Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rembiss uzņemas vainu par "Knicks" zaudējumu, Porziņģis sarūgtināts

Rolands Eliņš

Rembiss uzņemas vainu par "Knicks" zaudējumu, Porziņģis sarūgtināts
Kristaps Porziņģis un Kurts Rembiss
Foto: AP/Scanpix

Pēc Ņujorkas „Knicks” kārtējā sāpīgā zaudējuma, šoreiz pret „Celtics” (104:105), pagaidu galvenais treneris Kurts Rembiss uzņēmās atbildību par neveiksmi un paskaidroja Kristapam Porziņģim piešķirto spēles laiku. Savukārt pats Porziņģis bija vīlies, ka nācies zaudēt arī tādā spēlē, kurā "Knicks" parādījusi sekmīgu sniegumu.

„Mēs zaudējām savaldīšanos un nespējām savākties,” sarūgtināts pēcspēles intervijā izteicās Kurts Rembiss, kurš pie „Knicks” stūres deviņās spēlēs piedzīvojis septiņus zaudējumus. „Tam bija ļoti liela nozīme – atdot pretiniekiem vieglas bumbas un ļaut izvērsties viņiem ātrajos uzbrukumos. Mēs paši nedevām sev iespēju uzvarēt ar pozicionālu aizsardzību.”

Par spīti visam, „Knicks” bija iespēja pēdējā uzbrukumā izraut uzvaru un arī laika netrūka, taču „Celtics” trīs sekundes pirms beigām izmantoja savu pēdējo piezīmi pirms normas pārsniegšanas un „Knicks” izspēle no auta panākumus nenesa.

„Es nespēju viņus tobrīd saorganizēt,” vainu atzina Rembiss. „Radās liels sajukums. Tā ir mana atbildība, ka pietrūka minūtes pārtraukumu. Jūtos slikti komandas priekšā, jo puiši daudzas lietas paveica ļoti labi.”

Rembiss izteicās, ka centies nodot rīkojumus komandai laukumā par pēdējo izspēli, taču tas neizdevās līdz galam: „Vai jūs paši tobrīd laukumā kaut ko varējāt dzirdēt? Situācija bija ļoti grūta, taču tas nemazina manu atbildību. Tā ir mana vaina. Jābūt labāk sagatavotam situācijām, kad mums nav pārtraukuma iespējas, jābūt rezerves variantam ar vizuāliem signāliem, žestiem.”

Rembiss šonakt Kristapam Porziņģim deva 20 minūtes spēles laika, kas pamatsastāva spēlētājam, turklāt 15 punktus guvušam spēlētājam, ir visai mazs laiks. „Knicks” treneris to skaidroja ar Porziņģa trūkumiem, spēlējot piektā numura pozīcijā, līdz ar to Rembiss dod priekšroku viņu izmantot pagaidām tikai kā spēka uzbrucēju. Rembiss arī atzīmēja spēli aizsardzībā, norādot, ka veiksmīgi nospēlējuši Porziņģa konkurenti uz vietu sastāvā Kails O`Kvins un Robins Lopess, kamēr Porziņģis, pēc Rembisa domām, noguruma un smagās sezonas dēļ aizsardzībā nedaudz zaudējis ātrumu.

„Paskatieties, cik daudz spēles debitanti aizvada koledžā, cik Eiropā un cik daudz sanāk ceļot NBA!” sacīja Rembiss. „Tas ir normāls process, kurā tiek izveidota NBA līmeņa izturība. Tā grūti nāk visiem jaunajiem spēlētājiem. Porziņģis vēl ir jauns, ir lietas, ko viņš prot izmantot savā labā, taču netrūkst lietu, ko citi izmanto pret viņu.”

Par spēles izskaņu, kurā pats gan piedalījās minimāli, sarūgtināts bija arī Porziņģis: „Aizvadījām tādu spēli, kādu no mums sagaida un kādu mums vajag rādīt. Vienkārši nedaudz pietrūka beigās, un tāpēc arī tagad nepatīkama sajūta.”

„Nekad jau neesi priecīgs par to, ka jāatrodas uz rezervistu soliņa,” sacīja Porziņģis. „Tobrīd vienīgais veids, kā varu palīdzēt partneriem, ir uzmundrinot viņus. Un jā, to tad arī centos darīt, kamēr biju rezervē.” Porziņģis pēcspēles intervijā ar ASV medijiem neizplūda detaļās, taču norādīja, ka spēles sākums gan viņam, gan komandai sanācis tīri veiksmīgs, turklāt izdevies ierobežot „Celtics” ātros uzbrukumus.

Savukārt Karmelo Entonijs, kurš netrāpīja izšķirošo metienu, saņēmis nelielu Rembisa kritiku par to, ka necentās izprovocēt pretiniekus uz noteikumu pārkāpumu metiena brīdī. Tas būtu devis „Knicks” divus vai trīs soda metienus un lieliskas izredzes uz uzvaru. „Vēlējos uzņemties pēdējo metienu,” sacīja Karmelo. „Taču zināju arī, ka viņiem vēl ir viena piezīme rezervē.”

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo
New York Post

1 2 39 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2016-03-05 12:03, pirms 8 gadiem
Rembis vispār nav nekāds treners, viņam reāli nav nekāda nojausma kā izmantot KP
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-05 12:09, pirms 8 gadiem
HMB-4eva rakstīja: He he, joprojaam dropee???
Nu ja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-03-05 12:14, pirms 8 gadiem
HMB-4eva rakstīja: Labdien! Tev tiek izteikts brīdinājums uz 7 dienām, jo neesi ievērojis mūsu portāla noteikumus. Brīdinājuma iemesls: Spams
Atkārtota brīdinājuma gadījumā lietotāja vārds var tikt bloķēts.
Neskaidrību un iebildumu gadījumā vari sazināties pa e–pastu sportacentrs@sportacentrs.com.


KAADS IR IEMESLS??????
Ja bano vai liek bridinajumus tad vienmeer ir iemesls tam, iznemot mani
Tur taču rakstīts-spams

  +2 [+] [-]

, 2016-03-05 12:20, pirms 8 gadiem
Interesanti ka Rembo nav pamanījis ka lielākā daļa metienu pāri KP rokām ir neprecīzi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-05 12:21, pirms 8 gadiem
Sāk rasties sajūta ka treneris dara visu lai zaudētu, laikam grib nogrābt kādu picku drafta, treneris tāds švaks, nav zaudējis nevainību vēl laikam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-03-05 12:25, pirms 8 gadiem
HMB-4eva rakstīja: Kuraa komentaraa atskiribaa no vagona,zutela un arhiiva man ir spams bet viniem nee???
Vot, ar šo jautājumu jagriežas sc. Subjektīva lieta spams, takā par šādām lietām, manā skatījumā, nepienākas ne ! , ne ari bans.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-05 12:33, pirms 8 gadiem
lacis33110 rakstīja: Sāk rasties sajūta ka treneris dara visu lai zaudētu, laikam grib nogrābt kādu picku drafta, treneris tāds švaks, nav zaudējis nevainību vēl laikam.
Tak cik var teikt, ka viņiem nav drafta piku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  -3 [+] [-]

, 2016-03-05 12:34, pirms 8 gadiem
Zutis esot Źupeizdas kungs, tāka vińam bans nedraud
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2016-03-05 12:35, pirms 8 gadiem
Rodas jautajums vai Rambis vispar pats redzeja speli!Porzingis aizsardziba zaudejis atrumu? Ko tad bl Calderon ar 38:22 darija laukum skraidot 5m nopakal Thomasam. Rambja speles plans vakar bij - visi kam spele vedas, sedet!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-05 12:47, pirms 8 gadiem
Cik tur bija 2-22 Antona statistika metienos pedejas 10 speles sekundes

  +1 [+] [-]

, 2016-03-05 12:56, pirms 8 gadiem
Rodas sajūta EXPERT kungs ka jūs šeit kā mazs puika esat čatošanas pēc.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-05 12:59, pirms 8 gadiem
fytefan rakstīja: Rodas jautajums vai Rambis vispar pats redzeja speli!Porzingis aizsardziba zaudejis atrumu? Ko tad bl Calderon ar 38:22 darija laukum skraidot 5m nopakal Thomasam. Rambja speles plans vakar bij - visi kam spele vedas, sedet!!!
Nu jā... tas ar Kalderonu vienā epizodē bija labs, ka pats palaida garām un pēc tam uz garajiem lamājās, ko tie nesedz Tomasu

  -1 [+] [-]

, 2016-03-05 13:04, pirms 8 gadiem
bobbysixkiller rakstīja: Rodas sajūta EXPERT kungs ka jūs šeit kā mazs puika esat čatošanas pēc.
Tak dzīvē draugi nav, tad jāmeklē virtuālajā pasaulē visādi nezināmie ar kuriem pačatot un pamurgot.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-05 13:04, pirms 8 gadiem
bobbysixkiller rakstīja: Rodas sajūta EXPERT kungs ka jūs šeit kā mazs puika esat čatošanas pēc.
kāds viņš eksperts? katru nakti raksta cik izdzēris,ko dzer un ko dzers pēc 8.00
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-05 13:26, pirms 8 gadiem
Interesanti cik nba limena jaunos Rambis ir izaudzinajis ka tik labi parzin sadas nianses? Tiri norala speli. Kp nebutu nospelejis sliktak par Tomasu kuram 30 min in 2 pts....

  +3 [+] [-]

, 2016-03-05 13:41, pirms 8 gadiem
HMB-4eva rakstīja: Par to nevainiibu... ne tikai vinsh
Mazais paviān, izskatās ka viss ko tu šeit dari ir lecies un raksti lietas kas nevienam neinteresē. Ļauj pieaugušajiem kuri kaut ko saprot diskutēt, bet pats ej labāk uz skolu nevis sēdi visu dienu SC un meklē kur savus debīlos komentārus rakstīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-05 13:54, pirms 8 gadiem
Ty Lawson paraksta līgumu ar indiana pacers... atkal knicks nemāk piesaistīt kaut cik normālu saspēlnieku (šogad lawson ne īpaši labi spēlēja, bet tas tādeļ ka viņš bija komandā ar ball hog vārdā hardens...bet par kalderonu točna labāks viņš ir...)

  -3 [+] [-]

, 2016-03-05 13:54, pirms 8 gadiem
Bet vispār kāds vakar rakstija, ka KP bus 14pts un knicks zaudēs un visi teica ,la troļļo. Skatos šodien status gandrīz mats mātā. Kuri tad ir troļļi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-05 14:19, pirms 8 gadiem
bembis nevelk. jāsāk domāt par nākamo sezonu. vairāk jāspēlē jauniešiem.

  +3 [+] [-]

, 2016-03-05 14:58, pirms 8 gadiem
Banu kings rakstīja: Tur taču rakstīts-spams
Viņš jau nezin ko nozīmē vārds SPAMS

  +2 [+] [-]

, 2016-03-05 16:12, pirms 8 gadiem
Rembis palīdz Porziņģim nebūt starp ROY kandidātiem...
1 2 39 komentāri