Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" neturpina sadarbību ar Gabriču

Andrejs Siliņš

"Ventspils" neturpina sadarbību ar Gabriču
Tomislavs Gabričs (pa kreisi)
Foto: bkventspils.lv

Basketbola klubs "Ventspils" savā mājaslapā ziņo, ka pārtraukta sadarbība ar horvātu spēka uzbrucēju Tomislavu Gabriču, kurš komandā bija uz pārbaudes laiku no novembra beigām.

Kluba lapā rakstīts, ka Tomislavam nav izdevies nostiprināties sastāvā. Roberts Štelmahers atzina, ka Gabričam nav izdevies parādīt to sniegumu, kas no viņa tika gaidīts: "Tomislavam nav ko pārmest par darbošanos treniņos. Viņš ir labs komandas biedrs, labi strādāja treniņos, iekļāvās komandas kolektīvā, tomēr spēlēs mēs nevarējām sagaidīt to sniegumu uz ko viņš varētu būt spējīgs un ko redzējām treniņos."

203 centimetrus garais Gabričs Latvijas čempionātā paspēja aizvadīt četras spēles, vidēji nepilnu 18 minūšu laikā gūstot 4,0 punktus un izcīnot 3,8 atlēkušās bumbas. Pret "Latvijas Universitāti" horvāts izcēlās ar 14 punktiem un septiņām bumbām zem groziem.

Savukārt FIBA Čempionu līgā 22 gadus vecajam Gabričam trīs spēlēs vidēji aptuveni desmit laukumā pavadītas minūtes, 2,0 gūti punkti un viena atlēkusī bumba.

Izmantotie resursi:
BK Ventspils

  +1 [+] [-]

, 2018-01-05 14:18, pirms 6 gadiem
Kas vietā? Kad spēlēs A.Bērziņš?

  +1 [+] [-]

, 2018-01-05 14:20, pirms 6 gadiem
Viss pareizi no viña jau jēgas maz bija.