Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam uzvara Novosibirskā, KHL līderei SKA ceturtais zaudējums pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karsumam uzvara Novosibirskā, KHL līderei SKA ceturtais zaudējums pēc kārtas
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja Maskavas "Dynamo", kas izbraukumā ar 5:2 apspēlēja Novosibirskas "Sibir". Mārtiņš Karsums ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Nonākuši iedzinējos, viesi aizvadīja lielisku pirmās trešdaļas noslēgumu, gūstot divus vārtus 36 sekunžu laikā. Vispirms vairākumu ar plaukstas metienu no distances realizēja Iļja Ņikuļins, bet komandu vadībā izvirzīja Deniss Kokarevs, kurš palika nepieskatīts vārtu priekšā, noguldīja vārtsargu un iemeta no neērtā satvēriena.

Maskavas "Dynamo" pārsvaru dubultoja otrās trešdaļas vidū, bet 26 sekundes vēlāk Lukāšs Kašpars panāca 4:1 viesu labā. Lai gan Novosibirskas "Sibir" vienu ripu atspēlēja, metiens tukšos vārtos pielika punktu laukuma saimnieku cerībām – "Dynamo" izcīnīja uzvaru ar 5:2.

Mārtiņš Karsums spēlēja Maskavas "Dynamo" pirmajā virknējumā, laukumā pavadot 15 minūtes un 11 sekundes. Uzbrucējs izdarīja divus metienus pa laukuma saimnieku vārtiem un uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās. Karsums punktus bija savācis četros mačos pēc kārtas, bet tagad otrā spēle sausā.

Maskavas "Dynamo" ar 77 punktiem ieņem piekto pozīciju Rietumu konferencē, par pieciem punktiem atpaliekot no Jaroslavļas "Lokomotiv", kas arī šodien uzvarēja izbraukumā – 2:1 pret Novokuzņeckas "Metallurg".

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā SKA tikmēr nav spējusi uzvarēt jau ceturtajā mačā pēc kārtas. „Jokerit”, kas iepriekš šosezon SKA piekāpās ar 0:6, maču aizvadīja bez Artūra Kuldas sastāvā un nokļuva iedzinējos pēc Pāvela Dacjuka vārtu guvuma. „Jokerit” iemeta pirmā perioda izskaņā un otrā perioda sākumā, taču SKA drīz vien atjaunoja neizšķirtu.

„Jokerit” vēlreiz vadībā izvirzījās 50. minūtē pēc Anti Pilstrēma precīzā metiena, un par spīti SKA centieniem atspēlēties mačs tā arī noslēdzās ar Helsinku komandas uzvaru 3:2. „Jokerit” tas palīdzējis nedaudz nostabilizēt savu septīto vietu konferencē ar 73 punktiem 45 spēlēs, kamēr SKA cietusi jau ceturto zaudējumu pēc kārtas. Līgas līdervienība aizvada savu sliktāko spēļu posmu šosezon, bet kopumā 45 spēlēs sakrājusi 104 punktus.

Savukārt Arta Ābola trenētā Toljati „Lada” ar 0:3 piekāpās Čeļabinskas „Traktor”. Edgars Masaļskis palika rezervē, kamēr Iļja Ježovs, komandas pamatvārtsargs šajā spēlē, atvairīja 25 no 27 pretinieku metieniem. „Lada” iedzinējos nokļuva jau trešajā minūtē, bet pēc tam ar diviem punktiem (1+1) izcēlās Pols Šehura.

Kristaps Sotnieks laukumā pavadīja 22:37 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Viņam arī negatīvs lietderības koeficients mīnus viens.

Austrumu konferencē „Lada” ieņem 12. vietu un no „play-off” zonas atpaliek par 12 punktiem.

     [+] [-]

, 2017-01-05 21:23, pirms 7 gadiem
tas ka ska un kovi ierija ir kapitāli.... moš tos gailēnus noliks pie vietas vienreiz..... bet diez vai....

     [+] [-]

, 2017-01-05 21:40, pirms 7 gadiem
Znaroks sāk šūpoties

     [+] [-]

, 2017-01-05 22:11, pirms 7 gadiem
Atbrauks uz Rīgu un saplosīs Ģimku gabalos

     [+] [-]

, 2017-01-05 23:30, pirms 7 gadiem
Znarokam kā jau ierasts janvārī sākas zaudējumu sērijas. Gan jau play offiem gatavojas