Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Eagles" izcīna dramatisku uzvaru "Super Bowl"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Eagles" izcīna dramatisku uzvaru "Super Bowl"
Niks Foulss pēc piezemējuma guvuma
Foto: AFP/Scanpix

Šorīt ASV Minesotas štata galvaspilsētā, Mineopolē tika izspēlēta Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēle, kurā pie Vinsa Lombardi vārdā nosauktās trofejas, demonstrējot lielisku sniegumu uzbrukumā, tika Filadelfijas "Eagles", kas ļoti aizraujošā mačā ar 41:33 pārspēja Jaunanglijas "Patriots".

Lai arī spēles sākuma laiks tika noteikts uz 1:30 pēc Latvijas laika, jāsaka, ka interesanti notikumi risinājās arī pirms pirmā oficiālā spēriena, jo vēl divas stundas pirms tā, "US Bank Stadium" arēna nemaz nebija gatava uzņemt komandas, t.i., uz laukuma vēl nebija uzzīmētas visas nepieciešamās līnijas.

Mača sākumu gan tas neietekmēja un spēle, pēc dziedātājas Pink izpildītās ASV himnas un "Patriots" uzvarētās monētas mešanas pasākuma, sākās laikā. Jāpiebilst, ka Jaunanglijas komanda izvēlējās spēli sākt ar aizsardzību.

Šāds solis "Patriots" varēja izvērsties ne pārāk pozitīvi, jo Niks Foulss spēja aizvest savu komandu līdz pretinieku laukuma puses "sarkanajai zonai" un bumba jau bija dažu jardu attālumā no ieskaites zonas, taču "Patrioti" spēja nosargāt to neskartu, taču "Eagles" pirmajā uzbrukumā guva trīs punktus, kad brīvsitienu realizēja Džeiks Eliots.

Interesanti, ka arī Jaunanglijas komandas pirmais uzbrukums noritēja teju pēc identiska scenārija, jo arī Breidijs, noorganizējot dažas ārkārtīgi veiksmīgas izspēles šajā draivā, aizveda savu komandu dažu jardu attālumā no ieskaites zonas, taču arī viņiem neizdevās to iekarot, šoreiz atstājot Robu Gronkovski bez tvēriena. Tiesa, Stefans Gostkovskis ar precīzu bumbas raidījumu vārtos rezultātu izlīdzināja.

3 izspēles, 77 jardi un Alšona Džefrija piezemējums – tā īsumā var raksturot nākamo Filadelfijas komandas uzbrukumu, kurā tāpat lielisks un tāls skrējiens padevās Legaretam Blantam. Tiesa, Eliots nespēja realizēt papildpunkta izspēli, kas nozīmēja, ka Jaunanglijas komandai, pie veiksmīgas notikumu attīstības, ir iespējas izvirzīties vadībā. Tiesa, pēc šāda rezultatīva mača sākuma jautājums bija – kura komanda pirmā sāks atpalikt no pašu uzstādītā spēles tempa.

Pirmie kļūdījās "Patriots", kuri vispirms atkal iestrēga pie pretinieku ieskaites zonas, bet vēlāk arī kļūdījās brīvsitiena izspēlē un rezultāts palika nemainīgs – 9:3. Tiesa, tūdaļ pat Bostonas reģiona komanda aizvadīja lielisku aizsardzības sēriju, pēc kuras "Eagles" nācās aizspert bumbu.

Tomam Breidijam šajā mēģinājumā arī neizdevās tikt pie piezemējuma. Turklāt ne piespēlējot, ne ķerot piespēli, jo viena izspēle bija izstrādāta, lai saspēlnieks izrādītos ķērāja pozīcijā. Tāpat, jau ceturtajā mēģinājumā gūt 10 jardus, neglāba arī Robs Gronkovskis. Taču par pašu lielāko zaudējumu šī uzbrukuma gaitā kļuva Brandina Kuka savainojums, kamdēļ malējam uzbrucējam nācās pamest laukumu, bet pavisam drīz kļuva zināms, ka spēle viņam ir beigusies priekšlaicīgi.

Šādas likteņa dāvanas "Eagles" nevarēja neizmantot un Foulss vispirms ar piespēli atrada Alšonu Džefriju, bet bumbu ieskaites zonā ienesa Blants, kurš pirms gada kļuva par NFL čempionu "Pats" rindās. Pēc piezemējuma Filadelfijas komanda nolēma mēģināt izspēlēt divu punktu mēģinājumu, taču viņiem tas neizdevās un rezultāts palika iepriekšējais – 15:3 par labu "Eagles".

"Patriots" atbildēja ar sev ierastu uzbrukumu, proti, vienu lielisku izspēli, ko šoreiz realizēja Rekss Burkheds, bet līdz sešu punktu uzbrukuma noslēgumam netika. Tiesa, šoreiz Gostkovskis varēja realizēt brīvsitienu, panākot 6:15.

Arī nākošajā uzbrukumā "Eagles", šoreiz pateicoties Džejam Adžaji, uzbruka bīstami, taču kļūda ķerot bumbu Džefrija izpildījumā deva iespēju pārtvert bumbu Duronam Hārmonam, kas, deva papildus iespēju Breidija uzbrukumam. Tiesa, šis uzbrukums bija jāsāk no sava laukuma puses 10 jardu līnijas.

Šis uzbrukums varēja beigties jau pašā sākumā, taču dēļ "Eagles" noteikumu pārkāpuma, "Patriots" saņēma iespēju mēģināt vēlreiz un Breidijs vispirms ar tālu piespēli atrada Krisu Hoganu, bet Džeimss Vaits, izdarīja to pašu ko pirms gada, proti, guva piezemējumu "Super Bowl" spēlē, panākot 13:15. Savukārt Gostkovskis nespēja realizēt papildpunkta sitienu, kas, jāsaka, ir netipiski un uz to brīdi, abu komandu izpildījumā, garām aizsisti tika trīs salīdzinoši viegli sitieni pa vārtiem.

Tiesa, puslaika izšķirošie notikumi risinājās pēdējās divās minūtēs, kad "Eagles" veica lielisku uzbrukumu, kuram pamatā bija Koreja Klementa notvertā piespēle, taču tas bija tikai sākums, jo pēc trim neveiksmīgiem mēģinājumiem nogādāt bumbu ieskaites zonā, Dags Pītersons, uzbrūkošās komandas galvenais treneris, nolēma, ka ar sitienu pa vārtiem būs par maz un tāpēc ir jāmēģina gūt piezemējums. To viņiem arī izdevās izdarīt, taču veids kā "Ērgļi" to panāca gan bija negaidīts, proti, pēc Treja Burtona piespēles ieskaites zonā bumbu notvēra... Niks Foulss.

Puslaika izskaņā "Patriots" vēl mēģināja ko glābt, taču rezultāta starpību viņiem neizdevās samazināt un pārtraukumā dodoties arēnas tablo vēstīja 22:12 par labu "Eagles".

Ir jāatzīmē, ka, lai arī pirms spēles viss liecināja, ka abas komandas spēlēs klasisko "nespēlējam paši, bet nedodam to darīt arī citiem", taču realitātē viss izrādījās pilnīgi pretēji un abas vienības laimi nolēma meklēt tieši uzbrukumā. Par to liecina kaut vai tas fakts, ka jau puslaikā abiem saspēles vadītājiem bija gūti vairāk kā 200 jardi, bet komandas kopumā guva vismaz 325 jardus.

Otrais puslaiks sākās ar "Patriots" klasiku, proti, Breidija-Gronkovska saspēli, kas rezultējās četrās precīzās piespēlēs un piezemējumā ar ekstrapunktu. Interesanti, ka pirmajā puslaikā Gronks bija notvēris vien vienu piespēli un guvis deviņus jardus.

"Eagles", kā jau šajā spēlē ierasts, arī mēģināja atbildēt ar to pašu, proti, piezemējumu un viņiem, ne bez veiksmes palīdzības, tas izdevās, jo Korijs Klemenss notvēra bumbu un prata to paturēt rokās tik ilgi, lai tiesnešiem rastos pārliecība par to, ka piezemējums ir jāskaita, tādējādi atjaunojot 10 punktu pārsvaru – 29:19.

Jāsaka, ka pēc šī piezemējuma nekas nebeidzās, jo, acīmredzami, komandas nolēma spēlēt maksimāli atklātu futbolu un izpildīt savus "sitienus" atklāti. Toms Breidijs, izmantojot "Eagles" aizsardzības trūkumus, vispirms ar piespēli atrada Deniju Almendolu, bet rezultatīvo piespēli saņēma Kriss Hogans.

Pēdējās ceturtdaļas ievadā notika tas, kas šajā spēlē bija retums, proti, Jauanglijas komandas aizsardzība apturēja Filadelfijas futbolistus un neļāva viņiem gūt piezemējumu. Brīvsitienu gan viņi realizēja, taču nu komandas šķīra vairs tikai seši punkti, kas ir viena veiksmīga uzbrukuma tiesa.

Šis uzbrukums arī tika noorganizēts, kad Breidijs, pēc ilga un gana veiksmīga uzbrukuma, ar augstu piespēli ieskaites zonas stūrī atrada Robu Gronkovski, bet Sefana Gostkovska precīzais papildpunkta sitiens pirmo reizi spēlē deva līderpozīcijas "Patriots" komandai.

Tomēr, visi labi saprata, ka nekas nav beidzies un izšķirošie notikumi ir tikai priekšā. Tā Zaks Ertzs atgrieza Filadelfijas komandai līderību, taču "Eagles" atkārtoti nespēja realizēt divu punktu izspēli. Tas nozīmēja, ka "Patriots", lai izrautu uzvaru, ir nepieciešams vien piezemējums un realizācija vairs nav obligāta.

Tiesa, tik vienkāršs atrisinājums tik sarežģītai spēlei nebūtu interesants un liktenis bija lēmis, ka tieši pēdējā ceturtdaļā Toms Breidijs pieļaus savu vienīgo kļūdu spēlē – zaudēs bumbu savā laukuma pusē. "Eagles" šoreiz gan piezemējumu neguva, taču sekmīgi "nosita" laiku un realizēja brīvsitienu, kas deva komandai astoņu punktu pārsvaru, t.i., tā vēl aizvien bija viena veiksmīga uzbrukuma spēle, taču šoreiz Filadelfija viena uzbrukuma ietvaros noteikti nevarēja vairs zaudēt spēli.

Breidijs un visa "Patriots" komanda sāka izmisīgu atspēlēšanās kampaņu, taču bez astoņu punktu deficīta un "Eagles" komandas viņiem par sliktu spēlēja arī mača pulkstenis. Pēc vairākām gana veiksmīgām izspēlēm viss nonāca līdz tā sauktajam "Hail Mary" jeb pēdējās cerības metienam vai piespēlei. To Breidijs raidīja Gronkovska virzienā, taču oponentu ielenkts, balsta uzbrucējs nespēja notvert un līdz ar to arī iztecēja mača laiks.

Filadelfijas "Eagles" triumfēja 52. "Super Bowl" izcīņā, kas viņiem bija piektais NFL čempionu tituls, taču tikai pirmais – "Super Bowl" ērā.

Visi 21. gadsimta "Super Bowl" uzvarētāji

GadsUzvarētājsFinālists
2000.Sentluisas "Rams"Tenesī "Titans"
2001.Baltimoras "Ravens"Ņujorkas "Giants"
2002.Jaunanglijas "Patriots"Sentluisas "Rams"
2003.Tampabejas "Buccaneers"Oklendas "Raiders"
2004.Jaunanglijas "Patriots"Karolīnas "Panthers"
2005.Jaunanglijas "Patriots"Filadelfijas "Eagles"
2006.Pitsburgas "Steelers"Sietlas "Seahawks"
2007.Indianapolisas "Colts"Čikāgas "Bears"
2008.Ņujorkas "Giants"Jaunanglijas "Patriots"
2009.Pitsburgas "Steelers"Arzionas "Cardinals"
2010.Ņūorleānas "Saints"Indianapolisas "Colts"
2011.Grīnbejas "Packers"Pitsburgas "Steelers"
2012.Ņujorkas "Giants"Jaunanglijas "Patriots"
2013.Baltimoras "Ravens"Sanfrancisko "49ers"
2014.Sietlas "Seahawks"Denveras "Broncos"
2015.Jaunanglijas "Patriots"Sietlas "Seahawks"
2016.Denveras "Broncos"Karolīnas "Panthers"
2017.Jaunanglijas "Patriots"Atlantas "Falcons"
2018.Filadelfijas "Eagles"Jaunanglijas "Patriots"
1 2 39 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2018-02-05 05:25, pirms 6 gadiem
Spīlbergs labāku scenāriju neuzrakstītu.
Lieliska izrāde, lielisks nedēļas noslēgums!

     [+] [-]

, 2018-02-05 05:28, pirms 6 gadiem
Jāapsveic Rokija pilsēta ar pirmo titulu vēsturē, labi, ka vietējā pašvaldība nosmērēja stabus ar eļļu, lai dzīvnieki nevarētu sevi sakropļot

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 05:30, pirms 6 gadiem
Skaista spēle, tik nezin kur abām komandām palika aizsardzība. Atceros, ka komentēju brīdī, kad Vencs guva traumu - Eagle SB sapnis izsapņots. Ņemu savus vārdus atpakaļ.

Kopumā skatāma spēle, viss labi, pāris mīnusi - gribējās, lai Romo komentē spēli, arēna tāda paklusa bija, Timberleika uzstāšanās, biju cerējis ko labāku.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 05:30, pirms 6 gadiem
Tās abas izspēles pie 4 un 1 otrajā ceturdaļā, un pēdējā ceturdaļā bija kaut kas neiedomājams, trenerim nu gan ir iekšas.

  -2 [+] [-]

, 2018-02-05 05:31, pirms 6 gadiem
eziitis rakstīja: Spīlbergs labāku scenāriju neuzrakstītu.
Lieliska izrāde, lielisks nedēļas noslēgums!
Ņemot vērā, ka Spīlbergs pa lielam sarakstījis ir tikai vienu labu filmu, tad komentārs īsti nevietā, bet domu sapratu

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 05:32, pirms 6 gadiem
austrumnieks rakstīja: Tās abas izspēles pie 4 un 1 otrajā ceturdaļā, un pēdējā ceturdaļā bija kaut kas neiedomājams, trenerim nu gan ir iekšas.
Ceturtajā jau nebija nekas īpašs un sagāja, ka Ercs bija pāri 1st down līnijai, bet otrajā ar Foulsa TD, tas bija liels respect.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 05:32, pirms 6 gadiem
Ooopiits rakstīja: Skaista spēle, tik nezin kur abām komandām palika aizsardzība. Atceros, ka komentēju brīdī, kad Vencs guva traumu - Eagle SB sapnis izsapņots. Ņemu savus vārdus atpakaļ.

Kopumā skatāma spēle, viss labi, pāris mīnusi - gribējās, lai Romo komentē spēli, arēna tāda paklusa bija, Timberleika uzstāšanās, biju cerējis ko labāku.
Timberleikam izklausījās ka mikrofons bija saplīsis haha

Izklausījās traģiski dažbrīd, jo neko dzirdzēt nevarēja.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 05:34, pirms 6 gadiem
austrumnieks rakstīja: Timberleikam izklausījās ka mikrofons bija saplīsis haha

Izklausījās traģiski dažbrīd, jo neko dzirdzēt nevarēja.
Domāju, ka nebija saplīsis, bet man nepatika, ka fonogramma bija vairāk, nekā viņš pats dziedāja, tāpat arī visa uzstāšanās kkā negāja pie sirds, vienīgais moments, kas patika bija Mirrors dziesmā ar visiem tiem spoguļiem.

     [+] [-]

, 2018-02-05 05:36, pirms 6 gadiem
Ooopiits rakstīja: Ceturtajā jau nebija nekas īpašs un sagāja, ka Ercs bija pāri 1st down līnijai, bet otrajā ar Foulsa TD, tas bija liels respect.
6 minūtes bija laika, lielākā daļa treneru noteikti uztaisītu punt un mēģinātu dabūt ''3 and out''.

Tādēļ jau saka Pītersons ļoti daudz riskē, bet nu kā saka ''Kas neriskē, tas nevinē.''

Agresīvs treneris.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 05:36, pirms 6 gadiem
kristaps24 rakstīja: Jāapsveic Rokija pilsēta ar pirmo titulu vēsturē, labi, ka vietējā pašvaldība nosmērēja stabus ar eļļu, lai dzīvnieki nevarētu sevi sakropļot
Tas ir viņiem ir pirmais Super Bowl, bet ne pirmais tituls. Šis, ja nemaldos, ir 5. čempionu tituls Filijai.

     [+] [-]

, 2018-02-05 05:39, pirms 6 gadiem
Bet ko tagad darīs Super Bowl MVP Fouls?

Neticu ka viņš paliks Filadelfijā... kas par viņu varētu ieinteresēti būt, ''Jets'', ''Bills''... varbūt pat Klīvlenda noriskē haha

Domāju drafta dienā viņu aizmainīs.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 05:40, pirms 6 gadiem
Runā, ka Foulss var palikt Eagles un pat ne kā bekaps...

     [+] [-]

, 2018-02-05 05:41, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Runā, ka Foulss var palikt Eagles un pat ne kā bekaps...
Un Vencs? Bet situācija šiem laba, sezonas MVP un SB MVP būs ko padomāt, bet lieku 99%, ka Vencs paliks un Foulss tiks aizmainīts.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 05:45, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tas ir viņiem ir pirmais Super Bowl, bet ne pirmais tituls. Šis, ja nemaldos, ir 5. čempionu tituls Filijai.
8! - 2 Flaieriem, 3 Sikseriem un 2 Filijiem kā arī šis

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 05:47, pirms 6 gadiem
Breidijam jauns Superbowl rekords-505!!! piespēļu jardi

     [+] [-]

, 2018-02-05 05:54, pirms 6 gadiem
Pats interesantākais tā Foulsa tačdauna izspēle otrajā ceturdaļā pēc būtības bija pēc manām domām jāatkārto, jo augšējais malējais uzbrucējs nebija pareiza izkārtojumā... man tā vismaz likās.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 06:02, pirms 6 gadiem
austrumnieks rakstīja: Pats interesantākais tā Foulsa tačdauna izspēle otrajā ceturdaļā pēc būtības bija pēc manām domām jāatkārto, jo augšējais malējais uzbrucējs nebija pareiza izkārtojumā... man tā vismaz likās.
Es vairāk pastrīdētos par Klementa un Erca TD, jo abi bija šaubīgi.

     [+] [-]

, 2018-02-05 06:03, pirms 6 gadiem
Ooopiits rakstīja: Es vairāk pastrīdētos par Klementa un Erca TD, jo abi bija šaubīgi.
Klementa jā, noteikti, bet Erca man likās tīri ok.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 06:10, pirms 6 gadiem
austrumnieks rakstīja: Klementa jā, noteikti, bet Erca man likās tīri ok.
Es tik sīki nezinu noteikumus, bet kurā brīdī resīvers tiek uzskatīts par runner, jo Ercam, manuprāt tur bija uz robežas, un ja viņš bija resīvers, tad TD noteikti nebija.

     [+] [-]

, 2018-02-05 06:11, pirms 6 gadiem
kristaps24 rakstīja: 8! - 2 Flaieriem, 3 Sikseriem un 2 Filijiem kā arī šis
Es vairāk par NFL tituliem runāju. Pirms SB ēras, Eagles dažas reizes bija tikuši pie čempionu tituliem.

     [+] [-]

, 2018-02-05 06:17, pirms 6 gadiem
Runā ka Gronkovskis liks punktu karjerai?

Tas nu gan būtu pārsteigums, nebrīnītos ja Beličeks arī trenēja savu pēdējo spēli kā Patriotu treneris.

     [+] [-]

, 2018-02-05 06:33, pirms 6 gadiem
Ooopiits rakstīja: Es tik sīki nezinu noteikumus, bet kurā brīdī resīvers tiek uzskatīts par runner, jo Ercam, manuprāt tur bija uz robežas, un ja viņš bija resīvers, tad TD noteikti nebija.
Ercs noķēra bumbu, izdarīja 3+ soļus... tad viņš vienozīmīgi ''turned upfield'' laukumā, kas jau nozīmē ka viņš ir skrējējs un tad Ercs veica futbola kustību (lecot iekšā ''end zone'').

Neko neparastu neredzēju, lai neieskaitītu, par Klementu noteikti varētu pastrīdēties daudz vairāk.

Fakts paliek tāds, ka viens no komentētājiem neprofesionāli komentēja, jo pilnīgi varēja saprast, ka viņš ir par Patriotiem.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 07:11, pirms 6 gadiem
Nezinu, kas SB tā par auru, bet reti kad SB nav absolūts trilleris. Visi gaidīja, ka, ja uzvarēs Eagles, tad aizsardzības dēļ, bet nē, ''rezervists'' Fouls nomētāja Pats tā, ka maz neliekas. Domāju, ka labākais būtu viņu tagad iemainīt, jo tāds talants, kā Vencs, nedrīkst sēdēt uz beņķa.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 07:52, pirms 6 gadiem
austrumnieks rakstīja: Ercs noķēra bumbu, izdarīja 3+ soļus... tad viņš vienozīmīgi ''turned upfield'' laukumā, kas jau nozīmē ka viņš ir skrējējs un tad Ercs veica futbola kustību (lecot iekšā ''end zone'').

Neko neparastu neredzēju, lai neieskaitītu, par Klementu noteikti varētu pastrīdēties daudz vairāk.

Fakts paliek tāds, ka viens no komentētājiem neprofesionāli komentēja, jo pilnīgi varēja saprast, ka viņš ir par Patriotiem.
O, jā, to es arī pamanīju. Galvenais komentētājs Als Maikls bija normāls, bet tas otrs bija tīrs "Pats" fans. Es arī esmu "Patriots" fans, bet man pat nepatika viņa komentēšana un pakaļā līšana Bredijam un Co
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 09:11, pirms 6 gadiem
lieliska spēle. cerams, ka ar ar šo patriotu dinastijai ir pielikts punkts. pietiek. nav vairs interesanti.

     [+] [-]

, 2018-02-05 10:24, pirms 6 gadiem
Vienmēr esmu gribējis papildināt savu arsenālu un sākt skatīties NFL, bet kaut kā nekad nesanāca laiks un vienmēr basis ņem un ņems priekšroku. Pagaidām sanāca highlights skatīties, bet šo noskatoties tiešraidē, sanāca normāli pieķerties un gaidu nākamo sezonu
P.S. Sasmīdināja, ka twitterī daudz ziņas bija, ka visādas slavenības/neslavenības likuši un blatojuši, ka liek 100k, daži pat miljonus uz Patriots uzvaru un aplauzās tā kā neesmu NFL eksperts, tad savu naudu uzliku uz Eagles un biju pārsteigts, jo šādu pašu likmi lika Valdis Valters, kas parasti nozīmē, ka likme būs pilnīgā dir....

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 11:08, pirms 6 gadiem
Ooopiits rakstīja: O, jā, to es arī pamanīju. Galvenais komentētājs Als Maikls bija normāls, bet tas otrs bija tīrs "Pats" fans. Es arī esmu "Patriots" fans, bet man pat nepatika viņa komentēšana un pakaļā līšana Bredijam un Co
vai ta bija tik traki?
Cris Collinsworth varētu fanot par bengāļiem
p.s. bet spēle super

  -2 [+] [-]

, 2018-02-05 12:46, pirms 6 gadiem
Mixes rakstīja: Nezinu, kas SB tā par auru, bet reti kad SB nav absolūts trilleris. Visi gaidīja, ka, ja uzvarēs Eagles, tad aizsardzības dēļ, bet nē, ''rezervists'' Fouls nomētāja Pats tā, ka maz neliekas. Domāju, ka labākais būtu viņu tagad iemainīt, jo tāds talants, kā Vencs, nedrīkst sēdēt uz beņķa.
Nu cik jau nu Foulss nomētā, jo, lai nomētētu ir jāļaujas nomētāšanai. Patriots jau AFC finālā aizsardzībā bija sarīkojuši caurstaigājamo sētu, kur Furnets darīja ko gribēja.
Arī finālā viņi pret pussargiem spēlēja ļoti vāji.

Tāpat Patricia bija pamatīgi sapinies meistarībā izliekot sekundārās aizsardzības dueļus, tikai spēles laikā pamainīja, bet bija jau par vēlu.

Un, tā godīgi runājot, vai Eagles ar Foulsu parādīja uzbrukumā kaut ko ārkārtēju? Es neredzēju tur neko tādu par ko tagad nočurāt visus stūrus ar karstu (to nerunāju par Latvijas NFL skatītājiem, bet kopējo tendenci). Viņam bija laba OL un viņš ņēma to, ko Patriots deva. Un, jā, deva viņi ĻOTI, ĻOTI un NEPIEDODAMI DAUDZ!

Par to nākotni runājot - šis pavasaris/vasara QB tirgū būs neiedomājami traka (ar Aleksa Smita treidu uz WSH jau viss sākās), tāpēc zīlēt kur un kas būs nav jēgas.
Vienīgais ir tas, ka Ventzam vieta netiek gatavota un viņam, ja Niks paliek uz vietas, tā būs jāizcīna (vispirms jau vispār jāatkopjas no gana smagas traumas).

     [+] [-]

, 2018-02-05 13:19, pirms 6 gadiem
Es pēdējā laikā NFL sekoju pavisam maz, tik cik playoffus, bet Kelsijs, šķiet, varētu būt viens no ja ne pat labākais C līgā...

     [+] [-]

, 2018-02-05 14:13, pirms 6 gadiem
Diezgan garlaicīgs pasākums...

     [+] [-]

, 2018-02-05 14:13, pirms 6 gadiem
Tas jaunanglijai par nepelnīto uzvaru pagājušajā gadā.

Šoreiz pamanījās zaudēt neveicot nevienu puntu un ar vienu kļūdu. Šī bija spēle ar visvairāk gutajiem jardiem nfl vēsturē. Un neskatoties uz to ka spēle bija telpās, 2 aizsisti garām ekstra punkti un viens tuvs fg. Ērgļi vēl nerealizēja 2pt konversiju 2 reizes.

Bet Ertza td bija tik tīrs, ka tīrāks nevar būt - noķēra bumbu, paskrēja vairākus soļus un 5+ jardus, un bumba šķērsoja gala līniju, tas ka pēc tam izslīdēja no rokām, tam nav nekādas nozīmes, tanī bŗīdī jau bija td. Pa cēļam viņš vēl mierīgi varēja nomest un pacelt bumbu vairakas reizes.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-05 14:17, pirms 6 gadiem
DainixDT rakstīja: Diezgan garlaicīgs pasākums...
Protams, protams. Skatīties kā Latvijas izlase mokās ar Kanādiešu atkritumu izlasi ir daudz interesantāk!

     [+] [-]

, 2018-02-05 15:10, pirms 6 gadiem
sd90022 rakstīja: Tas jaunanglijai par nepelnīto uzvaru pagājušajā gadā.


Šoreiz pamanījās zaudēt neveicot nevienu puntu un ar vienu kļūdu. Šī bija spēle ar visvairāk gutajiem jardiem nfl vēsturē. Un neskatoties uz to ka spēle bija telpās, 2 aizsisti garām ekstra punkti un viens tuvs fg. Ērgļi vēl nerealizēja 2pt konversiju 2 reizes.

Bet Ertza td bija tik tīrs, ka tīrāks nevar būt - noķēra bumbu, paskrēja vairākus soļus un 5+ jardus, un bumba šķērsoja gala līniju, tas ka pēc tam izslīdēja no rokām, tam nav nekādas nozīmes, tanī bŗīdī jau bija td. Pa cēļam viņš vēl mierīgi varēja nomest un pacelt bumbu vairakas reizes.
Par tiem garām aizsistajiem sitieniem jau spēles laikā komentētāji minēja, ka pie vainas ir laukuma krāsojums, kas, pat ir ticami zinot, ka pēdējie krāsošanas darbi tika veikti dažas stundas pirms mača + to, ka tā krāsa BŪTISKI ietekmē laukumu (atceroties, ka iepriekšējā sezonā pārāk cietu uzkrāsoto līniju dēļ atcēla pārbaudes spēli).

  +1 [+] [-]

, 2018-02-05 15:11, pirms 6 gadiem
DainixDT rakstīja: Diezgan garlaicīgs pasākums...
Lai šī spēle būtu interesantāka, trūka tikai citplanētiešu nosēšanās uz laukuma pēdējo minūšu laikā un Breidija nozagšanas.
1 2 39 komentāri