Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ristolainens par "Sabres" kārtējo zaudējumu: "Neviens negrib spēlēt tā, kā to darām mēs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ristolainens par "Sabres" kārtējo zaudējumu: "Neviens negrib spēlēt tā, kā to darām mēs"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, aizvadītajā naktī piedzīvoja apkaunojošu zaudējumu, savā laukumā ar 1:6 piekāpjoties Kolorado "Avalanche".

"Manuprāt, visu izšķir spēlētāju parādītais sniegums. Uzskatu, ka mūsu sistēmas un spēles plāns dod iespēju izcīnīt uzvaras. Visiem no sevis ir jāprasa daudz vairāk, un daudziem spēlētājiem ir pienācis laiks palielināt apgriezienus," nikns pēc zaudējuma bija Bufalo "Sabres" vienīgo vārtu autors Sems Reinhārts.

Pēdējos piecos mačos "Sabres" izcīnījusi tikai vienu uzvaru – kad Džeka Aikela metiens pagarinājumā pārspēja Matīsu Kivlenieku un Kolumbusas "Blue Jackets". Tikai vienā no pēdējām piecām spēlēm pamatlaikā izdevies iemest vairāk par vieniem vārtiem, un arī aizsardzība nav uzdevumu augstumos.

Vārtsargs Kārters Hatons tika galā ar astoņiem no 13 metieniem un otrajā trešdaļā tika nomainīts. "Neuzskatu, ka būtu godīgi vainu novelt uz Kārtera pleciem. Cilvēki paskatīsies uz metienu skaitu un domās, ka vaina slēpjas tur. Bet vajag paskatīties, cik iespējas izveidoja viņi un cik – mēs. Kaut metienu skaits bija līdzīgs (24:27). Nav godīgi vainot tikai vārtsargu. Vaina gulstas uz visiem – gan spēlētājiem, gan treneriem. Uz visiem," pārliecināts bija galvenais treneris Ralfs Krīgers.

"Spēle bija sūdīga. Nekad nevarēju iedomāties, ka teikšu ko tādu, bet šeit esmu piedzīvojis ļoti daudz šādu spēļu. Tādas spēles nav iespējams izbaudīt. Neviens negrib spēlēt tā, kā to darījām mēs," pārliecību pauda somu aizsargs Rasmuss Ristolainens, kurš "Sabres" pārstāv kopš 2013. gada.

"Sabres" no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek 11 punktus, un sezonas turpinājumā sadeldēt šādu deficītu būs tikpat kā neiespējami. Komanda Stenlija kausa izcīņai nav kvalificējusies jau astoņus gadus pēc kārtas, un tā ir garākā sērija NHL. Pirmo kārtu pēdējo reizi izdevās pārvarēt tālajā 2007. gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/sam-reinhart-cal...

     [+] [-]

, 2020-02-05 21:02, pirms 4 gadiem
Kā KHL ir Dinamo (R), tā NHL ir Bufalo. Neviens negrib, bet kādam tas ir jādara. Nevar taču visi uzvarēt.

     [+] [-]

, 2020-02-05 22:25, pirms 4 gadiem
Detroita ir vēl lielāka miskaste, bet tur ir sajūta, ka komanda atdzims, kā Kolorado tas izdevies.

     [+] [-]

, 2020-02-06 08:48, pirms 4 gadiem
Domāja ka Detroita pacelsies ātrāk nekā Sabres.