Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Sireika: "Nespējām pretoties Ventspilij ar tās pieciem leģionāriem"

Sireika: "Nespējām pretoties Ventspilij ar tās pieciem leģionāriem"
''Šiauliai'' galvenais treneris Antans Sireika
Foto: bcsiauliai.lt

Basketbola klubs "Ventspils" sestdien Baltijas Basketbola līgas (BBL) mājas spēlē savā laukumā ar 96:87 apspēlēja līdervienību "Šiauliai", pēc kuras viesu komandas galvenais treneris Antans Sireika sava kluba mājaslapā atzinis, ka pretinieki bijuši spēcīgāki, kā arī viņam trūkuši vairāki no saviem spēlētājiem.

"Būšu atklāts un atzīstu - pretinieks bija par mums spēcīgāks. Ar esošajiem spēlētājiem vienkārši nespējām pretoties "Ventspils" klubam, kam sastāvā bija pieci leģionāri," izteicās Šauļu komandas galvenais treneris Antans Sireika, kuram sestdienas mačā nācās iztikt ar astoņiem spēlētājiem, no kuriem tikai divi bija ārzemnieki (mača labāko momentu video apskats).

Malā nācās palikt aizsargam Gvezdauskam, kā arī diviem uzrbucējiem Šarakauska un Vasiļus, kas Šauļiem radīja problēmas iekšējā līnijā, ko uzsvēra Sireika: "Tik ilgi, kamēr spējām realizēt metienus, viss bija kārtībā. Vēlāk mājinieki sāka izmantot mūsu vājās vietas - spēli soda laukumā, izmantojot savus garos Ronaldu Zaķi un Semu Vilardu."

"Lai arī piedzīvojām zaudējumu, par saviem spēlētājiem nevaru pateikt nevienu sliktu vārdu, jo viņi cīnījās līdz galam," tā Sireika, kurš no 2001. līdz 2006. gadam bija arī Lietuvas izlases treneris. Nākamais mačs Sireikas padotajiem gaidāms otrdien, kad "Šiaulių Arena" viesosies Armands Šķēle ar Tallinas "Kalev/Cramo" vienību. "Otrdien spēlēsim pret Tallinas klubu, bet baidos, ka nekas nemainīsies. Viesi no Igaunijas būs vēl draudīgāki, jo viņu garie spēlētāji ir vēl bīstami par tiem, kas bija Ventspilī," tā Sireika.

Pēc sestdienas spēles Šauļi noslīdēja uz BBL tabulas otro vietu (11-2), bet pirmie ir "Kalev/Cramo" (11-5). Trešajā vietā ierindojas ventspilnieki (9-6), kam nākamā spēle arī otrdien Baltijas līgā pret citu Lietuvas klubu Prienu "Rūdupis".

Izmantotie resursi:
Krepšinio klubas „Šiauliai“
"BBL Homepage"

Slēpts komentārs: extremists

  +6 [+] [-]

, 2012-02-05 12:34, pirms 12 gadiem
extremists rakstīja: skumjs fakts,ventini sosezon nav latviska komanda.
Kas tur tik skumš? Tā ir normāla parādība visā Eiropā, kur nevar aizpildīt sastāvu ar vietējiem. Viņi jau tikai ir bijuši latviski, kad bija tie krīzes gadi, bet kopš atceros Ventspili tur vienmēr ir bijuši vairāki meļņi.

  -4 [+] [-]

, 2012-02-05 12:42, pirms 12 gadiem
Daļa patiesības jau ir!
BK Ventspils: Grejs 26, Zaķis 18, Vilards 14+9AB, Jangs 13, Bērziņš 9+9AB, Abernetijs 7, Dianē 5, Strēlnieks 3, Meiers 1

  +7 [+] [-]

, 2012-02-05 12:54, pirms 12 gadiem
entuziasts rakstīja: Kas tur tik skumš? Tā ir normāla parādība visā Eiropā, kur nevar aizpildīt sastāvu ar vietējiem. Viņi jau tikai ir bijuši latviski, kad bija tie krīzes gadi, bet kopš atceros Ventspili tur vienmēr ir bijuši vairāki meļņi.
un ko teikt par Krieviju, kur ACSK Eirolīgas pamatpiecinieks savulaik bija 4 leģionāri + 1 krievs, bet tas pats J.R. Holden

dažkārt leģionārs (ja trāpas labs) maksā lētāk nekā vietējais
Slēpts komentārs: W W E

  +4 [+] [-]

, 2012-02-05 13:33, pirms 12 gadiem
cik Vefam legionaaru? 7 manliekas

  +4 [+] [-]

, 2012-02-05 13:41, pirms 12 gadiem
Lol, visi raud pec latviesu speletajiem, nu jau ari, ja vini ir tik labi ad spele arzemes, kas prieks viniem pat ir labak, un nav mums vinu ari tik daudz nemaz.

  -4 [+] [-]

, 2012-02-05 14:04, pirms 12 gadiem
SKRUNDA rakstīja: cik Vefam legionaaru? 7 manliekas
eu lauķi, te runa iet par BKV, ko tu uzreiz VEF bāz iekšā!?

VEFam vakardienas spēlē no komandas gūtajiem punktiem, pusi guva latvieši, kāda starpība cik leģionāri ir VEFam, ta var būt kaut vai 10, bet ja laukumā dodas trīs vai četri, tad poh.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-05 14:10, pirms 12 gadiem
Juri$$$ rakstīja: eu lauķi, te runa iet par BKV, ko tu uzreiz VEF bāz iekšā!?

VEFam vakardienas spēlē no komandas gūtajiem punktiem, pusi guva latvieši, kāda starpība cik leģionāri ir VEFam, ta var būt kaut vai 10, bet ja laukumā dodas trīs vai četri, tad poh.
a ko tu pats te lien tik izmisīgi? neviens nepieminēs VEF, ja te nesalīdīs tādi VEF tirliņi kā tu un te nesāks kko par BKV leģionāriem aplamā runāt.
šī tēma jau ir 100x izrunāta un secinājums viens - bkv arī leģionāru ziņā šosezon ieliek kloķi VEF. tā kā muti ciet.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-05 14:14, pirms 12 gadiem
NorchaN rakstīja: un ko teikt par Krieviju, kur ACSK Eirolīgas pamatpiecinieks savulaik bija 4 leģionāri + 1 krievs, bet tas pats J.R. Holden

dažkārt leģionārs (ja trāpas labs) maksā lētāk nekā vietējais
Nu tā arī mēdz būt, ka leģionārs sanāk lētāk par vietējiem. Atceros, ja nemaldos tas bija Zemgales trenneris kurš teica, kad viņiem būtu izdevīgāk paņemt melnos,ja nebūtu tas noteikums, ka par katru nākošo leģināru ir lielāka maksa jāmaksā lbl kontā.
Slēpts komentārs: Juri$$$