Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par NHL nedēļas spožāko zvaigzni atzīts "Avalanche" uzbrucējs Makinons

Krišs Upenieks

Par NHL nedēļas spožāko zvaigzni atzīts "Avalanche" uzbrucējs Makinons
Neitans Makinons
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

LETA--NHL. Kolorādo "Avalanche" uzbrucējs Neitans Makinons atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, kamēr otrās zvaigznes gods ticis Patrikam Lainem no Vinipegas "Jets", bet par trešo labāko atzīts Aleksandrs Barkovs no Floridas "Panthers", vēsta turnīra rīkotāji.

Zīmīgi, ka 19 gadus vecais Laine un trīs gadus vecākais Barkovs savas hokejistu gaitas sākuši Somijas pilsētā Tamperē.

Makinons aizvadītajā nedēļā četrās spēlēs guva piecus vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles, kamēr "Avalanche" svinēja trīs uzvaras. Nedēļas ievadā viņš guva divus vārtus un veica rezultatīvu piespēli, "Avalanche" ar 3:1 pārspējot Vankūveras "Canucks", bet turpinājumā kanādietis atzīmējās ar vienu precīzu metienu un piespēli Kolorādo vienības uzvarā 5:2 pār Kalgari "Flames". Nākamajā duelī Makinons guva divus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles, otro reizi karjerā vienā spēlē tikdams pie pieciem punktiem, kamēr "Avalanche" ar 7:1 sagrāva Minesotas "Wild". Nedēļas noslēdzošajā mačā Makinons asistēja vienā vārtu guvumā, viņa pārstāvētajai komandai ar 3:4 pagarinājumā zaudējot Nešvilas "Predators".

Pašlaik 22 gadus vecais Makinons šosezon 57 spēlēs guvis 31 vārtus un veicis 46 rezultatīvas piespēles, ar 1,35 punktiem mačā būdams līgas līderis. Februāra vidū viņš atgriezās no savainojuma, astoņās cīņās iekrādams septiņus vārtus un deviņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt talantīgais somu uzbrucējs Laine aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs guva četrus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles, "Jets" komandai svinot divas uzvaras. Nedēļas ievadā soms atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, taču "Jets" ar 5:6 piekāpās "Predators" hokejistiem. Nākamajā duelī Laine iemeta divus vārtus, kaldinādams uzvaru 4:3 pār Detroitas "Red Wings", bet nedēļas noslēdzošajā mačā viņš guva vēl divus vārtus un rezultatīvi asistēja, kamēr Vinipegas vienība ar 3:2 apspēlēja Karolīnas "Hurricanes".

Laine šosezon 65 spēlēs guvis 35 vārtus un veicis 23 rezultatīvas piespēles. Somu uzbrucējs, kuram šī ir otrā sezona NHL, planētas spēcīgākajā līgā 138 mačos guvis 71 vārtus.

Tikmēr Barkovs aizvadītajā nedēļā četrās spēlēs guva piecus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli, kamēr "Panthers" savu uzvaru sēriju pagarināja līdz sešiem mačiem. Nedēļas sākumā soms atzīmējās ar vārtu guvumu, kamēr Floridas vienība ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Toronto "Maple Leafs", bet nākamajā duelī viņš savā rēķinā ierakstīja divus precīzus metienus, "panterām" ar 3:2 pārspējot Ņūdžersijas "Devils". Turpinājumā Barkovs guva vārtus pret latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres", palīdzēdams savai komandai uzvarēt ar 4:1, bet nedēļas noslēdzošajā mačā somam bija gūti vārti un rezultatīva piespēle, Floridas hokejistiem ar tādu pašu rezultātu apspēlējot Filadelfijas "Flyers".

Barkovs šajā sezonā 62 spēlēs guvis 25 vārtus un veicis 39 rezultatīvas piespēles, būdams NHL 19.rezultatīvākais spēlētājs. Pēdējās sešās spēlēs Barkova rēķinā ir pieci vārti un piecas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-03-06 00:34, pirms 6 gadiem
Ja Colorado tiek playoffos, tad, manuprāt, nopietnākais Hārta trofeja kandidāts

     [+] [-]

, 2018-03-06 00:59, pirms 6 gadiem
Платить за электричество в 2 разa меньше не нарушая закон реально! Советую абсолютно каждому ознакомиться с этой статьей - https://tiny.ee/savemoney элеkтpиka с более чем 30-летним стажeм! Это действительно легально, советую всем, кто не хочет переплачивать!