Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Manās mājās Latvijā hokejs tiek novērtēts"

Rolands Eliņš

Balcers: "Manās mājās Latvijā hokejs tiek novērtēts"
Rūdolfs Balcers. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Pēc zaudējuma „Lightning” Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers tika aicināts uz interviju „All Access” zonā, un Balcers pastāstīja gan par aizvadīto spēli, gan dalījās iespaidos par latviešu hokeja līdzjutējiem, kā arī ar smaidu izteica viedokli, ka tiesnešiem būtu vajadzējis ieskaitīt viņa komandas biedra ar galvu gūtos vārtos.

„Mums veiksmīgi izdevās sākt spēli, izdevās labs pirmais periods, bet tad otrajā periodā, manuprāt, sākām spēlēt lēnāk. Tāpat izvirzījāmies vadībā, taču sekoja neveiksmīgs rikošets, un... tā arī viss aizgāja,” Rūdolfs Balcers izteicās pēcspēles intervijā.

„Senators” mača izskaņā gandrīz izdevās izlīdzināt rezultātu un panākt 4:4, taču vārtu guvums netika ieskaitīts, jo neparastā veidā ripa vārtos tika raidīta ar galvu. To paveica Kolins Vaits, bet noteikumi šādu vārtu guvumu nepieļauj.

„Ja vārti tiktu ieskaitīti, tie noteikti būtu vieni traki vārti,” epizodi komentēja Balcers. „Izskatījās, ka Kolins bija vienīgais, kurš aptvēra, kur palikusi ripa. Vārti bija jāskaita.”

Balceram arī tika lūgts pastāstīt par viņa sezonas pirmo pusi, kad savainojums lika izlaist ilgāku laiku un atgriešanās notika fārmklubā. „Belvilas „Senators” šosezon ir lieliska komanda, visas četras maiņas ir labā līmenī un var gūt vārtus. Bija patīkami tur spēlēt,” teica Balcers.

„All Access” zonas vadītājs Gords Vilsons atgādināja, ka Balceram šī ir otrā viesošanās šajā raidījumā. Pirmā bija apmēram pirms gada, un Vilsons norādīja, ka tas raidījums esot bijis tik populārs kā vēl neviens iepriekšējais. „Trakie latvieši manās mājās,” smejoties skaidrojumu piedāvāja Balcers. „Protams, ka Latvijā ir daudz hokeja līdzjutēju. Nav nemaz tik bieži, ka mums ir savi spēlētāji NHL, tāpēc tas ir interesanti. Ir daudzas fanu mājaslapas, tiek cītīgi sekots līdzi, tā kā, jā, manās mājās Latvijā hokejs tiek novērtēts.”

Balceram tika arī aicināts pastāstīt vairāk par viņa tikšanos ar Latvijas faniem iepriekšējā spēlē laukuma malā, kad pie pašas laukuma apmales bija pielikts plakāts ar vārdiem latviešu valodā „Rūdolf, dod šaibu!”. „Tā nebija labākā vieta, kur uztaisīt fotogrāfiju, tāpēc labi, ka Breidijs (Tkačuks) pieslidoja klāt un piesedza mani,” teica Balcers.

Balcers norādīja, ka šobrīd vēlas turpināt smagi strādāt, lai nosargātu vietu NHL un varētu palīdzēt savai komandai tikt pie uzvarām. Tāpat intervijā viņam tika atgādināts par skaistajiem vārtiem Latvijas izlases rindās pret Norvēģiju, par ko latviešu uzbrucējs pasmaidīja, sakot, ka pats bijis pārsteigts par to, kā viss sanāca: „Parasti es tā nespēlēju, drīzāk ir tā, ka kāds man piespēlē un es uzreiz metu.”

     [+] [-]

, 2020-01-05 17:51, pirms 4 gadiem
Yeah! You know!

  +1 [+] [-]

, 2020-01-05 18:45, pirms 4 gadiem
Kapec neieskaitija gutos vartus ar galvu? Kkad senak Dacjuks ir guvis vartus ar galvu. Kas te savadak?

     [+] [-]

, 2020-01-06 15:27, pirms 4 gadiem
Ap 1980. gadu PSRS čempionātā vārtus ar galvu guva "Spartak" uzbrucējs Šadrins un vārti tika ieskaitīti...