Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksiks atgriežas Valensijas sastāvā ACB līgā

Kuksiks atgriežas Valensijas sastāvā ACB līgā
Rihards Kuksiks
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Patīkamas ziņas pienākušas no Spānijas ACB līgas, kur "Valencia Basket" kluba sastāvā uz gaidāmo spēļu kārtu atgriezies Latvijas basketbolists Rihards Kuksiks. Valensijas komandai otrdien izbraukuma mačs pret šosezon labi spēlējošo "Lucentum Alicante".

Rihards Kuksiks otrdien būs Valensijas komandas galvenā trenera Veļimira Perasoviča rīcībā ACB līgas izbraukuma spēlē Alikantē. Iepriekšējās divas spēles vietējā līgā Kuksiks ārzemnieku limita dēļ bija spiests noraudzīties no malas, bet uz maču pret "Lucentum Alicante" izkonkurējis austrāliešu uzbrucēju Bredu Ņūliju. Aizvadītajā nedēļā Valensija ļoti spraigā spēlē mājas spēlē piekāpās "Caja Laboral" (63:68), kurā neveiksmīgu sniegumu nodemonstrēja tieši Ņūlijs (divarpus minūšu laikā, ko viņš bija laukumā, komanda to zaudēja ar astoņiem punktiem).

Savukārt Kuksiks esot labi pastrādājis treniņos, kā arī labi izmantoja iespēju pierādīt sevi pagājušās nedēļas ULEB Eiropas kausa spēlē Latvijā pret Rīgas VEF, gūstot astoņus punktus. "Valencia Basket" treneris nolēmis atalgot latviešu uzbrucēju, atkal iekļaujot viņu sastāvā uz gaidāmo spēli pret "Lucentum Alicante", kas notiks otrdien. Pretinieks pašreiz atrodas 5. vietā (13-9), kamēr Valensija pagaidām ir 11. vietā (11-11). Interesanti, ka Alikantes komandai ierindā būs arī latviešu izcelsmes aizsargs Endijs Rautins.

Šonedēļ nenotiek Eirokausu spēles, tāpēc vairākos nacionālajos čempionātos notiks spēles nedēļas vidū. Trešdien spēles diviem citiem Latvijas pārstāvjiem Spānijas ACB līgā. Kristaps Valters ar Malagas "Unicaja" lūkos atgriezties uz panākumu ceļa, savā laukumā uzņemot Sansebastjanas "Lagun Aro", bet Jānis Blūms ar Bilbao komandu viesosies Badalonā, tiekoties ar "DKV Joventut".

Izmantotie resursi:
ACB.COM
Noticias de VALENCIA | LAS PROVINCIAS, diario...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-03-05 23:21, pirms 12 gadiem
Kuksim novēlu trenēties, progresēt un tikai tad ir cerības tikt Valencijas pamat 5iniekā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-06 00:07, pirms 12 gadiem
Viss paša rokās !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-06 09:24, pirms 12 gadiem
Veiksmi Kuksikam!!! Ceru, ka iedos pienācīgas minūtes, un Kuksiks pierādīs, ka var kapāt ACB.