Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" pirmoreiz iekļūst KHL spēka rangā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rīgas "Dinamo" pirmoreiz iekļūst KHL spēka rangā
Miks Indrašis, Lauris Darziņš, Pēteris Skudra un citi. Foto: Kaspars Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālā hokeja līga (KHL) publiskojusi jaunāko spēka rangu ar 12 komandām, kuras attiecīgajā brīdī uzrāda labākos rezultātus. Tādējādi pat turnīra tabulas lejasdaļas klubi var iekļūt spēka rangā.

Spēka rangs tiek aprēķināts, vadoties no rādītājiem attiecīgajā sezonas laika posmā. Par uzvaru pamatlaikā viena komanda otrai atņem 25% no tās punktiem, bet ar uzvaru papildlaikā vai pēcspēlēs metienos - tikai 12.5%. Tādā veidā spēka rangs parāda, kādas komandas attiecīgajā brīdī atrodas "uz viļņa", apspēlē favorītus un gūst uzvaru sērijas.

Rīgas "dinamieši" šosezon sakrājuši 21 punktu 40 mačos un joprojām ieņem pēdējo vietu KHL turnīra tabulā. Pēdējā laikā sniegums gan ir uzlabojies, kas nereti parādījies arī uz tablo. Pētera Skudras trenētā komanda vakar savā laukumā ar 5:4 pieveica spēcīgo Maskavas "Dynamo", kas patlaban ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē. Pērnā gada noslēguma mačā viesos apspēlēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Spartak" (5:2) un arī pirms tam vairākās cīņās demonstrēja cienījamu sniegumu.

Rīgas "Dinamo" (#11) un Pekinas "Kunlun Red Star" (#12) šosezon pirmoreiz ir KHL spēka rangā, kas tika ieviests 2019. gada rudenī. Ķīniešu vienība tur figurēja jau pagājušajā sezonā, bet rīdzinieki tagad pakāpušies par 10 pozīcijām un debitē.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2021-01-05 17:40, pirms 3 gadiem
Beidzot ir interesanti skatīties,Skudram jāpaliek arī nākamajā sezonā.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-05 20:40, pirms 3 gadiem
Dzerevņa rakstīja: Beidzot ir interesanti skatīties,Skudram jāpaliek arī nākamajā sezonā.
Ar nosacījumu, ka aprīlī sastāvs jau būs nokomplektēts...
Nevis augustā meklēs vēl brīvos spēlētājus...