Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Barys" - "Dinamo" 1:0 (spēle noslēgusies)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barys" - "Dinamo" 1:0 (spēle noslēgusies)
Gints Meija
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" aizvada pēdējo izbraukuma spēli sezonā, Kazahstānā tiekoties ar Astanas "Barys", kas cīnās par Austrumu konferences 5. vietas nosargāšanu. Rīdzinieku vārtos Jānis Kalniņš, bet aizsardzības trešajā virknējumā Ralfs Freibergs, un tā ir vienīgā izmaiņa sastāvā.

Astanas "Barys" – Rīgas "Dinamo"

Vārti: 12:06 Dalmens (Douss, Senpjērs, vair.) 1:0
Soda minūtes: 6:18
Vārtsargi: Henriks Kārlsons – Jānis Kalniņš

60' 40 sekundes līdz beigām Jānis Kalniņš tiek nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr izglābties neizdodas.

57' Rīgas "Dinamo" hokejisti pārņēmuši iniciatīvu un iespiež pretiniekus zonā. Laukuma saimnieki pie pirmās iespējas raida ripu ārpus aizsardzības zonas, par uzbrukumu nemaz nedomājot.

51' Teicama iespēja rodas pieredzējušajam laukuma saimnieku uzbrucējam Romānam Starčenko, kurš uzņem ātrumu kreisajā malā, tiek garām rīdziniekiem un paliek viens pret Jāni Kalniņu. Taču Rīgas "Dinamo" vārtsargs pareizi novērtē situāciju, dodas pretim un atvaira ripu.

45' Lauris Dārziņš nogādā ripu līdz vārtu priekšai, kur par atlēkušo ripu cīnās Ralfs Freibergs. Ar aizsarga pirmo metienu galā tiek vārtsargs, bet vēl viena iespēja netiek pieļauta.

42' Rīgas "Dinamo" nespēj realizēt vairākumu, lai gan iespēja bija - Miks Indrašis nogādāja ripu līdz Laurim Dārziņam, kurš meta bez piespēles apturēšanas. Metienu vārtu priekšā atvairīja vārtsargs, taču Māris Bičevskis nespēja trāpīt pa ripu un raidīt to tukšajos vārtos. Neizmantota teicama iespēja panākt izlīdzinājumu.

41' Sākusies beidzamā trešdaļa. Iepriekšējās 20 minūtēs laukuma saimnieki izdarīja par četriem metieniem vairāk (10:6), bet Rīgas "Dinamo" vēl pusotra minūte vairākumā.

40' Otrās trešdaļas beigās Māris Bičevskis tiek nogāzts pēc cīņas pretinieku vārtu priekšā. Tādējādi Rīgas "Dinamo" vairākums, kas turpināsies noslēdzošajā trešdaļā. Arī pēc 40 minūtēm rīdzinieki atrodas iedzinējos ar vienu vārtu deficītu.

37' Rīdziniekiem izdodas izturēt divas minūtes mazākumā, lai gan laukuma saimniekiem momentu netrūka. Lielisks vārtos bija Jānis Kalniņš, tāpat pašaizliedzīgi metienus bloķēja Gints Meija.

35' Guntis Galviņš aiz saviem vārtiem tur pretinieku, vēlreiz atstājot Rīgas "Dinamo" skaitliskajā mazākumā.

34' Rīdziniekiem atkal izdodas veiksmīgi neitralizēt laukuma saimnieku centienus realizēt vairākumu. Divu minūšu laikā bez bīstamiem momentiem.

32' Rīgas "Dinamo" paliek mazākumā. Tims Sestito dodas izpildīt spēka paņēmienu, pretinieks mēģina izvairīties, tā rezultātā sanāk sitiens ar celi un asumi laukumā. Tiesneši nomierina spēlētājus, uz noraidīto soliņu aizsūtot tikai amerikāni.

30' Rīdzinieku vairākumu simbolizē pēdējie mēģinājumi panākt izlīdzinājumu - Filips Toluzakovs pietur ripu kreisajā malā, līdz paklūp uz līdzenas vietas un paliek bez ripas. Mājinieki to met pāri visam laukumam, neitralizējot rīdzinieku vairākumu.

28' Rīgas "Dinamo" tiek pie pirmā vairākuma. Jēkabs Rēdlihs izslido no savas aizvārtes un lūko sākt uzbrukumu, kad tiek nogāzts un pazaudē ripu. Pretinieki realizēja pirmo vairākumu, bet kā veiksies rīdziniekiem?

24' Gunta Galviņa metienu no distances neveikli atvaira Henriks Kārlsons, mājinieku vārtsargs. Par atlēkušo ripu cīnās gan Tims Sestito, gan Gints Meija, tomēr atkārtotais metiens lido mazliet garām Astanas "Barys" vārtiem.

21' Astanas "Barys" nepieciešamas tikai 15 sekundes, lai vēlreiz raidītu ripu rīdzinieku vārtos. Pēc Kevina Dalmena metiena no distances pie atlēkušās ripas tiek Brendons Bočenskis, taču mājinieku kapteinis Jāni Kalniņu pārspēj ar roku, tādējādi vārtu guvums netiek ieskaitīts.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Pirmajās 20 minūtēs neliels pārsvars laukuma saimniekiem - metienos 8:7, iemetienos 10:4.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo" nopelnīja divus noraidījumus, pirmā laikā ielaižot vārtus - 13. minūtē ar šāvienu no distances rezultātu atklāja Kevins Dalmens. Tādējādi rīdzinieki atrodas iedzinējos ar 0:1.

15' Rīdziniekiem ne tikai izdodas izturēt mazākumu, bet pat izveidot bīstamāko iespēju, tomēr kapteinis Gints Meija nespēj realizēt izgājienu vienatnē pret zviedru vārtsargu Henriku Kārlsonu. Tikmēr Astanas "Barys" centieni un saspēles nebija pārāk veiksmīgas.

13' Kamēr Rīgas "Dinamo" ir ripa, noraidījumu aiz saviem vārtiem nopelna Jēkabs Rēdlihs, kura augstais spēka paņēmiens nopelna viņam arī desmit minūšu disciplināro sodu par sitienu galvas un kakla rajonā. Rīdziniekiem vēl viens mazākums.

13' Astanas "Barys" realizē vairākumu 16 sekunžu laikā un izvirzās vadībā ar 1:0. Aizsarga Kevina Dalmena metiens no zilās līnijas, un ripa ielido Jāņa Kalniņa sargāto vārtu tālajā devītniekā. Rīdzinieku vārtsargs tikai nogroza galvu, ripu nemaz nepamanot.

12' Par pretinieka turēšanu ar rokām noraidījumu pretinieku zonā nopelna Gunārs Skvorcovs. Aizturētā soda laikā laukuma saimnieki teju iemet ripu savos tukšajos vārtos. Komandu pirmajā savstarpējā duelī Rīgas "Dinamo" nopelnīja divus noraidījumus un ielaida divus vārtus.

5' Atšķirībā no iepriekšējām spēlēm vienības nebaidās doties uz priekšu. Pēc Uvja Balinska metiena pie atlēkušās ripas tiek Lauris Dārziņš, kurš atkal nespēj precīzi nogādāt ripu līdz Mikam Indrašim. Astanas "Barys" atbild ar pretuzbrukumu un Romāna Starčenko metienu no ļoti labas pozīcijas, tomēr ripa lido virsū pareizu pozīciju ieņēmušajam Jānim Kalniņam.

1' Pirmajā minūtē abas komandas apmainās bīstamiem uzbrukumiem. Pēc piespēles no laukuma stūra pie netraucēta metiena tiek mājinieku labākais snaiperis Naidžels Douss, kura metienu tuvajā stūrī atvaira Jānis Kalniņš. Rīdzinieki tūdaļ metas uz priekšu, bet pēc Laura Dārziņa piespēles līdz ripai neaizsniedzas Miks Indrašis. Viņam vēl viena iespēja pēc metiena no zilās līnijas, pielabojot ripas trajektoriju.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā Dastins Boids pieveic Māri Bičevski.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jānis Kalniņš (Jakubs Sedlāčeks); Uvis Balinskis – Oskars Cibuļskis, Guntis Galviņš – Kristaps Zīle, Ralfs Freibergs – Jēkabs Rēdlihs, Imants Leščovs; Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Filips Toluzakovs – Tims Sestito – Koltons Gilīss, Gunārs Skvorcovs – Gints Meija – Vitālijs Pavlovs, Roberts Lipsbergs – Georgs Golovkovs – Edgars Kulda.

1 2 3 4 126 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2017-02-05 12:52, pirms 7 gadiem
Kalniņu vārtos, Zestito un Gillis--lai kravā jau čemodānus un paķer Sedlo līdzi...
Jāveido komanda no tiem, kas grib spēlēt!

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:01, pirms 7 gadiem
Stahanovieshiem pazoru !!! Taa lai funam sirdi noklemeee!!!

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:04, pirms 7 gadiem
Alfonso77 rakstīja: Kalniņu vārtos, Zestito un Gillis--lai kravā jau čemodānus un paķer Sedlo līdzi...
Jāveido komanda no tiem, kas grib spēlēt!
Jaaveido??? Jaalikvidee nah to kantori!!! Pazornikus!!!

  -3 [+] [-]

, 2017-02-05 13:07, pirms 7 gadiem
RUS, 9000 kbps, 25 fps, 1080p

acestream: //81adb4d97812cb405fc074117a9f350b27b2dc29 (izdzēs atstarpi)

  -2 [+] [-]

, 2017-02-05 13:17, pirms 7 gadiem
kāds zinošāks var pateikt, kāds pamats ir uz to, ka spēli Medvescak vs Vityaz - uz Medvescak ir koeficients 15 un uz Vityaz 1.03 ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-02-05 13:31, pirms 7 gadiem
HMB-ZOLIIDAIS rakstīja: He he bet Kolhozaa tagad saksies chemodaninu un tirgoshanas laiks. Kursh vairak solis, tas arii plovos tiks jo Kolhozaa notiek viss kaa jau Kolhozaa, pa chomisko taa teikt
bomaar, do kontaktus.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-05 13:36, pirms 7 gadiem
dziedis rakstīja: bomaar, do kontaktus.
Uzsvars jaaliek uz DO!!! Bomaars aiz kontaktiem un komatC tur lieks bet ir ok!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-05 13:37, pirms 7 gadiem
Skatos, rižaņi jau kāš.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-05 13:38, pirms 7 gadiem
Izskatās ka pelavi būs izcīnījuši stabilu priekšpēdējo vietu kolhozlīgā! Malači, drošvien nākošsezonu turpinās pūt!

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:39, pirms 7 gadiem
Tikai Rīga Tikai Dinamo !!!!!!!!!!!!!!!!! ';

  +1 [+] [-]

, 2017-02-05 13:39, pirms 7 gadiem
Ienāku un esmu šokā - mīslis Vilhelms nekliedz Uzzzvvaaaarrreeeesssiiiimmm!!, FUŅA analīze nav, Teemu Saxons arī nekādus gudrus tekstus nav izmetis un citi arhivētie jenoti utt. arī ķelli, laikam, nolikuši. Esmu vīlies, svētdiena izbojāta...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:39, pirms 7 gadiem
OOoo Vilhelms atkačāts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:41, pirms 7 gadiem
HMB-ZOLIIDAIS rakstīja: siem skiet ar budzets no 2017 piegriezts. Viens FUNIS tik nolaistaam rokam reizem sasparojas
Ne tikai nolaistām rokām, bet arī nolaistām biksēm

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:41, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Ienāku un esmu šokā - mīslis Vilhelms nekliedz Uzzzvvaaaarrreeeesssiiiimmm!!, FUŅA analīze nav, Teemu Saxons arī nekādus gudrus tekstus nav izmetis un citi arhivētie jenoti utt. arī ķelli, laikam, nolikuši. Esmu vīlies, svētdiena izbojāta...
Pēc tams stāstīs, ka bija arēnā un baudīja latvisko atmosfēru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:45, pirms 7 gadiem
Un nedod dievs dzīvē satiktu to pretekli Ništjaku - ietītu viņu viņa vatņika sienas tepiķī un noraktu viņu zem sniega, tad viņš būtu īstens sniegavīrs!

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:47, pirms 7 gadiem
Pēdējais izbraukuma zāģis šajā varenajā sezonā.

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:48, pirms 7 gadiem
ufxw74 rakstīja: Pēdējais izbraukuma zāģis šajā varenajā sezonā.
Es jau ceru, ka pēdējais izbraukuma zāģis vispār!

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:51, pirms 7 gadiem
Tāda interesanta sajūta, ka Pavlovs šodien iemetīs

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:52, pirms 7 gadiem
akk dievs, periods vēl nav sācies un ripa Dinamo vārtos

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:52, pirms 7 gadiem
Pokemona Centra bomži turpina viens ar otru dialogus.....
HMB ---cik jūs tur esat aiz tā viena nicka?? Nu nevar viens idiots 20h diennaktī te dzīvot...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-02-05 13:53, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Un nedod dievs dzīvē satiktu to pretekli Ništjaku - ietītu viņu viņa vatņika sienas tepiķī un noraktu viņu zem sniega, tad viņš būtu īstens sniegavīrs!
Saprotu ka Slokaa nav ko dariit!!!
Es pateikshu tagad to ko es ar tevi izdariitu!!!! Nopirktu metaala zhogu rulii, ieruleetu iekshaa un dziivu iemestu Riigas juuras liicii. Pat uzpuuties tu Slokas bomaar nekad neuzpeldeetu.

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:54, pirms 7 gadiem
Oooo, izredzes uz uzvaru paliek , Vilhelms jau samīza
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:54, pirms 7 gadiem
nistjak_sniegavirs_111294256043445 rakstīja: Saprotu ka Slokaa nav ko dariit!!!
Es pateikshu tagad to ko es ar tevi izdariitu!!!! Nopirktu metaala zhogu rulii, ieruleetu iekshaa un dziivu iemestu Riigas juuras liicii. Pat uzpuuties tu Slokas bomaar nekad neuzpeldeetu.
Atkal sūdu mal, vate paliek vate

     [+] [-]

, 2017-02-05 13:57, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Atkal sūdu mal, vate paliek vate
Pasildot mucu, tauki atraak izshkiist!!!
1 2 3 4 126 komentāri