Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pikē varētu nespēlēt mēnesi, "Atletico" paliek bez diviem aizsargiem

Rolands Eliņš

Pikē varētu nespēlēt mēnesi, "Atletico" paliek bez diviem aizsargiem
Žerārs Pikē
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola kluba „Barcelona” aizsargs Žerārs Pikē pēc pilsētas derbijā gūtās traumas varētu nespēlēt vienu mēnesi, kas nozīmētu arī UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēļu pret „Chelsea” izlaišanu.

Žerārs Pikē vakardienas mačā pret „Espanyol” kļuva par izšķirošo vārtu autoru, 82. minūtē panākot 1:1 un glābjot „Barcelona” no zaudējuma. Taču spēles atlikušajā laikā viņš cieta sadursmē ar pretinieku vārtsargu.

Spānijas medijs AS vēsta, ka Pikē šodien veiktas padziļinātas medicīniskās pārbaudes un, lai arī klubs vēl nav sniedzis oficiālu paziņojumu, 31gadu vecajam aizsargam varētu nākties izlaist veselu mēnesi.

Tas nozīmēs Karaļa kausa atbildes spēles pret „Valencia” izlaišanu, kā arī ļoti ticams, ka „Barcelona” nāksies iztikt bez Pikē arī Čempionu līgas duelī pret „Chelsea”. Trenerim Ernesto Valverdem tas radīs lielas problēmas, jo savainojuma dēļ spēlēt nevar arī Tomass Vermālens, kamēr janvārī iegūtais Jerijs Minā lielās komandas sastāvā vēl nav debitējis.

Tikmēr Madrides „Atletico” vakardienas spēlē, kurā ar 1:0 pieveica savu tuvāko sekotāju „Valencia” un palielināja atrāvienu no Madrides „Real” jau līdz desmit punktiem, zaudēja divus aizsargus – traumu dēļ tika nomainīti gan Stefans Savičs, gan Djēgo Godins.

Savičs guva muskuļa traumu, kuras dēļ laukumu atstāja klibojot, un viņam vēl tiks veiktas pārbaudes par augšstilba muskuļa nelielu plīsumu. Viņam tiek prognozēta apmēram 20 dienu izlaišana. Savukārt vēl neveiksmīgāka spēle izvērtās Godinam, kurš pēc asas sadursmes ar vārtsargu zaudēja vairākus zobus un tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika konstatēts žokļa lūzums. Godinam tika veikta operācija, kuras dēļ būs jāizlaiž vismaz trīs nedēļas, turklāt var būt nepieciešama arī atkārtota operācija.

Abi aizsargi pavisam noteikti izlaidīs „Atletico” nākamās spēles, ieskaitot Eiropas līgas 1/16 fināla cīņu pret Kopenhāgenu, taču „Atletico” cer uz viņu atgriešanos sastāvā līdz ceturtā marta mačam pret „Barcelona”.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2018/02/05/foo...
https://en.as.com/en/2018/02/05/foo...

     [+] [-]

, 2018-02-05 20:19, pirms 6 gadiem
kam vairaak ticeet Madridee esoshajam AS vai Barcelonas Sport????

https://www.sport-english.com/en/ne...

     [+] [-]

, 2018-02-05 20:25, pirms 6 gadiem
1. Vermālens ir jau atpakaļ no traumas, protams hvz par formu, bet visticamāk ceturdien veidos pāri aizsardzībā ar Umtiti.
2. Mina debitēs (ja nenotiks brīnums) svētdien pret Getafi , jo Umtiti ir spēle jāizlaiž.
3. Pikē pret Chelsea spēlēs. varbūt pat ātrāk - bet gan jau neriskēs. Ja Vermalens būs kaut par 70 % tāds kā bija pirms traumas , problēmām nevajadzētu būt.

     [+] [-]

, 2018-02-05 20:39, pirms 6 gadiem
Onka rakstīja: 1. Vermālens ir jau atpakaļ no traumas, protams hvz par formu, bet visticamāk ceturdien veidos pāri aizsardzībā ar Umtiti.
2. Mina debitēs (ja nenotiks brīnums) svētdien pret Getafi , jo Umtiti ir spēle jāizlaiž.
3. Pikē pret Chelsea spēlēs. varbūt pat ātrāk - bet gan jau neriskēs. Ja Vermalens būs kaut par 70 % tāds kā bija pirms traumas , problēmām nevajadzētu būt.
Vermalens veel nav vesels,aatraakais vareetu buut atpakalj peec nedeeljas pret Eibaru,tas vismaz ko es esmu dzirdeejis

     [+] [-]

, 2018-02-05 20:51, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Vermalens veel nav vesels,aatraakais vareetu buut atpakalj peec nedeeljas pret Eibaru,tas vismaz ko es esmu dzirdeejis
Dīvaini, jo 21.01. bija teikts, ka ārā uz 2 nedēļām, tagad vairs nav atrodams savainoto listē, bet mundodeportivo raksta, ka joprojām savainots. ej nu saproti kam ticēt. No otras puses - Mina nav nekāds zaļais gurķis.

     [+] [-]

, 2018-02-06 03:15, pirms 6 gadiem
Pikē vecaistēvs teica, ka izlaidīšot 8-10 dienas. Tātad nākamās 2 spēles.

     [+] [-]

, 2018-02-06 09:13, pirms 6 gadiem
OMFG La Liga saakusi izmekleet Piqe vaartu sviniibu machaa pret Espanyol???Nopietni,tur ir ko izmekleet,labaak buutu sodiijushi tos,kas tribiinees veltiija "jaukaakos" izteicienus vinjam,sievai un beerniem

     [+] [-]

, 2018-02-06 10:59, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: OMFG La Liga saakusi izmekleet Piqe vaartu sviniibu machaa pret Espanyol???Nopietni,tur ir ko izmekleet,labaak buutu sodiijushi tos,kas tribiinees veltiija "jaukaakos" izteicienus vinjam,sievai un beerniem
taapat arii jau ir info, ka Garcia Umtitii nosauca par ''black shit'' peectam pats instagrama atvainojaas, ka tas bija tikai tapec, ka laukumaa gaaja karsti. briinos par Umtiti savaldiibu, taadiem pretekliem ir jaalauz kaajas

     [+] [-]

, 2018-02-06 11:30, pirms 6 gadiem
Lionels rakstīja: taapat arii jau ir info, ka Garcia Umtitii nosauca par ''black shit'' peectam pats instagrama atvainojaas, ka tas bija tikai tapec, ka laukumaa gaaja karsti. briinos par Umtiti savaldiibu, taadiem pretekliem ir jaalauz kaajas
Garcia peec tam esot ienaacis Barcas gjeerbtuvee un personiigi atvainojies Umtiti,taa kaa viss nokaartots