lamelo Bols, kurš piedalīsies šī gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā, vislabāk iederētos Ņujorkas "Knicks" komandā.

"Labākā vieta Lamelo, manuprāt, būtu Ņujorkas "Knicks"... Pienācis laiks, ka ar viņiem notiek arī kaut kas labs," "FOC Sports" raidījumā "Undisputed" sacīja Lavārs Bols. Pirms 2017. gada drafta Lavārs jau ļoti laicīgi sāka celt sava vecākā dēla Lonzo akcijas sabiedrībā un arī NBA klubu skautu un ģenerālmenedžeru pierakstu blociņos.

Lavārs savu panāca - pirms drafta viņš kā Kalifornijas iedzīvotājs darīja visu iespējamo, lai Losandželosas "Lakers" savu otrās kārts izvēli iztērētu tieši Lonzo aizrunāšanai, tā brīža "Lakers" prezidents Maģiskais Džonsons uz šī āķa uzķērās, un Lonzo nonāca tieši "Lakers". Tiesa, nu jau Lonzo atstājis "Lakers", jo klubs, kurā, starp citu, Džonsons vairs amatus neieņem, aizmainīja basketbolistu uz Ņūorleānas "Pelicans".

Savu vidējo dēlu Liandželo tēvs tā arī nespēja iekārtot nevienā NBA klubā, un Liandželo šobrīd profesionāli basketbolu vairs nespēlē. Savukārt talantīgākais no trim brāļiem Lamelo turpina ceļu pretī sapnim - spēlēšanai NBA un pēc pussezonas Austrālijā tiek uzskatīts par vienu no favorītiem šī gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā. Šoreiz Lavārs neizceļas ar tik lielu bravūru kā Lonzo gadījumā (paziņoja, ka Lonzo ir labāks par Stefu Kariju, ka Lonzo aizvedīs "Lakers" līdz titulam un tml.), taču atkal savu mērķi nostādījis uz vienu no NBA lielajiem tirgiem - Ņujorku un konkrēti līgas vērtīgāko klubu "Knicks".

Lavāra apģērbu un apavu kompānija "Big Baller Brand", kas tika dibināta pirms 2017. gada drafta un iepazīstināja sevi ar Lonzo veltītu cenas ziņā ekskluzīvu (ap 500 dolāriem), taču visai zemas kvalitātes apavu modeli, iekūlās nepatikšanās un pārstāja savu eksistenci, bet Lavārs šī iemesla dēļ sabojāja attiecības ar Lonzo, kuram radās aizdomas par krāpšanu uzņēmumā. Tagad dibināts jauns uzņēmums, kas nesen izlaida Lavāra vairs nespēlējošā dēla Liandželo vārdā nosauktu apavu modeli un apģērbu līniju. Pat ja Lamelo vārds netiks saistīts ar produkciju, saprotams, ka zīmolam ļoti noderētu Lamelo nonākšana tik milzīgā tirgū kā Ņujorka.

Lamelo Bols profesionālajā basketbolā debitēja jau 16 gadu vecumā, uzspēlējot Lietuvas čempionātā "Prienai" rindās, pēc tam kopā ar Liandželo un citiem gados jauniem spēlētājiem devās tūrē pa visu pasauli, aizvadot pārbaudes mačus (tostarp Liepājā), bet šajā sezonā spēlēja Austrālijā. 18 gadus vecais jaunietis sevi apliecināja kā loti meistarīgu basketbolistu, 12 spēlēs vidēji gūstot 17 punktus, izcīnot 7,4 bumbas un atdodot 6,8 piespēles. Lamelo tika nosaukts par sezonas labāko debitantu.

Šī gada NBA drafta prognožu lapās Lamelo pārsvarā tiek atvēlēta vieta pirmajā pieciniekā. Drafta izloze, kurā noskaidrosies tas, kādā secībā klubi izvēlēsies jaunos spēlētājus, paredzēta izslēgšanas spēļu laikā maijā.

"Knicks" pēdējo gadu laikā kļuvusi par vienu no vissliktāk vadītajām organizācijām NBA, kas atspoguļojas arī sportiskajos rezultātos. Tikmēr izcilā atrašanās vieta ļauj jau daudzus gadus pēc kārtas saglabāt līgas vērtīgākā kluba statusu. Šogad "Knicks" vērtību "Forbes" novērtēja 4,6 miljardu dolāru apmērā (ap 4,1 miljardu eiro).

     [+] [-]

, 2020-03-05 13:49, pirms 4 gadiem
Nu vsp Liandželo taisās parakstīt līgumu ar G līgas komandu. Taka vēl nav beidzis spēlēt..

     [+] [-]

, 2020-03-05 14:36, pirms 4 gadiem
tāpēc ka ir tādi pati miskaste kā Knicks, tāpēc iederētos !

     [+] [-]

, 2020-03-05 15:14, pirms 4 gadiem
Vienā lielajā tirgū izgāzās, tagad nākamo mēģinās iekarot..

  +3 [+] [-]

, 2020-03-05 15:48, pirms 4 gadiem
Tur pašam LaVāram varētu būt labākā vieta. Kopā ar Dolanu vārētu labi kopā lietas bīdīt, diviem garā vājiem varētu labi saskanēt.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-05 15:52, pirms 4 gadiem
Fāteris ir nedaudz ķerts, bet dēli jau nav vainīgi. Nezinu, kā ar Lamelo, bet Lonzo, piemēram, spēlē pieklājīgi un 3 gadu laikā pamatīgi pielicis. Vismaz Pelikānos vakar bija labi pamanāms

  +3 [+] [-]

, 2020-03-05 15:55, pirms 4 gadiem
Šis auns atkal medijos un NBA šovos parādījies, laikam nauda aptrūkās. Atkal varēs dzirdēt murgus no viņa

  +2 [+] [-]

, 2020-03-05 16:10, pirms 4 gadiem
Kas tad sunim asti cels ja ne pats... godīgi sakot tāds Bols neko nenozīmē, niecība kas grib uztaisīties par nezin ko... nu, knicks tādam arī būtu īstā vieta, miskastnieku tīms kā arī pats

  +1 [+] [-]

, 2020-03-05 16:13, pirms 4 gadiem
jā, sūds sūdā nenogrimtu!

     [+] [-]

, 2020-03-05 16:42, pirms 4 gadiem
retais rakstīja: Nu vsp Liandželo taisās parakstīt līgumu ar G līgas komandu. Taka vēl nav beidzis spēlēt..
Viņš jau nebija beidzis spēlēt.Viņam bija operācija kājai sezonas sākuma,vai tieši pirms tās.

     [+] [-]

, 2020-03-05 17:04, pirms 4 gadiem
Tikmēr Detroitas Pistons sastāvam pievienos no veiveriem pieejamo Jordan McRae, jo DEN viņš vairs nebija vajadzīgs. DEN McRae vietu aizvietos ar Troy Daniels, kuru savukārt atlaida LAL, kuriem gan jau vajag vietu sastāvā priekš Diona Veitersa (vai JR?).

     [+] [-]

, 2020-03-05 17:13, pirms 4 gadiem
ir jābūt klīniski stulbam, lai gribētu pievienoties Ņujorkas knicks renstelei. Lai Bols juniors pamatīgi pārdomā, vai tētuks šo "spožo" ideju piespēlēja skaidrā būdams, vai arī kaut ko reibinošu salietojies.

     [+] [-]

, 2020-03-05 17:27, pirms 4 gadiem
nu jau nu jau....vai tad viņam nebija jāspēlē Lakers? Tā jau mēļoja pirmstam, ka LaMelo būs nākamā Lakers seja... Ak Dievs, es vairs nevaru Tas ir rēcīgi, ka vēl pasaka, ka iederētos viss**īgākajā komandā.

     [+] [-]

, 2020-03-05 17:45, pirms 4 gadiem
lacis67 rakstīja: Kas tad sunim asti cels ja ne pats... godīgi sakot tāds Bols neko nenozīmē, niecība kas grib uztaisīties par nezin ko... nu, knicks tādam arī būtu īstā vieta, miskastnieku tīms kā arī pats
Tu par faateri to? Jo LaMelo noteikti nav miskaste.