Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" jau sesto gadu tiekas ar "Saulstaru" bērniem

Andrejs Siliņš

"Jēkabpils" jau sesto gadu tiekas ar "Saulstaru" bērniem
Foto: BK Jēkabpils

Vecā gada nogalē BK “Jēkabpils” kolektīvs ciemos uzņēma mazos draugus no ģimenes atbalsta centra “Saulstari”. Tradicionāli jau sesto gadu pēc kārtas basketbolisti un bērni kopā pavadīja interesantām aktivitātēm un jaukām emocijām piepildītu svētku dienu.

Jau no paša rīta bērni iepazinās ar Jēkabpils sporta nama aizkulisēm un pabija vietās, kur jebkurš vis netiek ielaists – komandas ģērbtuvē, svaru zālē un fizioterapeites Lienes Liepiņas kabinetā. Tālāk rīts mazajiem un lielajiem turpinājās ar rīta rosmi un radošo darbnīcu.

Kad darba galds tika noklāts ar dažnedažādiem, jautriem un krāsainiem plastilīna basketbolistiem, pienāca laiks nedaudz panašķoties un tad doties ekskursijā uz Krustpils pili. Vienus vairāk aizrāva senās kartes, rakstāmmašīna un veco laiku telefons Sarkanajā istabā, bet citi pieklusa tumšajos pils pagrabos, sveču gaismā pētot ēnas un ieklausoties katrā skaņā un atbalsī. Nav jau noslēpums, ka Instagramā atrodams pat pašas Krustpils pils Brūnās dāmas personīgais profils. No tukša gaisa jau tas tur neuzradās...

Pēcāk Krustpils pils Lielajā zālē atlika vien uzrakstīt pa nedarbam, ievietot to lielajā sadedzināmo nedarbu burkā, un bija pienācis laiks pusdienām. Pēc kopīgas maltītes, smieklu pilnām rotaļām un lūša Lussillo dalītajām dāvanām visi devās uz Jēkabpils Mežaparku, lai bezbēdīgi izbaudītu kameršļūkšanas trases priekus.

Pēc garās svētku dienas ikviens sev līdzi paņēma vezumu prieka, kaudzi jauku atmiņu un saujiņu pārdomu. Lai visiem laimīgs Jaunais gads!

Informāciju sagatavoja
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils”
sabiedriskās attiecības