Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pukinsks: "Esam lūguši UEFA pievērst uzmanību aizdomīgajai spēlei"

Andrejs Siliņš

Pukinsks: "Esam lūguši UEFA pievērst uzmanību aizdomīgajai spēlei"
Kaspars Gorkšs un Edgars Pukinsks. Foto: Vladislavs Proškins, f64

Ir svarīgi iegūt visus faktus, ja tiešām Latvijas futbola kluba "Ventspils" un Norvēģijas vienības "Jerve" pārbaudes spēles rezultāts tika nelikumīgi ietekmēts, sarunā ar aģentūru LETA teica Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.

Informāciju, ka UEFA sākusi izmeklēt šo spēli, apstiprināja arī Norvēģijas Futbola asociācija, turklāt to nenoliedz arī LFF.

"Pēdējā laikā daudz runājam par tīru spēli, kur ietilpst arī cīņa pret nelikumīgu rezultātu ietekmēšanu. Esam saņēmuši signālus baumu līmenī, vairāk gan no publiskās telpas, ka pieminētajā spēlē notikusi manipulācija ar rezultātu. Ņemot vērā, ka šis mačs nav bijis mūsu kompetencē, viss, ko esam darījuši, ir lūguši UEFA šai spēlei pievērst uzmanību un pēcāk sniegt mums informāciju, vai tiešām ir bijusi manipulācija ar rezultātu," skaidroja Pukinsks.

LFF ģenerālsekretārs atklāja, ka viņš noskatījies šī mača pēdējās desmit minūtes, tomēr pilna iespaida iegūšanai esot jānoskatās visa spēle, turklāt viņš neesot eksperts, lai šādos jautājumos izdarītu secinājumus.

"Šobrīd cilvēkiem, kuri vēroja šo spēli, vienkārši ir aizdomas. Uz aizdomu pamata sankcijas nevar tikt piemērotas. Ir svarīgi iegūt visus faktus, ja patiešām šīs spēles rezultāts tika iegūts nelikumīgi. Ja tiešām kāda vaina tiks pierādīta, vairs nebūs būtiski, kādā līmenī mačs tika aizvadīts, jo sekos sankcijas," uzsvēra Pukinsks.

Pukinsks arī sacīja, ka LFF piemēros sankcijas jebkuram Latvijas klubam, ja pierādīsies, ka tas bijis iesaistīts maču sarunāšanā.

Izmantotie resursi:
LETA

  -4 [+] [-]

, 2019-03-05 14:32, pirms 5 gadiem
Šogad virslīgu laikam neskatīšos,jo katrā komandā pa īpašiem cilvēkiem kuri zinās jau rezultātu pirms spēles..vnk pakaast laiku skatoties šo cirku nav jēgas..!

GG MU!

     [+] [-]

, 2019-03-05 15:03, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Šogad virslīgu laikam neskatīšos,jo katrā komandā pa īpašiem cilvēkiem kuri zinās jau rezultātu pirms spēles..vnk pakaast laiku skatoties šo cirku nav jēgas..!

GG MU!
Nosauc tad, kuri ir tie īpašie cilvēki, piemēram, Mettā, Jelgavā, Liepājā!

  +2 [+] [-]

, 2019-03-05 16:17, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Nosauc tad, kuri ir tie īpašie cilvēki, piemēram, Mettā, Jelgavā, Liepājā!
Mettā Riherts un Mihelsons. Pat ja toto nespēlēs, gan pirms kariņa starp Ļašenko un Gorkšu ir vairākas reizes apliecinājuši, ka ar prātu diez ko nedraudzējas.

     [+] [-]

, 2019-03-05 16:44, pirms 5 gadiem
Jebkurā gadījumā, ja kādam no LV klubiem ir pierādīta saistiba ar spēļu rezultātu ietekmēšanu, tas ir jādiskvalificē uz mūžu no jebkāda veida sacensībam, turnīriem utt., kā arī ar visiem iesaistītajiem personāžiem jādara tas pats!
Nesaprotu kā spēlētāji, treneri utt. joprojām riskē ar savām karjerām sūda totalizātoru dēļ.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-05 16:53, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Jebkurā gadījumā, ja kādam no LV klubiem ir pierādīta saistiba ar spēļu rezultātu ietekmēšanu, tas ir jādiskvalificē uz mūžu no jebkāda veida sacensībam, turnīriem utt., kā arī ar visiem iesaistītajiem personāžiem jādara tas pats!
Nesaprotu kā spēlētāji, treneri utt. joprojām riskē ar savām karjerām sūda totalizātoru dēļ.
Viņu karjerās toto ir ne mazāk par 50%, tāds ir viņu darbs.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-05 17:21, pirms 5 gadiem
Pīters Kvils , 16:17, pirms stundas , ignorēt , atbildēt
Dainis1998 rakstīja: Nosauc tad, kuri ir tie īpašie cilvēki, piemēram, Mettā, Jelgavā, Liepājā!
Mettā Riherts un Mihelsons. Pat ja toto nespēlēs, gan pirms kariņa starp Ļašenko un Gorkšu ir vairākas reizes apliecinājuši, ka ar prātu diez ko nedraudzējas

Kā Tu zinu ,ka Rihters ar Mihelzonu nespēlē toto?